Някой пробвал ли е?

27.06.06
20:49

Здравейте, направих си един експеримент - пробвах гребане на уред, но не както по принцип се прави в седнало положение,а изправен..може би си въопбразявам, но имам чувството ,ч е по този начин натоварвам доста по-добре и правилно гърба...иначе в седнало положение имам чувството ,че много напрягам кръста и не заемам адекватна поза.

Сигурнона мног от вас ще се стори голяма глупост този експеримент,но все пак затова пиша,искам компетено мнение..
мерси:)

27.06.06
20:53

за гърба не знам ама мое да си преебеш кръста няприятно....

27.06.06
20:55

това за травмата - наистина има нещо такова, но някак чувствам супер готино натоварване на точно конкретни мускули на гърба, а в седнало положение в повечето случаи го няма това...мисля така да го правя упражнението,но ще се пазя..

27.06.06
20:56

няма лошо прави си го ама не много често.....

27.06.06
20:58

Мерси:)..абе за гръб и без това трябва май да ги намаля,че съм станал ужасен в този аспект ,а другите групи са леко по-назад...

28.06.06
00:13

ами аз тренирам гребане и този уред се казва Ергуметър.
кръста ти се прецаква ако не гребеш правилно:
трябва да тръгваш с гърба а не с кръста или раменете и няма да имаш проблем със ставите :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1