Релеф

27.06.06
19:09

Хора моля ви ми кажете няква програма за фитнес залата на 16 години съм тежа 66кг. 170см.!! Искам да постигна добър релеф ако можете ми кажете плс...  :roll:

ST

27.06.06
19:12

[quote author=“chudniq”]Хора моля ви ми кажете няква програма за фитнес залата на 16 години съм тежа 66кг. 170см.!! Искам да постигна добър релеф ако можете ми кажете плс...  :roll:

приятелю за да правиш релеф трябва да имаш мускулна маса.Иначе да оформаш сланини нестава :) тренирай за маса.....  :)

27.06.06
20:41

strong e aбсолютно прав,първо качи някой и друг килограм и после почваш да чистиш и става работата...а да и диетата е задължителна !!! :wink:  :wink:  :wink:

M_

01.07.06
23:27

Ако искам релеф по колко трябва да ограничавам водата.. за днес сам испил само 1 литър. ?

01.07.06
23:40

[quote author=“M_7el”]Ако искам релеф по колко трябва да ограничавам водата.. за днес сам испил само 1 литър. ?

Водата няма да я ограничаваш - пий по няколко литра на ден. Нормата е 50-100 мл на килограм тегло. Прави си сметка.

M_

02.07.06
00:32

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“M_7el”]Ако искам релеф по колко трябва да ограничавам водата.. за днес сам испил само 1 литър. ?

Водата няма да я ограничаваш - пий по няколко литра на ден. Нормата е 50-100 мл на килограм тегло. Прави си сметка.

Е на фитнес мания казаха че когато си в период на орелефяване нетрябва да се пие вода защото мускола я задържа.И даваха някви култористи там и викат (там за дадения ) че не е в форма и бил задаржал много вода.  :?:  :?:

Това са пълни глупости!!! Точно чрез пиенето на много вода ще предотвратиш задържане. Скоро на сайта ще има статия за водата, само малко изчакайте.

02.07.06
00:47

[quote author=“M_7el”][quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“M_7el”]Ако искам релеф по колко трябва да ограничавам водата.. за днес сам испил само 1 литър. ?

Е на фитнес мания казаха че когато си в период на орелефяване нетрябва да се пие вода защото мускола я задържа.И даваха някви култористи там и викат (там за дадения ) че не е в форма и бил задаржал много вода.  :?:  :?:

Обезводняване се прави в крайната фаза на подготовката непосредствено преди състезание. Тъй като ти най-вероятно няма да се състезаваш не виждам смисъл да стигаш до такива мерки. Направи си процента мазнини едноцифрен - напълно достатъчно ще е, за да изглеждаш в добра форма.

П.С. Накратко обезводняването е сравнително сложен и опасен процес. При него се приемат огромни количества вода на ден. Ограничават се също продуктите, които съдържат натрии.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1