21.05.06
10:45
предсалява комбинация аеробика и нещо по-силово , например лицеви. (боксирите се готвят така) имате ли някакъв опит, отзиви :?:
Тае-бо-то на Били Бланкс е някво подобно и според мен е доста добро за кардио :idea:
16.06.06
00:17
http://www.bb-team.org/training/000302.php
Разгледай добре и ще научиш всичко необходимо :D :D :D
16.06.06
11:41
кардио ,кардио, кардио....
абе едно запомнете, всяко нещо което вдига пулса над 130 ,гори мазнини. ако искате ходете да тупате черги... се тая!
[quote author=“bgtrener”]кардио ,кардио, кардио....
абе едно запомнете, всяко нещо което вдига пулса над 130 ,гори мазнини. ако искате ходете да тупате черги... се тая!
Прав си - това ми хареса... само трябва да се следи и калорииният разход :)
16.06.06
13:22
[quote author=“kao”][quote author=“bgtrener”]кардио ,кардио, кардио....
Прав си - това ми хареса... само трябва да се следи и калорииният разход :)
това беше образно. подразни ме ,че само “КАКВО даправя/” питат за кардиото, а по важното е “КАК?” се прави кардио!!!
казано от vladik на 21.05.06, 10:45:
предсалява комбинация аеробика и нещо по-силово , например лицеви. (боксирите се готвят така) имате ли някакъв опит, отзиви :?:
Ако искаш да се готвиш физически за нещо, да ...
Такива тренировки покачват стамината и честно казано са доста добри, но за сажаление, нищо не може да замени чистата аеробна кардио тренировка...
Ами чел съм за това кардио, но не съм го пробвал.Беше нещо от рода на :
- спринтираш 100 метра и веднага правиш лицеви опори
- още 100 метра и коремни преси
- още 100 и раменни преси (предварително си си оставил тежести по трасето)
и т.н. , като свикнеш увеличаваш разтоянието и скоростта казват че било много ефективно тъй като по едно и също време се включвали 2 източника за енергия тези от силовите тренировки и тези от кардио тренировките.
казано от Alkorin на 01.06.07, 12:58:
Ами чел съм за това кардио, но не съм го пробвал.Беше нещо от рода на :
- спринтираш 100 метра и веднага правиш лицеви опори
- още 100 метра и коремни преси
- още 100 и раменни преси (предварително си си оставил тежести по трасето)и т.н. , като свикнеш увеличаваш разтоянието и скоростта казват че било много ефективно тъй като по едно и също време се включвали 2 източника за енергия тези от силовите тренировки и тези от кардио тренировките.
Ами прилича ми на физическа подготовка, добра е да...
Само гледай да правиш с леки тежести, защото иначе все едно правиш анаеробна тренировка...