Teжката работа и фитнеса

05.07.06
18:40

сега и аз реших да порасна и ходя малко на работа . Бачкам на строеж и всяка сутрин си викам как вечерта ще дигам ама като се прибера сам като бит с мокър парал въпроса ми е ако зимам някакав протеин може ли да поддържам дори да кача , се пак имам един “колега” който е бая здрав и вика всичкия фитнес е “да маа с кирката” е Възможно ли е да кача освен сила и маса ?
п.п. Ходя и се прибирам пеша а е бая далече  :lol: надявам се да ми дадете някакво решение за което ви благодаря предварително  :)

05.07.06
19:12

Качва се с храна. Ще имаш ли възможност да ядеш през два часа ?  :wink:

05.07.06
19:35

[quote author=“builderbs”]Качва се с храна. Ще имаш ли възможност да ядеш през два часа ?  :wink:

:oops: е много ясно че мога се пак се правят почивки ама няма да мога да си нося много храна е това е лошото

X_

05.07.06
20:28

няма да качиш пич,сигурен съм...но пък погледни от другата страна,ще имаш много качествена мускулатура

05.07.06
20:39

[quote author=“x_man”]...страна,ще имаш много качествена мускулатура

е поне мога да поддържам нали ?

X_

05.07.06
20:45

можеш,даже като влезнаш в залата след време,ще се учудиш колко сила имаш...минал съм по този път
трябва просто да хапваш повече,мляко,серене,месо...знаеш сам

ZW

05.07.06
21:05

Поне пари ще направиш и можеш да инвестираш след това част от тях в добавки. Тренирай цялото тяло в почивните дни, за да подържаш все пак някаква форма. Защо да не можеш да си носиш храна с теб ? В един пластмасов съд слагаш пилешко и ориз за 2 хранения, в една торбичка и ще си я оставяш там някъде.

05.07.06
22:15

Не е най-добрия вариант това но става.Преди работех доста но бях фен тренирах яко имах много мотивация....

06.07.06
19:34

не като изкарам пари обезателно ще ги вложа в някаква храна(месо най-вече)
я само ми кажете като сте убити от работа какво правите ? случвало ли ви се е да си легнете към 8 например  :roll:

MO

06.07.06
20:58

[quote author=“Ayo”]не като изкарам пари обезателно ще ги вложа в някаква храна(месо най-вече)
я само ми кажете като сте убити от работа какво правите ? случвало ли ви се е да си легнете към 8 например  :roll:

Ето ти моят режим : (За момента работя на строеж )
1 Ставане 6.30 -Закуска (мляко 1 яйце -белтъка и 1 вафла )
Отивам на работа -5-6км с колело
В 10ч -закъсвам (сандвич салам и кашкавал с 2 филий хляб )
13ч Обяд -гледам да има месо яйца и ориз  сирене ,ям доста хляб и плодове и зеленчуци
16ч -като в 10
18.30-19.00-Сериозно ядене като в 13ч.
22.00-5-10яйчни белтъка 100-200 грама леща(26-28%Белтъчини)и сирене и/или кашкаевал 100грама
всеки ден пия на два приема
1Сутрин 3 таблетки Витамин С и 2 таблетки Бирена мая
2Вечер -до 20.00ч 2 Витамин С и 1 т. Бирена мая
Приема ми на вода е 3-5 литра в горещите дни над 5
В момента не тренирам заради работата (пък и реших че почивка от 1-2 седмици не е лоша)и с този начин на хранене дори качвам кг-ми е не е чиста ММ ,но и мерките ми си остават на ниво ,а и  в талията дори имам леко подобрение от 84см. на 82.5см.
Един съвет -спазвай си 8-те часа сън и яж повече и ще има напредък.

