21.06.06
18:04
Защо не може да се приема кофеин когато зимаме креатин и пречи ли при приема на протеини, амино
Защото кафето е диуретик, а креатина задържа вода... Като пиеш креатин не е желателно 1-2 часа да консумираш кафе... Приема му се обезсмисля..., Иначе може, няма проблем :wink:
21.06.06
18:24
Значи за протеините няма проблем , успопкоих се
Благодаря за бързия отговор :D
22.06.06
08:49
А ще има ли по-голям ефект от L-Carnitin-а ако се надрусам с две кафето и си взема дозата преди кардио(бегане у гората) и се побъркам там. В смисъл - аз като ходя да тичам(ходя на един стадион до нас) и ако пия кафе преди това правя с няколко обиколки повече и тичам доста по-интензивно. Съответно би трябвало да изразходвам повече енергия и не се ли “акселелира”(хехе, какви думи знам :) ) ефекта от Carnitin-а?
22.06.06
19:20
хората зимат преди кардио l-carnitine + чаша кафе + аспирин,лично аз не препоръчвам аспирин,защотоо специално българския ацетизал скапва стомаха,кафето на гладно също не е много полезно,но за кардио тренировка трите неща взаимно си увеличават ефекта
22.06.06
20:51
Аспирина пък за какво?!
22.06.06
22:33
Аспирин се взема само при ефедра.
22.06.06
22:37
Абе, хора сложил съм тая снимка, за да не се налага всеки пост да обяснявам колко съм прост!
Ефедра?
Аспирин?
Аспиринът се продава в аптеките на хапчета и не е скъп.Служи за облекчаване на болки,явно има и свойуството да помага при топене на мазнини.Ефедрата е билка,от която се прави ефедрин,който е забранен,понеже е основна съставка на амфетамините.Той повишава тонуса и издържливостта и също има силен ефект като фетбърнър.Мисля че струва около 20 лева на опаковка(легален е бил около 5)Ако бъркам,поправете ме.И си задавай точно въпросите,да знаем кое не разбираш.