корем :)

17.06.06
20:12

здравеи те имам вапрос които сигоро не се задава за 1-и пьт но мисля 4е моия е малко по разли4ен . В едруга тема казах 4е тежа 140 кг и ви ми препора4ах те НВД по4нах я аз има ефект. Но проблема ми е следния следкато свалям корема ми висва какво бихте ми каза ли да направия за да не така виснал :(

17.06.06
20:52

на каква възраст си?

17.06.06
21:37

16

17.06.06
22:23

Неизменно ако имаш да сваляш много ще има такива моменти.
Решението е да се стегнеш - коремни преси вкъщи, всякакви там упражнения за корем, които можеш да се сетиш... (или пише в www.bb-team.org) всичко това ще доведе до стягане на коремните мускули и съответно няма да е толкова отпуснат.

Продължавай с диетата щом има ефект.

18.06.06
08:47

след като сваляш ти увисва кожата.след време ще се прибере

18.06.06
10:54

Твоето е нещо много специфично,ти имаш страшно много излишни килограми и няма начин да не ти стои отпусната кожата.Най-важното е да сваляш бавно,никак не е за препоръчване в твоя случай да сваляш рязко.Ходил ли си на лекар?Ако не си това е първото което трябва да направиш.Не се обиждай,но за мен имаш здравословен проблем.На 16г и да си толкова килограма  :cry:

с времето ще трябва да се прибере. но ако не си ходил на лекар, поне започни да се мажиш с кремове защото ще ти излезат стрии, а те не се махат.

08.07.06
21:00

еми 140кг са си мн и е мн вероятно да останат стрии но няма да са мн защоси си на 16 ама купи си на маикъл търман книгата мн е хубава аз ся я чета  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1