14.06.06
18:05
та значи реших да сменя залата защото ми идва много далече пак и сега е лято и ме марзи да ходя толкова далече.
Та въпроса ми е към хората от Бургас защото в този град живея.Ако може да ми кажат всички зали близост до Операта в Центара и саответно цената?
Идвай на “Банята” е мен. Намира се точно над ОУ “Любен Каравелов”. От т.нар. “хардкор” тип е - демек мизерия е, но така се правят големите мускули :lol: . Иначе малко по-надолу от училището има друга. Около “Краснодар” съм чувал че има, но нз точно къде.
16.06.06
03:44
шшшшшш,пАнкарче :lol:
кпй си ти е?:)))
иначе и аз ходя понякога в банята:)))
мега яката зала за 1 левче:))
16.06.06
17:14
[quote author=“Buzinho”]Идвай на “Банята” е мен. Намира се точно над ОУ “Любен Каравелов”. От т.нар. “хардкор” тип е - демек мизерия е, но така се правят големите мускули :lol: . Иначе малко по-надолу от училището има друга. Около “Краснодар” съм чувал че има, но нз точно къде.
Значи таз по надолу от училището е постна и не ми хареса ходих един пат,доста уреди липсваха!
другата дето е типична вдигачи не съм стъпвал предполагам е нещо от рода на Драмата!
А за до Краснодар тя се пада на 2рия етаж в блока където свършва улица иваилно има едни жълти уреди влиза се отзад,доста обширна,но аз като ходих нямаше жива душа и ми тъпо там!
Бтв скоро се местя в бургас,ако някои има желание понеже и аз не съм си избрал зала може да ходиме заедно!
Пишете на ЛС ако ви интересува!Бтв и аз живея до операта,по скоро на улица иваило!
16.06.06
18:43
Днес мярнах по главната малко преди макдоналдс от същата страна няква зала има но вътре не съм стъпвал, само табелата отвънка на тротоара видях.
[quote author=“guBak”]Днес мярнах по главната малко преди макдоналдс от същата страна няква зала има но вътре не съм стъпвал, само табелата отвънка на тротоара видях.
Чистичко, новичко, скъпичко- 85 кинта е картата.
Чистичко, новичко, скъпичко- 85 кинта е картата.
да и освен това има някав педераст там дето не ми харесва...
16.06.06
23:25
Значи да оточним тъи като и аз търся зала - трябва да е просторна,да няма много хора вътре или поне да не се трупат и в умрелите часове,да има повечето уреди и ДА НЕ СА РЪЖДИВИ така че като барнеш по раката ти да има ръжда!а да и по възможност да е ефтина!
Аз чух за “ajax” и за Флех че бивали!Тоест само за “ajax”, флех-а било пално с говеда!
16.06.06
23:58
Ми аз сам ходил преди доста време там около месец някаде.Залата е много готина хора никога няма много, единствения недостатък е, че тренировката май беше кам 6 лв.А иначе сега от доста време вече си ходя на Атланта.
по здрави
17.06.06
00:01
Ако не се лъжа в Аякса е 5-6 кинта тренировката,иначе спор няма,че си е мн добра залата.
17.06.06
00:28
[quote author=“TenderDesolation”]Ако не се лъжа в Аякса е 5-6 кинта тренировката,иначе спор няма,че си е мн добра залата.
каде се намира и колко лева е картата?
аз ходя по Любен Каравелов учелището в Body Cult и сам си доволен 2 лева е не е нищо особено даже леко мизерия си пада.
Аякса е точно до строителния там тренировката е 6лв но залата е много хубава www.ajax-sport.com е сайта може да поразгледаш също и флекса е мн хубава ама и там е скъпо.
До икономическия Джъмбо е хубава там е 4 или 5 лв не помня точно .
Или до кафе Фокет залата при сотаджиите Спайдар и тя е хубава и там всички са мн разбрани,само дето е малко маничка иначе става.
Аиде и успех с избора, :wink:
17.06.06
12:08
[quote author=“aerox4e”]аз ходя по Любен Каравелов учелището в Body Cult и сам си доволен 2 лева е не е нищо особено даже леко мизерия си пада.
Аякса е точно до строителния там тренировката е 6лв но залата е много хубава www.ajax-sport.com е сайта може да поразгледаш също и флекса е мн хубава ама и там е скъпо.
