бива ли я програмата ми ?

15.06.06
21:44

значи на 17 год съм, 179 65 :oops:

Понеделник - Гърди и рамо
Вторник - бицепс и трицепс
Сряда - почивка
Четвъртък - Гръб и крака
Петък - Гърди и рамо

тренирам гърди и рамо два пъти седмично защото считам че това са ми най-слабите части от тялото :wink:

15.06.06
21:58

Прави гърдите само веднъж в седмицата, ако искаш да се развиват.

15.06.06
22:04

Ето една примерна програма :
1ден-Гърди
2ден-гръб
3ден-почивка
4ден-ръце
5ден-рамо

Виждам че не си включил крака за това не ти ги давам в програмата , иначе можеш да ги включиш при рамото.  :wink:

15.06.06
22:27

[quote author=“GrandMasterP”]Ето една примерна програма :
1ден-Гърди
2ден-гръб
3ден-почивка
4ден-ръце
5ден-рамо

Виждам че не си включил крака за това не ти ги давам в програмата , иначе можеш да ги включиш при рамото.  :wink:

Включил ги е в четвъртък.Напълно абсурдно е да се тренира гръб и крака в един ден.  :!:  :!:  :!: За краката трябва оделен ден.

PR

15.06.06
23:03

Тфа не е програма а СПЛИТ!!!
Аз препоръчвам следното ( лично мнение )
Гърди + Гръб
Крака + Пресец + Корем + Кръст
Рамо + Бицеп + Трицеп + Предмишница + Трапец

16.06.06
15:25

добре явно не е добра програмата :x бихте ли ми препоръчали няква програма като имате предвид че гърдите и раменете ми са най-неразвити и искам да наблегна на тях :wink: благодаря предварително

16.06.06
17:44

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“GrandMasterP”]Ето една примерна програма :
1ден-Гърди
2ден-гръб
3ден-почивка
4ден-ръце
5ден-рамо

Включил ги е в четвъртък.Напълно абсурдно е да се тренира гръб и крака в един ден.  :!:  :!:  :!: За краката трябва оделен ден.

Ох, да ве не ги видях :oops:
Моя грешка. Извинявам се !

17.06.06
00:11

колко ти е стажа?

17.06.06
01:08

нов съм още :oops: само 1 месец :oops:  :lol: но имам огромно желание и интерес :wink:

NO

17.06.06
02:05

Като бях с твоя стаж, че и по-голям, когато нещо ми изоставаше се оправяше като го тренирам по-малко, а не повече (поне при мен беше така).
Сплита може да бъде всякакъв, най-добре виж в сайта - не са лоши. Само да не е както някой спомена от типа “Гръб + Гърди”, а що се отнася до “Гръб + Крака” мога да кажа, че при мен това действаше много добре, колкото и странно да звучи...

17.06.06
10:01

1.гръб+трапец
2.рамо+трицепс
3.крака
4.гърди+бицепс
Аз съм по тази програма и си мсиля, че не е толкова лоша :)

17.06.06
22:11

Човече,ти искаш за 5 дни да се промениш  :wink:  Тренирай си по стандартните програми за начинаещи,не се изхвърляй.Щом имаш желание за тренировки ще пораснеш :) Просто бъди по-търпелив.И най-добре прочети по-старите теми,ще научиш доста.Макар последно време доста да затъпяха темите пак има,какво да се научи :)

17.06.06
22:53

Пич, тва не е програма за човек с твоя стаж не се изхвърляй така няма да постигнеш ништо тренирай 3 дни в седмицата (понеделник сряда петък) всичко на веднъж само базови упражнения

17.06.06
23:19

имам предложение
това е програмата по която тренирам-като съм си я разграфил и разпределил така че цялостната ми програма включва различни подпрограми за определен период от време

