Тренировка - ГЪРДИ

Темата е заключена.
Прескочи до:
NI

29.07.04
16:05

абе вено някои може ли да ми каже някфи упражнения за домашни условия. За сваляне на кила и орефляване?!

nikolcho, свалянето и орелефяването става с кардио тренировки. Тоест бягане, каране на колело, скачане на въже и т.н. Така, че за това не ти трябва някакви допълнителни уреди и можеш да си ги правиш без проблем. НО забележи релеф не се постига само с тренировка! Трябва да спазваш и определен хранителен режим. Прочети повече в раздела за хранене. И един последен съвет - не се опитвай да сваляш бързо много кг!

kato pravq superserii,obiknoveno gi pravq samo pri rucete i to ne pove4e ot 3-4 uprajneniq/serii edna sled druga.pri profesionalno-zanimava6tite se superseriite dostigat do 7-8 uprajneniq/serii.interesuvam se,za6oto 4uh mnogo mneniq po vurposa,“pek dek”-ut v koq 4ast na gurdite vliza-vutre6nata ili vun6nata,otcepva li gi,ili raboti v/u vun6nata 4ast na gurdite?mersi predvaritelno

14.09.04
01:28

Първо има значение къде го хващаш, по-надолу или по-нагоре.
После има значение дали затваряш ръцете или не.
В зависимост от това гърдите се натоварват в горната част или долната. Ако затваряш натоварва и вътрешната особено, ако правиш покова контракция.

Пек декът извършва движение по дължина на целия мускул. Т.е. обхваща грудния мускул като цяло - при разтварянето настрани и прибирането после мускулът ивършва пълно движение.
Всъщност въпросът с натоварването се решава лесно - просто се следи движението на мускула и посоката на натоварване(силата). Изводът къде и как дава ефект можеш после и сам да си направиш
Теоретически пек декът ще ти помогне специално да оформиш вътрешната линия на гърдите. Поради простата причина, че натоварването върви в тази посока и така дава посока и на растежа а мускула.
Според мен - ако си начинаещ - не го прави под ъгли.

благодаря,разбрах за пекдека.проблемите ми в гърдите са два :не са [_][_] ами са __/,което 6те ре4е 4е не са квадратни отдолу,някак закръглени са(по голямо триъгълни4е има) и 4е не са отцепени до горе.ако правя : лежанка с обратен наклон,кофи4ки,пекдек и кросоувер дали 6те имам подобрение?

Ами ако говорим за вече оформен мускул, значи проблемът е решим само с операция :(
Това си е структура на мускула, човеко. Определя се от скелетна структура, дължина на ставите и т.н.
Даденост. Едва ли можеш да постигнеш кой знае какво. Но не се отчайвай. И така можеш пак да изглеждаш добре :)

още много маса може да се иска,така 4е няма да се стигне до операция  :wink: ,пък и по горе някой има6е моя проблем и му казаха 4е ако прави горепосо4ената тренировка 6те има голям напредък и доста 6те скрие генети4но заложените си не-квадртани гърди.все пак не съм 100кгов билдър и о6те много 6те ка4вам тепърва на гърди

27.10.04
16:59

а някой може ли да ми каже как да стегна зърната на гъдите? смисъл да са твърди. какви упражнения трябва да се правят, серии т.н.

27.10.04
17:05

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2223&sid=c390716e79d04de3ceed7c73248f71a1 Ей,там сме писали че такава тренировка няма.Има а гьрди и това е :lol:

FL

29.10.04
21:42

Имам проблем с горната част на гърдите, не растат, даже много бавно растат. Та, значи, от 9 месеца тренирам, но спрях за месец и половина и позагубих форма както и доста сила. Много сгреших, знам, но това е положението и искам помощ от някой компетентен. На 15 съм, 168 см, 60 кг(мазнинки натрупах около 3 кг от лятото, когато направих НВД, сутршно кросчеистих като нямах кво да чистя, но се поучих от грешката. А сега за темата, някой компетентен да ми помогне - искам да си върна формата(ако може разбира се) - трябва ми некав сплит. Преди прявех 5 дена и 2 дена почивка, но това беше за да изчистя. Сега искам някой сплит от 3-4 дена, като горната част на гърдите ми да е привилегия, много е зле... Ако някой иска да ми помогне, нека го направи, ще обсъждам с вас и по-нататък. А метаболизмът ми клони към бавен(просто за информация, та сега да не натрупам една камара мазнини през зимата . Искам да включа и кратин на НУТРИМ, който съм си купил но не съм го ползвал още.
Това е засега!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1