23.06.06
22:12
Така значи 172 см, 62кг Почнах да тренирам на 10 април (качих 4 кг)
Въпрос: Ще мога ли да качя до 70 кг до октомври месец(подходяща диета+протеин+амино) :wink:
Ми не виждам що да не може...лятото си е лято...ама и храната си е храна..ако спиш,тренираш и ядеш както трябва проблем няма да имаш...
23.06.06
23:18
Ми аз щото гледах тва предаването на Крика и той каза че лятото трудно се качвало щото тялото било настроено да слабее.
Да бе да.Всичко зависи от теб ако се храниш стабилно ще качиш, ако си на НВД ще сваляш, сезона оказва минимално влияние
24.06.06
12:24
А според вас колко грама белтък трябва да приемам. Имам една програма на компа и тя ми показва че около 200гр.
24.06.06
12:27
поне 140 грама.
4 кг до октомври си е постижимо, но вкарай и повече въглехидрати иначе цифрата трудно ще я стигнеш (не че е невъзможно).
Вместо протеин+амино ти препоръчвам протеин+гейнър(декстроза ако нямаш пари)+креатин
Ами в период за маса по 2-2.5 на кг. телесно тегло, при чистене е повечко -4-5 гр
25.06.06
16:48
много бе тия 5 грама тва за него са 300г, за мене примерно идват 380г аз не мисля че мога да усвоя толко много бе.
Спокойно можеш да си караш на 2,5 грама при чистене,аз бях така 2 месеца и съм доволен.Не приемайте само белтъчини,щото ще ви се скапе стомаха след приключване на диетата,понеже организмът няма да е привикнал да отделя ензимите,необходими за смилането на въглехидратите и мазнините.Затова смятасм,че и зареждащият ден е много важен.