в началото първият месец хубаво е да правиш от всичко по малко колкото мускулите ти да свикант на по-тежки натоварвания(това не е с цел растеж или релеф на мускулите)
след това в период от 3(или 4) месеца:
1д.гърди корем бицепс
2д.почивка
3д.гръб трапец трицепс
4дпочивка
5д.крака корем  (ако искаш и рамо го слогаш в петък,при мен не беше нужно реших още да не го натоварвам)
6,7д почивка

ако търсиш релеф на корема след всяка тренировка прави преси

след това 4 месеца:
1д.гърди корем
2д.гръб трапец
3д.почивка
4д.крака рамо
5д.ръце корем
6,7д почивка

след това си отдели 2-3 седмици за почивка
и после или започни пак втората програма или удължи цикъла като отделяш 1 тренировка за 1 мускулна група

SH

17.06.06
23:30

http://www.bb-team.org/training/000157.php ;)

18.06.06
10:32

Това което ти е написал “buhalbot” не е съвсем лишено от смисъл.Особенно тая програма за вторите 4-ри месеца.Обаче няма начин да се съглася,че трябва да тренираш корема вески ден  :wink:  Повече от 2-3-ри  пъти седмично няма нужда.Дори и това си е доста. А  иначе за тренировките,просто тренирай със желание и редовно и няма начин да не “дръпнеш”.

18.06.06
21:55

2-3 пъти корем си е напълно достатъчно

19.06.06
10:59

[quote author=“hawk”]Пич, тва не е програма за човек с твоя стаж не се изхвърляй така няма да постигнеш ништо тренирай 3 дни в седмицата (понеделник сряда петък) всичко на веднъж само базови упражнения

Това е истината, ама няма няма да те послуша  :roll:

гръб и крака?1
двете най-големи мускулни групи... това е самоубийство!

20.06.06
10:20

[quote author=“L07uUz”]значи на 17 год съм, 179 65 :oops:

Понеделник - Гърди и рамо
Вторник - бицепс и трицепс
Сряда - почивка
Четвъртък - Гръб и крака
Петък - Гърди и рамо

тренирам гърди и рамо два пъти седмично защото считам че това са ми най-слабите части от тялото :wink:

аз бих ти препоръчал следното:
Понеделник - Гърди
Вторник - крака
Сряда - почивка
Четвъртък - Гръб,задно и средно рамо
Петък - бицепс и трицепс, и предно рамо(но леко понеже предното рамо до голяма степен взема участие при вдигането от полу лег, и лег и ако го тренираш често и тежко може да претренираш а травма в рамото е сериозен проблем)
гърдите съм ги сложил на първо място понеже като слабо звено след почивката ще си отпочинал и ще реагират добре. краката са втори понеже след тренировката за гърди няма нищо по добро от тренировка за крака разширява ти се гръдния кош и тялото то се анаболизаира след тежкия клек. това е моито мнение ако желаеш опитай

VA

20.06.06
22:21

Не съм чел темата но аз препоръчвам това !

Понеделник - Гърди и Рамена
Вторник - Гръб и Корем
Сряда - Почивка
Четвъртак - Крака Корем
Петък - Ръце
Събота и Неделя почивка

а ако си начинаещ ще е добре да направиш един почивен ден между понеделника и вторника тоест програмана ти ще стане за 8 дена :wink:

21.06.06
23:45

Абе защо всеки начинаещ се хвърля на програма дето не е за него, и си мисли че програмите за начинаещи са зле и ненатооварващи

22.06.06
08:09

никой не ти казва мислят че ще напреднат по бързо а това не е така
трябва всичко да става псотепенно
аз тренирам някаде от 7 месеца и от 1 съм на по-сериозно програма така че...но за сметка на това резултатите са много добри :)

23.06.06
22:51

благодаря на всички за съветите ви :wink: мисля да се слушам в тях и от понеделник ще съм с 3-дневна програма :)  :wink:

23.06.06
23:42

Ако си претренирал досега направи седмица почивка за стабилизиране на организма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1