14.06.06
15:35
Ами аз искам да си увели4а ръката. Тренирам от година. 181см 74кг съм а ръката ми е 36.Не съм доволен. така е ве4е от около 2 месеца. нито силата нито сънтиметрите се променят. Просто като застана пред огледалото изглежда монго малка. за трицепс правя френскa преса скрипец и сгъване на дъмбел зад глава за бицепс правя прав с 6танга и концентри4но сгъване. правя ги в един ден веднъж седми4но. Знам 4е не мога да увели4авам само ръката но тряабва да променя не6то
Споко има време тренираи си яко и резолтата ще доиде.Може малко маса да понатрупаш и ще ти се дигнат ръцете :wink:
14.06.06
18:38
то и аз съм на същото дередже ,само че съм 68кг и 35см ръка. И на мен ми се виж ,че ми е малка ръката ,но доста хора ми казват че ми била голяма.Така че не се коси толкова опитай се да промениш тренировката примерно да е в супер серия и т.н,а и на тези килограми няма как да ти е 40 просто непостижимо :wink:
14.06.06
19:09
Нищо няма да казваш , само чакаш.
Между другото преди 9 месеца когато тръгнах на фитнес и аз бяха точно така !
14.06.06
19:35
Нищо няма да казваш , само чакаш.
Между другото преди 9 месеца когато тръгнах на фитнес и аз бяха точно така !
Преди 4 месеца като тръгнах на фитнес ми беше 27 :cry: и целта ми беше 30см.Сега ми е 32.5 и ми се струва по-малка от преди.Та мисълта ми е тренирай си както трябва, яж стабилно и резултатите идват.Само се заблуждаваш че ти е малка :wink:
то е нормално че си мислиш че ти е малка ръката :wink: аз ям толкова много че вече не мога да си смогна :? на 1 и 2 юли имам състезание и след като мине то почвам сериозно фитнес :twisted:
15.06.06
14:56
мерси за отговорите. наистина сигурно аз си вну6авам