27.06.06
19:09
Хора моля ви ми кажете няква програма за фитнес залата на 16 години съм тежа 66кг. 170см.!! Искам да постигна добър релеф ако можете ми кажете плс... :roll:
27.06.06
19:12
[quote author=“chudniq”]Хора моля ви ми кажете няква програма за фитнес залата на 16 години съм тежа 66кг. 170см.!! Искам да постигна добър релеф ако можете ми кажете плс... :roll:
приятелю за да правиш релеф трябва да имаш мускулна маса.Иначе да оформаш сланини нестава :) тренирай за маса..... :)
strong e aбсолютно прав,първо качи някой и друг килограм и после почваш да чистиш и става работата...а да и диетата е задължителна !!! :wink: :wink: :wink:
01.07.06
23:27
Ако искам релеф по колко трябва да ограничавам водата.. за днес сам испил само 1 литър. ?
01.07.06
23:40
Водата няма да я ограничаваш - пий по няколко литра на ден. Нормата е 50-100 мл на килограм тегло. Прави си сметка.
02.07.06
00:32
Водата няма да я ограничаваш - пий по няколко литра на ден. Нормата е 50-100 мл на килограм тегло. Прави си сметка.
Е на фитнес мания казаха че когато си в период на орелефяване нетрябва да се пие вода защото мускола я задържа.И даваха някви култористи там и викат (там за дадения ) че не е в форма и бил задаржал много вода. :?: :?:
02.07.06
00:40
Това са пълни глупости!!! Точно чрез пиенето на много вода ще предотвратиш задържане. Скоро на сайта ще има статия за водата, само малко изчакайте.
02.07.06
00:47
Е на фитнес мания казаха че когато си в период на орелефяване нетрябва да се пие вода защото мускола я задържа.И даваха някви култористи там и викат (там за дадения ) че не е в форма и бил задаржал много вода. :?: :?:
Обезводняване се прави в крайната фаза на подготовката непосредствено преди състезание. Тъй като ти най-вероятно няма да се състезаваш не виждам смисъл да стигаш до такива мерки. Направи си процента мазнини едноцифрен - напълно достатъчно ще е, за да изглеждаш в добра форма.
П.С. Накратко обезводняването е сравнително сложен и опасен процес. При него се приемат огромни количества вода на ден. Ограничават се също продуктите, които съдържат натрии.