До икономическия Джъмбо е хубава там е 4 или 5 лв не помня точно .
Или до кафе Фокет залата при сотаджиите Спайдар и тя е хубава и там всички са мн разбрани,само дето е малко маничка иначе става.
Аиде и успех с избора, :wink:
Ае за сотаджииската и аз чувам хубави неща,не знаех че е до фокета!нормални хора пускат ли там!чувам трениора им бил някав републикански шампион?!карата колко кинта е?и на трен колко е?Но наи вече картата!@
17.06.06
13:10
Леко ще се отклоня но така и така темата я четат се градски... та има една заличка малка на първата спирка в М. рудник, с/у Викторията, беше супермаркет навремето за 1.50 лв. някой от вас посещавал ли я е и ако да какви са му впечатленията.
Ае за сотаджииската и аз чувам хубави неща,не знаех че е до фокета!нормални хора пускат ли там!чувам трениора им бил някав републикански шампион?!карата колко кинта е?и на трен колко е?Но наи вече картата!@
пускат и “нормални” хора :wink: картата е 40 за ученици 30 отделната тренировка е 3 лв има солариум (не влиза в цената на картата) аз съм доволен :)
17.06.06
22:05
а бе на Киборга до краснодар и на спайдера до главната е 3 лв
на банята е 1,2:))) а бодъ цулт по надолу е маи кам 2-2,50 не сам сигурен
17.06.06
22:31
[quote author=“asdaseas”]Ае за сотаджииската и аз чувам хубави неща,не знаех че е до фокета!нормални хора пускат ли там!чувам трениора им бил някав републикански шампион?!карата колко кинта е?и на трен колко е?Но наи вече картата!@
пускат и “нормални” хора :wink: картата е 40 за ученици 30 отделната тренировка е 3 лв има солариум (не влиза в цената на картата) аз съм доволен :)
Не че са заяждам батка ама какво 30 лв за цял месец, за 10 посещения за какво?
Аз съм студент за мене също трая има намаление маи!
Я кажи 30 лв за колко посещения?!
17.06.06
22:37
[quote author=“asdaseas”]Ае за сотаджииската и аз чувам хубави неща,не знаех че е до фокета!нормални хора пускат ли там!чувам трениора им бил някав републикански шампион?!карата колко кинта е?и на трен колко е?Но наи вече картата!@
А да и ако може ми напиши каде точно се намира,чувам много хубави работи за таз зала и ми се ще да я посетя!И евентуално да си искарам карта!Фокета мисля че беше едно “пенсионерско кафе” до църквата Кирил и Методи!
18.06.06
08:06
Киборга няма нищо общо със залата до Краснодар от години.
Срещу хотел Космос преместиха бившата Драма/тр. 1.50 лв./.
Във Флекса е 30 лв.без лимит за ученици и студенти.
В Атланта почти всички тренират без пари така че побързайте.
На главната под Макдоналдс е зала само за “отбрана клиентела” по думите на собственика.Цените са от 40-80 лв.
18.06.06
09:39
[quote author=“bbfan”]Киборга няма нищо общо със залата до Краснодар от години.
Срещу хотел Космос преместиха бившата Драма/тр. 1.50 лв./.
Във Флекса е 30 лв.без лимит за ученици и студенти.
В Атланта почти всички тренират без пари така че побързайте.
На главната под Макдоналдс е зала само за “отбрана клиентела” по думите на собственика.Цените са от 40-80 лв.
чаи че зех да се обарквам!Значи драмата ми е далеч и не съм ходил ама ако е както преди е трагедия човек!Флех-а каде са намира?!
Атланта що си мисля че е в к-с Изгрев?!
Някои да знае колко пари са картите на СОТ СПИДЕР-а?!
Иначе Флекс-а поне цената бива,само че каде се намира??!
“Флекс” - фитнес център к - с “Зорница”, бл. 45 - партер тел. 088/ 625 522.
Да не е тва!
БТВ кажете за СОТ Спидера де там е наи удачно щото е на центара!Аз както и момчето дето почна темата живееме на центара оре долу в Раиона на операта (което си е почти супер център) така че би било добре залата да е в центара (мене бтв много ме барка и цената де,както и колко е голяма) за тва питам за СОТ СПИДЕРА или друга сностна зала,на прилична цена!
П.С.
Все пак ко дам и 20 лв за щибана карта за пат става 2на и 3на залата!