Търся информация за този пич

Прескочи до:
ST

12.06.06
20:41

[quote author=“kazz”]Ако негрите бех добри и във вдигането на тежести то тогава белите хора щехме да сме само публика и спонсори

Ами, те негрите са добри вьв вдигането на тежести.... :roll:

RE

13.06.06
10:46

[quote author=“StronG™”][quote author=“kazz”]Ако негрите бех добри и във вдигането на тежести то тогава белите хора щехме да сме само публика и спонсори

A, добри нещо си се объркал изобщо ги няма в тоя спорт.
Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки :)

13.06.06
11:15

Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки

именно.
Негрите имат добре развита кръвоносна и дихателна система, белите дробове и сърцето им са малко-по големи и са подходящи за тичане, скачане и т.н.

ST

13.06.06
14:28

[quote author=“realityman”][quote author=“StronG™”][quote author=“kazz”]Ако негрите бех добри и във вдигането на тежести то тогава белите хора щехме да сме само публика и спонсори

Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки :)

Ами, в такьв случей ще си легна по умен тази вечер :wink:

19.06.06
22:02

Никой,нищо не казва за азиатците.  :lol:
Аз знам поне един мн добър Stan McQuay :D

19.06.06
22:50

Абе според мен е много специфична генетика. До толкова, че просто не изглежда нормално... има нещо странно просто във физиката му... Струва ми се, че има супер тънки кости, в същото време няма грам мазнина и доста гомеми малки мускулни групи. Примерно бицепс.

Вижте му съотношението китка бицепс... направо весело. :)

А тия комерсиалните снимлки, ви давам гаранция, че така са снимани и после обработвани, че от ръка 40 могат да я направят  дя изглежда 45 без проблем.

И още ме кефи, че популяризира натуралния бодибилдинг.

Сега разгледах този сайт: http://www.fitnessatlantic.com

Доста добри натурални резултати вадят хората, евала им правя. Далче повече ме възхощават отколкото профи Олимпия примерно.
И освен това, жените са си със супер готини телосложения. Нищо общо с .... някои свои колежки.  :lol:

19.06.06
23:05

[quote author=“androbol”]Никой,нищо не казва за азиатците.  :lol:
Аз знам поне един мн добър Stan McQuay :D

Този го гледах в един филм. Беше личен треньор май на Мелвин Антъни. Като цяло азиатско присъствие май няма много в този спорт.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1