28.06.06
20:45
интересно ми е какво мислите за това...знам че е относително и за секи е различно но все пак...
п.с говорим за готино тяло-добре оформено с релеф и т.н,не за мистър олимпия :wink: :wink: :wink:
п.п.с също така без да се ползват стероиди
28.06.06
22:25
Записах се под ” над 3 години ” все пак става на вьпрос без стероиди
28.06.06
22:55
Тяло не се прави, то се поддържа.
А и така както си го написал е много относително.Лично за моите цели, които съмс си поставил мисля че година и нещо ще ми стигне.
28.06.06
22:58
[quote author=“hari_89”][color=red]Тяло не се прави, то се поддържа[/color].
А и така както си го написал е много относително.Лично за моите цели, които съмс си поставил мисля че година и нещо ще ми стигне.
ЕЕе,глупости пишеш.....ти си се родил с добре изглеждащи мускули :wink: и само поддьржаш форма :)
28.06.06
23:12
що е то готЯно тяло???? :wink:
28.06.06
23:21
[quote author=“StronG™”][quote author=“hari_89”][color=red]Тяло не се прави, то се поддържа[/color].
ЕЕе,глупости пишеш.....ти си се родил с добре изглеждащи мускули :wink: и само поддьржаш форма :)
Не си схванал мисълта ми.А тя беше, че тяло не може да се “направи” в буквалния смисъл.Примерно тренираш година две или три и после кво?”Направил” си тялото и готово.Нестава.Искат се постоянни грижи.
П.П. Иначе щеше да е яко още от бебе да съм си як :lol: :lol:
28.06.06
23:25
[quote author=“hari_89”][quote author=“StronG™”][quote author=“hari_89”][color=red]Тяло не се прави, то се поддържа[/color].
Не си схванал мисълта ми.А тя беше, че тяло не може да се “направи” в буквалния смисъл.Примерно тренираш година две или три и после кво?”Направил” си тялото и готово.Нестава.Искат се постоянни грижи.
П.П. Иначе щеше да е яко още от бебе да съм си як :lol: :lol:
А,така става :) иначе то Рони-то незнам как е излязьл от отробата на майка си :P :shock: :D
Доста бързо се променям аз лично - и качвам и свалям. За месец диета и по-усилени тренировки съм свалил 6см талия, 3кг, 5% мазнини според интернет изчисленията, качил съм 7 паунда lean body mass. Резултатът е видими плочки и добър вид като цяло :P . Смятам, че за още няколко месеца постоянна работа ще завърша започнатото.
Смятам, че с правилни тренировки и хранене, видими резултати могат да се видят и за по-малко от 2 години. От там нататък дето вика hari_89, важно е как се запазват постиженията.
И преди всички е ген може би. Имам познати колкото и да набиват не качват маса и това е...
Другото, което е важно според мен, цялостната физическа подготовка. Аз с фитнес не съм се занимавал целенасочено, но от 11 годишен все тренирам нещо и не съм се спрял на едно място... Ако изведнъж се стреснеш да тренираш, ще ти е доста по трудно да влезеш в крак. Тогава време ще трябва... няма как.
Успех на всички! :)
Зависи от човека. :)
Може и за 1/2 час да го направи, ако си го има - тегли си един душ и готово. :P
гласувах че мускулесто тяло се прави със системни и редовни тренировки за 2 -3 години, но! човек веднъж барнал желязото цял живот живее с него :wink:
[quote author=“M16”]Индивидуално е... :wink:
говорим по-обобщено :wink: :wink: :wink:
29.06.06
18:25
Зависи от къде тръгваш - дали си дебел или кльощав или среден или ... :D
[quote author=“manson”]Зависи от къде тръгваш - дали си дебел или кльощав или среден или ... :D
Точно! Гена е фактор № 1. Ако си спортувал преди да започнеш бодибилдинга имаш някаква физическа култура. Тогава за 3-4 години наистина няма да се срамуваш от тялото си, меко казано:)
грешно гласувах,гласувах 2-3години а трееше да гласувам макс. година,са ше ви кажа защо братовчед ми по миналата година беше клощав,слабичак,миналата година кат се върна от америка(кадето живее) беше с 1мускили як,силен,мускули и то само от щанги така че може
29.06.06
22:06
Ако говорим за “хармонично” тяло и си със сравнително добър ген...не повече от една година сериозни тренировки...говорим за добре изглеждащо тяло с добри пропорции....а не говорим за некви баници по 50 санта или гърбове като шкафове :wink:
29.06.06
23:13
ае момчета всеки разбира различно хубавото тяло. За един това е 65кг с мах релеф, друг иска да е голям масивен, трети да е по средата...
30.06.06
22:08
а годините къде ги забравихте ??? ако братчед ти е бил на 16-17 1 година тренировки може да го промени много, но ако вече растежът му е спрял ... и генът е много важен абе прекалено индивидуално е :D
30.06.06
22:13
На повечето и един живот не им стига.
30.06.06
22:14
[quote author=“zwei0”]На повечето и един живот не им стига.
