Програма с почивка в пети и шести ден.

18.06.06
16:17

моля някой да ми изготви удачна програма с почивка в 5 и 6 ден ( петък и събота )  :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:36.

Години, стаж, кг, височина ?

18.06.06
21:06

на 16 съм и тренирам от 8-9 месеца, програма за ММ :)

на теби най-лекия сплит ти е достатъчен за сега.

неделя- гърди и бицепс
понеделник - рамо
вторник- почивка
сряда -крака
четвъртък -гръб и трицепс

19.06.06
16:10

мерси, че все някой се намери да ми състави програма, но аз горе-долу си измислих

ПОН-Гърди, Предно Рамо, Корем
ВТ-Крака
СРЯДА-Почивка
ЧЕТВ-Ръце, Средно Рамо
Петък - Почивка
Събота - Почивка
Неделя - Гръб

:)

[quote author=“toblerone”]мерси, че все някой се намери да ми състави програма, но аз горе-долу си измислих

ПОН-Гърди, Предно Рамо, Корем
ВТ-Крака
СРЯДА-Почивка
ЧЕТВ-Ръце, Средно Рамо
Петък - Почивка
Събота - Почивка
Неделя - Гръб

:)

ами и твоята не е зле. но не ми харесва 3 последователни тренировъчни дни

19.06.06
17:34

няма как иначе...крака и без това ги правя колкото да не е без хич

19.06.06
17:54

[quote author=“toblerone”]няма как иначе...крака и без това ги правя колкото да не е без хич

еми прави както ти ги е казал той това е НАЧИН

19.06.06
22:11

“мерси, че все някой се намери да ми състави програма, но аз горе-долу си измислих”  Е пък си и нагъл,хората да не са длъжни да ти правят програми или каквото и да е.Като толкова искаш някой да ти прави програми ти готов ли си да плащаш за това ?

20.06.06
07:11

е добре де се тая,

задно рамо в ден гръб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1