12.06.06
12:49
Kак да го пия в почивен и в тренировъчен ? По-колко и колко време преди и след тренировка ?
Mерси !
12.06.06
14:13
Че ти само амино ли взимаш?Преди 2 (15 мин),по време 2 и след това 2(веднага),колко кг си?
12.06.06
14:43
В нетрен. ден 3 сутрин,а в трен. ден 3 40 мин преди трен. и 3 веднага след трен.
12.06.06
16:00
[quote author=”трениращ2003”]Че ти само амино ли взимаш?Преди 2 (15 мин),по време 2 и след това 2(веднага),колко кг си?
Еми не,протеин,креатин и витамини зимам....77 кг точно ....19 години
12.06.06
16:02
А всеки казва различно за тия амино....На мен са ми казвали в не трен. сутрин,на обяд и вечер по 2 , а в трен сутрин 3 (40 мин )преди ядене 3 (40 мин ) преди трен и ведната след трен 3 ,,,, Явно няма да разбера как е наи-правилно!??!?!?!?
12.06.06
16:05
Най-правилно е както аз ти казвам,пък ти ги пий както искаш.В трен. ден надявам се ти е ясно кога,а в нетрен. просто сутрин рано на гладно с протеина ги пиеш
12.06.06
19:00
[quote author=“InDaHEad”]Най-правилно е както аз ти казвам,пък ти ги пий както искаш.В трен. ден надявам се ти е ясно кога,а в нетрен. просто сутрин рано на гладно с протеина ги пиеш
Eми да и аз така мисля да ги пия както ти ми казваш.....Ама моя протеин е МИЛК&ЕГГ и го пия само вечер преди лягане .......Бавно освояем е .....
12.06.06
22:34
Земи си суроватка за сутрин и за след трен. :!:
12.06.06
23:01
[quote author=“InDaHEad”]Земи си суроватка за сутрин и за след трен. :!:
Да това мисля да направя! Само да ми свърши този ....Имам около 10-15 дози от него.....Кажи само какъв е добре за мен 19 години 77 кг 186-187 см ......За не повече от 70 лева .......
13.06.06
10:12
Аз лично ги пия АК така ,преди ,по време и веднага след.През останалото време си пия протеина,но някой може ли да ми даде ОБОСНОВАНО мнение защо сутрин на гладно Задължитлно се пие ?!?
А ти можеш ли да ми дадеш ОБОСНОВАНО мнение защо пиеш в средата на тренировката
13.06.06
12:13
ПО средата -ами много ясно,по време на анаболна тренировка организма има нужда от аминокиселини!!
Реално погледнато не е задължително най-малкото че хората си тренират и големеят без добавки. Аз лично моите 2700 ги пия 3 преди 3 след и 3 преди лягане като понякога ги пия 4 преди 4 след. Все си мисля че двата варианта са удачни ;)
13.06.06
12:34
то май няма как да ги сбъркаш АК ,ама ефекта май им е по-добър ако пиеш 20 мин преди,по време и веднагаслед-бързо разграждащи са !
13.06.06
13:57
Хаха абе стига с тия глупости бе.Кво значи по време?? :shock: Може би да тренирам с буркана с аминокиселини и бутилка вода в другата?+ тва аминото и да го зимаш по време на трен. да не очакваш че то се усвоява мигновенно?40 минути някаде преди трен. се пият за да се усвояват докато тренираш....
13.06.06
14:02
Хаха абе стига с тия глупости бе.Кво значи по време?? Може би да тренирам с буркана с аминокиселини и бутилка вода в другата?+ тва аминото и да го зимаш по време на трен. да не очакваш че то се усвоява мигновенно?40 минути някаде преди трен. се пият за да се усвояват докато тренираш....
ЗА ТОВА СЕ ПИЯТ И ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА ПИЧ (който както иска да си ги пие )
13.06.06
14:29
Значи след всичко което ти написах,ми отговаряш със същото което твърдеше и миналия пост???Хахах абе айде кво се занимавам...
