26.06.06
16:29
Значи тренирам по следния сплит.
1- Гърди
2-Крака,корем
3-Ръце
4-Корем
5-Рамо
6почивка
7почивка (във въпросната седмица направих предмишница тежка тренировка)
От скоро в петък наблягам на предното рамо и усещам че нямам сила в понеделник за гърдите :( дали защото в неделя правих предмишница или заради рамото нямам сила в понеделник?
Някой ,ако има идеи за сплит да ги сподели.Но нито рамото нито предмишницата са ми уморени ,но нещо нямам сила,а преди имах.Това с рамото от ч седмица го правя и днес нямах сила на лежанката според вас от рамото и предмишницата ли ми е този спад или просто индивидуално за този ден е било?
и двете , разберете в работата на големите мускулни групи участват останалите малки и от там слаби малки слаби големи - талкувайте го както си искате :wink: - за предмишницата който се чуди защо пречи ако не е възстановена тя основно участва при преодоляване на “долната точка”при лега и по скоро горната част на предмишницата
много вероятно е това да се дължи и на малко ядене през почивните дни :D
26.06.06
16:43
[quote author=“cleaner”]и двете , разберете в работата на големите мускулни групи участват останалите малки и от там слаби малки слаби големи - талкувайте го както си искате :wink: - за предмишницата който се чуди защо пречи ако не е възстановена тя основно участва при преодоляване на “долната точка”при лега и по скоро горната част на предмишницата
много вероятно е това да се дължи и на малко ядене през почивните дни :D
Не е от яденето, ям като за световно ,но тази грешка с предмишницата няма да я правя повече ,а рамотот така ли да го оставя ?А интересно ,че за полулега имах повече сила от преди.
аз мисля че е най добре да се тренират гърдите ( гърба) минимум след 72 часа след помощна мускулна група (трицепс и предно рамо, бицепс ) - аз имам подобен на твоя проблем сега самоче със задното рамо и гърба :lol:
26.06.06
16:51
Значи, ако сложа бицепса в сряда и корем ,а четвъртък да правя рамо и трицепс и петък събота и неделя да почивам.Така ли ?
ами незнам как ще е добре за теб за мен 3 дена почивка е много без тренировки - аз тренирам всяка мускулна група веднъж на 8 дена
26.06.06
18:07
Защо не тренираш гърба
26.06.06
19:57
Ще продължа по тази програма,но просто няма да тренирам пак предмишница в неделя.Преди като тренирах по тази програма имах сила в понеделник.Значи проблема е ясен неделя-предмишницата е била грешка, която няма да се повтори.