Korem

Темата е заключена.

22.02.04
18:43

Az sam na 15 godini i iskam saveti kak da se otarva ot korem4eto si.Kakvo da qm i kak da treniram?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:30.

22.02.04
19:21

Nakratko:
Namali vuglehidratite i mazninite.  Mislila li si za aerobika? Ako hodi6 na fitnes trenirai v superserii i s malki po4ivki mejdu seriite. Biagai vseki den po 30-tina minuti. Ako iska6 po-burz burz rezultat si vzemi l-carnitin, koito se pie sutrin, ve4er i predi trenirovka. Ako iska6 podrobnosti za dietata kaji. Sega li zapo4va6 da trenira6? Vij i tuk ne6to http://www.bb-team.org/nutrition/rejim/rejim-relef-endomorfen.php

22.02.04
20:35

Здравей, Тихомира.
Мистър Мускул до някъде прав, само дето не разбрах как толкова бързо я причисли към Ендоморфите ?

Тихомира, първо, разгледай раздела “Фотнес за жени” в сайта, определено ще намериш полезни съвети.
За изгаряне на подкожните мазнини е добра диета в комбинация с аеробни упражнения. Обаче не бъркай думата диета с гладуването !!! За изгаряне на мазнините се храни през 2-3 часа, предимно с протеини, като оганичиш (не до минимум) въглехидратите. Избягвай простите въглехидрати (всичко сладко) и наблегни на сложните (картифи, ориз, пълнозърнест хляб). Имай в предвид, че към диета не се преминава рязко, а постепенно. След 17:00 часа ограничи приема на мазнини и въглехидрати. Избягвай приема на животински и рафинирани мазнини. Растителните са по-здравословни и съдържат доста по-малко холестерол. Пии повечко вода, на малки приеми, но често през деня.
Относно тренировката - тренирай с малки тежести и повече повторения, с малки почивки, не повече от минута. Забрави за безкрайните серии от по 500 коремни преси.
За аеробика не ти препоръчвам бягането - освен мазнини, гори и доста мускулна маса, което не е добре. По-добре се ориентирай към стационарния велосипед. За оптипално изгаряне на мазнини, пулсът ти трябва да бъде 60-80% от максимелния, който се определя като от 220 извадиш годините си. Следователно при теб това е от 123 до 164 удара в минута.
Най-добре се обърни към инструктора в залата, която посещаваш, за да ти изготви индивидуална програма.
Успех !!!

23.02.04
16:28

Sega zapo4vam da treniram i neznam absaliutno ni6to po vaprosa.Zatova o4akvam vie da mi pomognete.Mojete li da mi kajete gore-dalu nqkakvo primerno menu?Za da imam nqkakva predstava.6te moga li da postigna nqkakvi rezultati do lqtoto?

Привет, Тихомира!

Раздел фитнес за жени (http://women.bb-team.org/) предлага цялостната информация, която ти е нужна, за да постигнеш целта си. Така написахме нещата, че да роботозираме максимално потребителя като теб и той само да изпълнява стриктно нашите съвети. Всичко, което се иска от теб е да го прочетеш - там има програма за тренировка, диета и полезни съвети. По този начин ще отговоря и на въпроса ти дали ще постигнеш нещо до лятото - ако дадеш повече от себе си за себе си, т.е. прочетеш информацията и се придържаш към нашите съвети, то несъмнено ще постигнеш завиден успех до лятото, като първият видим ефект ще е дори след 3-4 седмици.

Успех!

23.02.04
17:00

Ами можеш, но това зависи дт тебе.Eclipse ти го е написал много добре.Храни се поне 5 пъти на ден..,така се засилва метаболизма.

23.02.04
17:20

Iskam da razbera o6te ne6to.Kogato qm ili piq ne6to dori i v malko koli4estva mi se naduva mnogo gadno korema i izglejda ujasno.Za6to stava taka?

23.02.04
22:15

[quote author=“tihomira”]Iskam da razbera o6te ne6to.Kogato qm ili piq ne6to dori i v malko koli4estva mi se naduva mnogo gadno korema i izglejda ujasno.Za6to stava taka?