13.06.06
14:34
[quote author=”трениращ2003”]
ЗА ТОВА СЕ ПИЯТ И ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА ПИЧ (който както иска да си ги пие )
:lol: :lol:
InDaHEad - не се тормози не му е лесно.
13.06.06
14:37
абе що не отговориш кога най-много организма има нужда от АК?
13.06.06
14:40
[quote author=”трениращ2003”]абе що не отговориш кога най-много организма има нужда от АК?
Когато има недостиг. :wink:
13.06.06
14:46
и кога е това,конкретизирай....ако можеш?
13.06.06
14:47
[quote author=”трениращ2003”]и кога е това,конкретизирай....ако можеш?
ами за да ти угодя и да сме в контекста след тренировка.
13.06.06
14:49
Хаха абе стига с тия глупости бе.Кво значи по време?? Може би да тренирам с буркана с аминокиселини и бутилка вода в другата?+ тва аминото и да го зимаш по време на трен. да не очакваш че то се усвоява мигновенно?40 минути някаде преди трен. се пият за да се усвояват докато тренираш....
е тогава кога трябва да се пият тогава според теб?!? Мисля ,че тук сам си си отговорил !
14.06.06
00:11
[quote author=”трениращ2003”]Хаха абе стига с тия глупости бе.Кво значи по време?? Може би да тренирам с буркана с аминокиселини и бутилка вода в другата?+ тва аминото и да го зимаш по време на трен. да не очакваш че то се усвоява мигновенно?40 минути някаде преди трен. се пият за да се усвояват докато тренираш....
е тогава кога трябва да се пият тогава според теб?!? Мисля ,че тук сам си си отговорил !
Абе Indahead e прав,няма смисъл да се пият по време на трен.И това,че четеш навсякъде,че ак се усвояват почти веднага е пълна глупост.Повечето Ак са като камък и на тялото не му е много лесно да ги усови.Има нови видове примерно дъвчащите ExtremeAmino на UltimateNutrition,те вече се усвояват доста бързо.И ако пиеш по време на трен не е грешка,но ако се усвоят ще е в края,а ако вземеш в края на трен,тялото има много засилен метаболизъм и ще усвои всичко,което му дадеш,за което не съм сигурен по време на трен. :wink:
14.06.06
10:32
трениращ2003 написа:
Абе Indahead e прав,няма смисъл да се пият по време на трен.И това,че четеш навсякъде,че ак се усвояват почти веднага е пълна глупост.Повечето Ак са като камък и на тялото не му е много лесно да ги усови.Има нови видове примерно дъвчащите ExtremeAmino на UltimateNutrition,те вече се усвояват доста бързо.И ако пиеш по време на трен не е грешка,но ако се усвоят ще е в края,а ако вземеш в края на трен,тялото има много засилен метаболизъм и ще усвои всичко,което му дадеш,за което не съм сигурен по време на трен.
Ако ги пиеш по средата на тренировката,реално действието им ще бъде след 40 мин,точно когато организма се нуждае от тях(така е според мен ,нито ще ме убедите,нито аз имам намерението дави убеждавам а и си зависи много от АК и другите добавки ,които пие човек)
14.06.06
12:32
[quote author=”трениращ2003”]
Ако ги пиеш по средата на тренировката,реално действието им ще бъде след 40 мин,точно когато организма се нуждае от тях(така е според мен ,нито ще ме убедите,нито аз имам намерението дави убеждавам а и си зависи много от АК и другите добавки ,които пие човек)
Знаеш ли защо не се яде преди тренировка - поради същата причина не се пият и аминото. Работата на стомаха практически не се осъществява, тъй като тялото е стресирано и отделения адреналин подтиска доста функции.
14.06.06
12:57
Ок ок мерси разбрах ви,достатъчно спорихте :) Благодаря наи-вече на InDaHEad,Sportex и Body_Builder!!!
16.06.06
18:49
аз не ям преди тренировка а пия АК ,всеки сам си избира начина на тренировка,супелементите и марката :) Аз най-добре се чуствам 30 мин преди трен. като ги пия ,за другите не знам !