Трибестан-възраст

25.06.06
17:12

Аз съм на 17години и искам да попитам дали ще има резултат ако взема Трибестан и може ми суроватъчен протеин. Но въпроса ми е за Трибестана.

25.06.06
18:20

Ще има ефект!

26.06.06
15:13

мисля че няма смисъл от трибестана , щом си на 17 години. Сега си в пубертета и хормоните са ти на макс

26.06.06
16:39

За поне десетина години, можеш спокойно да забравиш тази дума “Трибестан”. По-добре ги дай за протеин тези пари, а най-добре за храна.

26.06.06
18:06

Аз ше отговоря само на въпроса ти “ще има резултат ако взема Трибестан “-отговорът ми е ДА ще има ефект.Акъл как да си похарчиш парите няма да ти давам но ако си решил да взимаш трибестан може да си сигурен че ше има ефект  :wink:

26.06.06
18:28

[quote author=“kazz”]Аз ше отговоря само на въпроса ти “ще има резултат ако взема Трибестан “-отговорът ми е ДА ще има ефект.Акъл как да си похарчиш парите няма да ти давам но ако си решил да взимаш трибестан може да си сигурен че ше има ефект  :wink:

и какъв ще е тоя ефейкт че не уточни и излезна много мистериозно така :lol:

26.06.06
20:40

освен, че ще е вдървен почти непрекъснато, едва ли ще има друг ефект :lol:
иначе съм на мнението на Neo

26.06.06
22:53

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“kazz”]Аз ше отговоря само на въпроса ти “ще има резултат ако взема Трибестан “-отговорът ми е ДА ще има ефект.Акъл как да си похарчиш парите няма да ти давам но ако си решил да взимаш трибестан може да си сигурен че ше има ефект  :wink:

Според тебе какви ше са  :?: Отрицателни ли :?:  :!:  :?:

27.06.06
09:49

[quote author=“kazz”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“kazz”]Аз ше отговоря само на въпроса ти “ще има резултат ако взема Трибестан “-отговорът ми е ДА ще има ефект.Акъл как да си похарчиш парите няма да ти давам но ако си решил да взимаш трибестан може да си сигурен че ше има ефект  :wink:

Според тебе какви ше са  :?: Отрицателни ли :?:  :!:  :?:

не съм пил трибестан точно. затова питам теб :wink:

02.07.06
01:49

Е то не се ли води, че билката Трибулус Теренещоситама стимулира ЕСТЕСТВЕНО производството на тестостерон. По тая логика тя не би трябвало да спре хормналното развитие на организма след спирането му, а просто в периода на взимане да го повиши до някакво по-горно ниво. Вярно, е че в пубертета няма смисъл от това, въз основа и без това високото отделяне на хормони.  А моят въпрос е : След като организмът и без това си произвежда хормони,след добавката на тоя трибулус ,няма ли конкретния приемник просто да има по-добри резултати от колкото някой който пие трибулус, но е на 40 години примерно? :roll:  :oops:

02.07.06
12:11

Един приятел на 16 години пробва трибестан и ходеше с изправен меч постоянно.Чудно ми е как не си скъса гащите  :lol:  :lol:  :lol:
Това беше ефекта при него...

02.07.06
22:49

Нормално е да го дърви.... ама май само с това е останал.... щото е пил по 2-3 хапа на ден....

29.08.06
15:37

[quote author=“Honzik”]Нормално е да го дърви.... ама май само с това е останал.... щото е пил по 2-3 хапа на ден....

Абе гледам какви ги пишете за трибестан аз нещо я закъсах в секса това ще ми помогне ли пак да е корав на 33г.
Ще ви бъда благодарен да ми кажете

29.08.06
16:53

[quote author=“nikiblak”][quote author=“Honzik”]Нормално е да го дърви.... ама май само с това е останал.... щото е пил по 2-3 хапа на ден....

Абе гледам какви ги пишете за трибестан аз нещо я закъсах в секса това ще ми помогне ли пак да е корав на 33г.
Ще ви бъда благодарен да ми кажете

Ще ти помогне. Даже мисля, че е най-добрия препарат за подобен род проблеми. Вземи си и прочети внимателно листовката, за да си прецениш дозировката. Аз лично не ти препоръчвам повече от един грам на ден, макар че не би ти навредило. Аре, успех и да се похвалиш!  :wink:

SO

29.08.06
20:44

е добре съгласен съм че през побертета нивото на тестостерона евисоко , но трибестана може само да го увеличи още повече следователно и да има още по добри резултати един авер на 15 пи около 6 седмици комбинира го с протеин и креатин и стана много добра комбинация ,дори може да се каже перфектна  :wink:

02.09.06
10:23

е то е перфектно ама зависи какав е и креатина де защото има задаржащ вода и такав кадето не задържа... ако е пил от този кадето задържа и е пил трибестана незнам дали е имало мн голямо мусколно наддаване 4е както знаете трибестана 4исти водата от тялото но за сила.... сигорно е “пращал от енергия”

SO

03.09.06
08:27

креатина беше био теч
трибестана оптимум

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1