24.06.06
10:40
Първо здравейте , значи сестрата не напира да видя кое е по-добро ,че иска да сваля килограми,аз видях ,че някои ги зимат и двете и има по-голям ефект ,но на мен ми трябва да ми кажете кое е по-добро? И ще има по-добри резултати ?Тенкс!
edit : да допълня че е отслабнала много килограми с НВД,бъхти на велоергометър всеки ден и т.н. :)
Имаше някаква тема кой с какво отслабвал. Карнитинът беше с повече привърженици.
Имай предвид, че Карнитин нормален (без изгъзици с високи цени) ще ти излезе 20лв - 60 таблетки - 15 дена
Бърнърът - Super Fat Burners - 20лв - 100 таблетки - 30 дни
Та си направи сметка.
[quote author=“viruss”]Първо здравейте , значи сестрата не напира да видя кое е по-добро ,че иска да сваля килограми,аз видях ,че някои ги зимат и двете и има по-голям ефект ,но на мен ми трябва да ми кажете кое е по-добро? И ще има по-добри резултати ?Тенкс!
edit : да допълня че е отслабнала много килограми с НВД,бъхти на велоергометър всеки ден и т.н. :)
В много от фетбърнърите има л-карнитин. Идеята е, че се атакуват мазнините по няколко начина, мисля, че е по-добрия вариант.
24.06.06
14:57
Лично на мен бърнарчето ми свърши по-добра работа.