high octane cardio

VL

21.05.06
10:45

предсалява комбинация аеробика и нещо по-силово , например лицеви. (боксирите се готвят така) имате ли някакъв опит, отзиви :?:

15.06.06
20:32

ами ако ще ставаш боксьор  8)

15.06.06
21:05

Тае-бо-то на Били Бланкс е някво подобно и според мен е доста добро за кардио :idea:

15.06.06
21:38

кво е кардио :oops:

16.06.06
00:17

http://www.bb-team.org/training/000302.php
Разгледай добре и ще научиш всичко необходимо :D :D :D

кардио ,кардио, кардио....
абе едно запомнете, всяко нещо което вдига пулса над  130 ,гори мазнини. ако искате ходете да тупате черги... се тая!

16.06.06
12:47

[quote author=“bgtrener”]кардио ,кардио, кардио....
абе едно запомнете, всяко нещо което вдига пулса над  130 ,гори мазнини. ако искате ходете да тупате черги... се тая!

Прав си - това ми хареса... само трябва да се следи и калорииният разход :)

[quote author=“kao”][quote author=“bgtrener”]кардио ,кардио, кардио....

Прав си - това ми хареса... само трябва да се следи и калорииният разход :)

това беше образно. подразни ме ,че само “КАКВО даправя/” питат за кардиото, а по важното е “КАК?” се прави кардио!!!

01.06.07
08:38

казано от vladik на 21.05.06, 10:45:

предсалява комбинация аеробика и нещо по-силово , например лицеви. (боксирите се готвят така) имате ли някакъв опит, отзиви :?:

Ако искаш да се готвиш физически за нещо, да ...
Такива тренировки покачват стамината и честно казано са доста добри, но за сажаление, нищо не може да замени чистата аеробна кардио тренировка...

01.06.07
12:58

Ами чел съм за това кардио, но не съм го пробвал.Беше нещо от рода на :

- спринтираш 100 метра и веднага правиш лицеви опори
- още 100 метра и коремни преси
- още 100 и раменни преси (предварително си си оставил тежести по трасето)

и т.н. , като свикнеш увеличаваш разтоянието и скоростта казват че било много ефективно тъй като по едно и също време се включвали 2 източника за енергия тези от силовите тренировки и тези от кардио тренировките.

01.06.07
20:30

казано от Alkorin на 01.06.07, 12:58:

Ами чел съм за това кардио, но не съм го пробвал.Беше нещо от рода на :

- спринтираш 100 метра и веднага правиш лицеви опори
- още 100 метра и коремни преси
- още 100 и раменни преси (предварително си си оставил тежести по трасето)

и т.н. , като свикнеш увеличаваш разтоянието и скоростта казват че било много ефективно тъй като по едно и също време се включвали 2 източника за енергия тези от силовите тренировки и тези от кардио тренировките.

Ами прилича ми на физическа подготовка, добра е да...
Само гледай да правиш с леки тежести, защото иначе все едно правиш анаеробна тренировка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1