забавно, но вярно :lol:
Зависи от индивидуалното разбиране за “готино тяло” всъщност... ако искаш да си като Рони (което според мен е ужасно) ще ти трябва 15тина години сигурно...
[quote author=“Steve”]Зависи от индивидуалното разбиране за “готино тяло” всъщност... ако искаш да си като Рони (което според мен е ужасно) ще ти трябва 15тина години сигурно...
кои е рони?роналдиньо?
[quote author=“ludacris”][quote author=“Steve”]Зависи от индивидуалното разбиране за “готино тяло” всъщност... ако искаш да си като Рони (което според мен е ужасно) ще ти трябва 15тина години сигурно...
кои е рони?роналдиньо?
Рони О`Съливан бе:) Играч на снуукър:) не си ли го чувал?:):)
01.07.06
21:21
[quote author=“ludacris”][quote author=“Steve”]Зависи от индивидуалното разбиране за “готино тяло” всъщност... ако искаш да си като Рони (което според мен е ужасно) ще ти трябва 15тина години сигурно...
кои е рони?роналдиньо?
Става дума за Рони Колман, 8 пъти носител на Титлата Мистър Олимпия.Ето ти един сайт да го видиш.
http://www.bigroncoleman.com/Pages/home.html
значи сичко е до гена емимам един приятел които вобще не тренира има кускули малко повече от мен 1пут доиде с мен на фитнес и тренира цяло тяло на другия ден трицепс,бецепс и гурди му бяха два пъти по големи а пук като ходихме веднъж да караме колилио краката му се оформиха се едно е бегал 2 секи ден по няколко часа ама тоя си е пулен изрод за един по нормален човек 2 години може д анаправи тяло
02.07.06
00:34
Цял живот.
02.07.06
00:49
За няколко години можеш да направиш визия, която да те удовлетворява. Но все пак тя трябва да се поддържа малко или много.
Гласувах - Цял Живот.
03.07.06
22:48
цял живот :twisted:
Както много потрбители гласуваха цял живот защото спорет тях е така , така аз ще гласувам за 2-3 години защото ако идеалния образ е 4-5 крилен гардероб за мен това е нещо спредно м/у Мирослав (модела с много якия релеф мистър перф тял 2005 мисля) и Вин Дизел , единия има ММ а др релеф аз искам да ги съчетая по най добрия начин . И за да го напрая ще са ми нужни не повече от 4 макс 5 години и след това ще трябва да се поддуржам цял живот но какво да се прави по добре така отколкото да стане мастна топка :) . Аре тфа от мен СЪС ЗДРАВЕ!
абе зависи как се храниш , как абе от сичко зависи , дори какво разбираш под “хармонично тяло”
А и нека да кажем какви са хармоничните мерки ? например гръб , ръка крак и др
Според мен за гърба е добре 120-130
ръка 43-45
крак не знам
корем около 80 ( и по-малко)
малко преувеличаваш май :D
16.07.06
17:50
Аз гласувах за цял живот. Според мен, колкото повече напредваш, толкова повече недостатъци си откриваш и все ти се струва, че нямаш хубаво тяло. Ако пък си повярваш, че си добре, това е сигурна гаранция, че не си :D
[quote author=“korpusito”]интересно ми е какво мислите за това...знам че е относително и за секи е различно но все пак...
п.с говорим за готино тяло-добре оформено с релеф и т.н,не за мистър олимпия :wink: :wink: :wink:
п.п.с също така без да се ползват стероиди
За да го направи?
И година може да му стигне, а защо не и по-малко - зависи от какво тяло е почнал, с какво време разполага, както и инат и условия. :)
А за подръжка - то е ясно... :)
[quote author=“Ultima Ratio”]Аз гласувах за цял живот. Според мен, колкото повече напредваш, толкова повече недостатъци си откриваш и все ти се струва, че нямаш хубаво тяло. Ако пък си повярваш, че си добре, това е сигурна гаранция, че не си :D
Абсолютно съгласен :!: Аз като почнах да тренирам си виках еех да направя 35-6 ръка, повече не ми трябва( :lol: ) направих 36 и тогас казах ееех да направя 39-40 ръка и вече наистина повече не ми трябва и сега съм 39 и все по- малка ми се струва, и все искам повече... така че хванеш ли се веднъж сериозно да тренираш, мисля че остава за цял живот или много трудно спираш ейтей от раз :) Аз не, че тренирам от толкова много време де (1.5 г) ама ако пропусна тренировка и ми е много кофти някакво защото вече е почнало да ми става като част от ежедневието...
17.07.06
21:25
зависи от това , зависи от онова - сядаш и го правиш щом си решил. Всички казали над 1 година просто нямат желание за това. И силата , и хипертрофията и ниският процент мазнини са осъществими в 6-месечен план :roll: друг е въпросът , че това изчерпва въпросът с “правенето” . Виж за “подържането” ... това е вече друга бира. :lol:
Към година е достатъчна коренно да промените физиката си, при добро желание,подходяща диета и готини добавки!
Една година е достатъчна според мен да се промениш. Стига разбира се да се посветиш изцяло на това начинание.