18.06.06
20:50
Здравейте ! Аз съм на 15-16 год. висок съм 1.65 и тежа 50+ кг имам някъв стаж околко 3-4 месеца пия Mass Gain (NUTRIM) & GULTA - BUILD www.espowerfood.com можете да видите продукта той съдържа гултамин и креатин съотнашение 60 : 40 демек в 5 гр. се съдържат 3 грама гултамин и 2 гр. креатин дневната доза ми е 10 гр. ! Та първия въпрос ми е да правя гърдите с трицепс или бицепс .. ?! 2-рия ми въпрос въпорс е дали да правя крака ... ?! И 3-тия най-съществения ми въпрос е дали да тренирам мусколите 2 пъти в седмицата пример : 1ден гърди,трицепс 2ден гръб,бицепс 3ден крака, рамо 4ден програмата почва от начало и в неделя почивам защтото аз ко трнирам 1 път в седмицата гърди примерно от понеделни до понеделнк гърдите чуствам че спадат мен ми отпочва мускуула за 3 дена така че не виждам къв е проблема ! БЛАГОДАРЯ ! :D
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:40.
18.06.06
22:58
1.Аз правя гьрди с трицепс защото като свьрша с гьрдите сьм оттренирал трицепсан на 25% ( от лежанката предимно )
2. Да прави крака!
3.С такьв стаж небих тренирал отделните мускулни групи по 2 пьти.Може да претренираш.
Успех! :wink:
19.06.06
01:10
Моят съвет е да пробваш, ще усетиш ако има ефект.
19.06.06
11:29
[quote author=“gazareto”]Здравейте ! Аз съм на 15-16 год. висок съм 1.65 и тежа 50+ кг имам някъв стаж околко 3-4 месеца пия Mass Gain (NUTRIM) & GULTA - BUILD www.espowerfood.com можете да видите продукта той съдържа гултамин и креатин съотнашение 60 : 40 демек в 5 гр. се съдържат 3 грама гултамин и 2 гр. креатин дневната доза ми е 10 гр. ! Та първия въпрос ми е да правя гърдите с трицепс или бицепс .. ?! 2-рия ми въпрос въпорс е дали да правя крака ... ?! И 3-тия най-съществения ми въпрос е дали да тренирам мусколите 2 пъти в седмицата пример : 1ден гърди,трицепс 2ден гръб,бицепс 3ден крака, рамо 4ден програмата почва от начало и в неделя почивам защтото аз ко трнирам 1 път в седмицата гърди примерно от понеделни до понеделнк гърдите чуствам че спадат мен ми отпочва мускуула за 3 дена така че не виждам къв е проблема ! БЛАГОДАРЯ ! :D
мнго се съмнявам 4е няма да претренира6 ако тренира6 един мускУл два пъти седми4но. виждам 4е иска6 да ка4ва6 тогава е по-хубаво веднъж седми4но всеки мускул, ни все пак ако може6 да се възтанови6 за толкова малко време за което много се съмнявам прави 2 пъти
19.06.06
12:13
1. гърди и бицепс
2. разбира се ,че трябва
3. ами за твоя стаж ги оставяй да почиват. краката, гърба и гърдите не ги прави повече от веднъж на седмица. а предмишницата ,корема и прасеца, тях и всеки ден да ги правиш няма да сбъркаш.
според мен най-добре e веднъж седмично, и почни да ядеш като животно минимум 5-6 пъти дневно, може и да не е много чисто, млад си и няма да натрупаш много мазнини, “яж като животно тренирай като животно и расти като животно” - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КЛЯКАНЕ И ТЯГА, ПРАВИ ГИ ПРАВИЛНО И СЕ КЕФИ
Не мисли че с хранене ще въздействаш на претренирането както те посъветваха по горе
аз съм убеден че 50кг тийн не може да възстановява голяма мускулна група за 3 дена след яка тренировка...
22.06.06
13:02
Да не отварям нова тема ще питам тук пък е и по темата ...
Сряда тренирах рамото и сега в петък ми се налага да правя гърди където рамото (предното) участва много активно и се питам дали няма да претренирам.Може да правя гърди и в събото чудя се кога е по удачният вариант.
22.06.06
14:09
Ами изглежда не ... то дори и мускулна треска нямам на рамото в момента а знам че 72 часа трябват на мускула за да се възстанови напълно ?
09.10.08
12:16
barcelona нормално,че няма да претренираш.рамото може да се тренира до 3 пъти макс в седмицата.
09.10.08
12:26
Аз лично тренирам 4 към 1 ... без значение коя мускулна група в кой ден от седмицата ще се падне.Според мен е голяма грешка когато всеки си наглася следното (пр. Гърдите трябва да ги правя всеки понеделник ‘; Ааа Краката задалжително в края на седмицата и т.н.).Важното е да имаш добро възтановяване и когато един мускул е възтановен напълно, отново да го тренираш него ;)
P.S. Train hard, but smart !
09.10.08
12:43
Ако чувстваш, че ще е добре пробвай ! Ако не стане ти ще си първият, който ще разбере, така че давай смело според мен. Мисля, че винаги човек трябва да си слуша тялото и ако така го чувстваш пробвай :)
09.10.08
13:14
Така си е !
09.10.08
13:44
Когато си с по-малък стаж е по - добре гърди с бицепс.
Тренирай крака.
Пробвай 3 дни тренировка 1 ден почивка и отначало, ако не можеш да се въстановиш си дай по два дни почивка
14.10.08
09:20
gazareto
според мен няма нужда да правиш каквото и да било по 2 пъти в седмица. Освен това пиеш и добавки. Иска се време. Изчакай и резултатите ще дойдат. Ако нещо не се получава както искаш, тогава почни 2 пъти в седмицата и то мускулните групи, които искаш да пораснат повече, а не всички.
Просто съвета ми е: натрупай опит в залата, виж как се движат нещата и тогава сам ще прецениш.