12.06.06
20:41
Ами, те негрите са добри вьв вдигането на тежести.... :roll:
13.06.06
10:46
A, добри нещо си се объркал изобщо ги няма в тоя спорт.
Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки :)
13.06.06
11:15
Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки
именно.
Негрите имат добре развита кръвоносна и дихателна система, белите дробове и сърцето им са малко-по големи и са подходящи за тичане, скачане и т.н.
13.06.06
14:28
[quote author=“realityman”][quote author=“StronG™”][quote author=“kazz”]Ако негрите бех добри и във вдигането на тежести то тогава белите хора щехме да сме само публика и спонсори
Погледни и в най силен мъж кой печели само поляци, шведи , датчани , норвежци , все бели много бели и много яки :)
Ами, в такьв случей ще си легна по умен тази вечер :wink:
Никой,нищо не казва за азиатците. :lol:
Аз знам поне един мн добър Stan McQuay :D
Абе според мен е много специфична генетика. До толкова, че просто не изглежда нормално... има нещо странно просто във физиката му... Струва ми се, че има супер тънки кости, в същото време няма грам мазнина и доста гомеми малки мускулни групи. Примерно бицепс.
Вижте му съотношението китка бицепс... направо весело. :)
А тия комерсиалните снимлки, ви давам гаранция, че така са снимани и после обработвани, че от ръка 40 могат да я направят дя изглежда 45 без проблем.
И още ме кефи, че популяризира натуралния бодибилдинг.
Сега разгледах този сайт: http://www.fitnessatlantic.com
Доста добри натурални резултати вадят хората, евала им правя. Далче повече ме възхощават отколкото профи Олимпия примерно.
И освен това, жените са си със супер готини телосложения. Нищо общо с .... някои свои колежки. :lol:
[quote author=“androbol”]Никой,нищо не казва за азиатците. :lol:
Аз знам поне един мн добър Stan McQuay :D
Този го гледах в един филм. Беше личен треньор май на Мелвин Антъни. Като цяло азиатско присъствие май няма много в този спорт.