Интересен въпрос. Наистина някой знае ли защо се получава така, някой казват ще ядеш помалко но на често, но колкото и малко да ядеш коремат се надува. Мислех си че ще се оправи това като правя коремни преси, но не се оправя. Имам си плочки но когато хапна малко и корема ми се надува. Има ли начин да се избегне това?

24.02.04
00:29

musahi imat produkti za podtiskane na apetita mogat da ti svyrshat nekva raota
syshto Carnitine kakto i liavata mu forma L-Carnitine biha ti doshli dosta dobre

edna dieta shte ti doide mnogog dobre, t.e. da zamenish hrnata s protein ili gainer veche shte vidish to na vseki si pishe mislia che BULKa i 85%WPC na musashi sa za taia cel :wink:

otdelno za korem4e edni super serii biha ti doshli dobre
az li4no taka oformih za 2 meseca dosta dobri plo4ki sys oformiashti samo uprajenia….kato koremnite na naklon i obshtoot mi “klatene” e blizo 30 gradusa taka che samo da se stiaga i otpuska korema :)

vypreki che ne sym gledal sekciata WOMAM ia vij :)
zA MEN e dosta dobra taka che i vashta sekcia triabvad a e narpavena kato za indianci :) :) :)

ВН

24.02.04
13:13

Физиологично е абсолютно нормално повишаването на обема на стомаха след хранене. Казвате, че хапвате малко и пак се получава това, ще ви дам няколко възможни обяснения.
1. Обема на стомаха в покой е около 300 до 500 мл, след хапване освен храната в стомаха започва да се отделя обилно стомашен сок, съответно обема видимо се завишава.
2. Неправилна естествна позиция на гръбнака, болшинството хора имат такава - прегърбени в раменете и с издаден напред корем, след хранене, това се набива на очи!!!
3. Индивидуалните анатомични пропорции са несравними с тези на кои да е друг индивид, така че не се сравнявайте с генетичните супермодели и спрете да се зяпате в огледалото след хранене  :) !
4. Промяна в тонуса на коремните мускули след хранене, напрегнатостта им намалява за да позволи разширяване на стомаха.

Ако някой се сети за още нещичко, моля нека добави.

01.03.04
19:57

Moge li da popitam za trenirova4na programa kato se izklu4i gornata 4ast na tqloto.Iskam da treniram samo korem,kraka i zadni 4asti.Mojete li da mi pomognete?I moje li da se postigne ne6to bez preparati?

01.03.04
20:11

Ами виж сега, добре е да се тренира горната част на тялото, особено при жените. При повечето женигорната част на тялото, сравнена с краката, изостава и именно това е причината долната част да изглежда несъразмерна.
Без препарати определено може да се постигне нещо, стига да се храниш правилно, но според мен не може да се сравни с това, което се постига със суплементи.
Изкушавам се да постна програма за крака, корем и седалище, но това си е строго индивидуално и не се знае какво и в какво количество ще работи при твоето тяло, метаболизъм, начин на хранене и т.н.
Иначе мога да препоръчам няки упражнения - напади за краката, клекове, сгъвания за задната част на бедрото, повдигания на пръсти за прасци, “магарешко ритане” за седалището.
най - добре се обърни към някой по-компетентен за програма. Ако посещаваш фитнес зала, инструктура там може да ти окаже известна помощ.
Успех !!!

01.03.04
21:01

Nqma zna4enie napi6i mi tazi programa a az ve4e 6te si napravq smetkata dali sa treniram i gorna 4ast

01.03.04
21:31

Ами да кажем 3 серии лег екстензии
3 клек с щанга
3 напади с дъмбели
3 сгъване  за задната част на бедрата
3 сгъване  за задната част на бедрата
Правиш по 20-25 повторения за краката и 30-40 за прасците.
За корем, избери си 3 упражнения, прави всяко по 3 серии, не повече от 25 повторения в серия, като се стремиш към пълна контракция във всяко повторения.
Ако те интересува нещо повече, по-добре ми прати лично съобщение.
Успех !!!

SA

06.10.04
16:48

Моля ви, кажете някакви упражнения за стягане на долната част на корема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1