ВН

06.07.06
22:55

Внимавай с това витамин С. :)

ZW

07.07.06
15:32

[quote author=“Ayo”]не като изкарам пари обезателно ще ги вложа в някаква храна(месо най-вече)

Малко офтопик:
Аз си лягах в 20:00 щото ставах в 4:30 сутринта за работа (днес ми беше последният ден в това робство). Казах ти моят съвет горе, сега работи, за да схванеш колко е важно да направиш от себе си нещо, а не да прекараш живота си по фабрики и строежи  :!:  :D

07.07.06
18:24

[quote author=“morphey”][quote author=“Ayo”]не като изкарам пари обезателно ще ги вложа в някаква храна(месо най-вече)

Ето ти моят режим : (За момента работя на строеж )
1 Ставане 6.30 -Закуска (мляко 1 яйце -белтъка и 1 вафла )
Отивам на работа -5-6км с колело
В 10ч -закъсвам (сандвич салам и кашкавал с 2 филий хляб )
13ч Обяд -гледам да има месо яйца и ориз  сирене ,ям доста хляб и плодове и зеленчуци
16ч -като в 10
18.30-19.00-Сериозно ядене като в 13ч.
22.00-5-10яйчни белтъка 100-200 грама леща(26-28%Белтъчини)и сирене и/или кашкаевал 100грама
всеки ден пия на два приема
1Сутрин 3 таблетки Витамин С и 2 таблетки Бирена мая
2Вечер -до 20.00ч 2 Витамин С и 1 т. Бирена мая
Приема ми на вода е 3-5 литра в горещите дни над 5
В момента не тренирам заради работата (пък и реших че почивка от 1-2 седмици не е лоша)и с този начин на хранене дори качвам кг-ми е не е чиста ММ ,но и мерките ми си остават на ниво ,а и  в талията дори имам леко подобрение от 84см. на 82.5см.
Един съвет -спазвай си 8-те часа сън и яж повече и ще има напредък.

един от мойта работа вика че най-добре е да зимаш витамин Е , пък С-то незнам за какво ти е

07.07.06
18:53

Казах ти моят съвет горе, сега работи, за да схванеш колко е важно да направиш от себе си нещо, а не да прекараш живота си по фабрики и строежи

бих казал само : Damn Rght!

07.07.06
19:14

[quote author=“zwei0”]Малко офтопик:
Аз си лягах в 20:00 щото ставах в 4:30 сутринта за работа (днес ми беше последният ден в това робство). Казах ти моят съвет горе, сега работи, за да схванеш колко е важно да направиш от себе си нещо, а не да прекараш живота си по фабрики и строежи  :!:  :D

Аз едно лято, към 3 месеца по-точно, всеки ден (без неделя) съм ставал в 4/4.30 и съм се прибирал от работа в 19ч. В 20ч.  ходих да тренирам без да си давам много зор - набирания, кофички, лежанка, малко бицепс, трицепс и толкоз. И въпреки всичко дръпнах няколко килограма. Хубавото беше, че ходих с приятели и като не ми се ходеше ме навиваха, а на тях като не им се  ходише аз ги навивах  и така ....

08.07.06
13:52

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“zwei0”]Малко офтопик:

Аз едно лято, към 3 месеца по-точно, всеки ден (без неделя) съм ставал в 4/4.30 и съм се прибирал от работа в 19ч. В 20ч.  ходих да тренирам без да си давам много зор - набирания, кофички, лежанка, малко бицепс, трицепс и толкоз. И въпреки всичко дръпнах няколко килограма. Хубавото беше, че ходих с приятели и като не ми се ходеше ме навиваха, а на тях като не им се  ходише аз ги навивах  и така ....

нещо взимал ли си през тоя период ?

08.07.06
14:26

Не, само че храна имаше на корем и можеше да си избираш :) кои колкото може да побере...

ZW

08.07.06
20:00

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“zwei0”]Малко офтопик:

Работил си 14 - 16 часа на ден, 6 пъти в седмицата  и после си ходил да тренираш ? Много интересно каква е била тая работа, едва ли е физически труд, щото тогава нас за големи балъци трябва да ни взимаш ако очакваш някой да ти се върже.

MO

08.07.06
20:04

Ами не забравяйте че витамин С усилва имунната система и ускорява възстановяването.
А и е водноразтворим и предозирането е невъзможно ,защото при повишени количества в ораганизма той се отделя чрез урината.

08.07.06
20:13

Мотивацията  е важна тук

08.07.06
21:28

[quote author=“zwei0”]Работил си 14 - 16 часа на ден, 6 пъти в седмицата  и после си ходил да тренираш ? Много интересно каква е била тая работа, едва ли е физически труд, щото тогава нас за големи балъци трябва да ни взимаш ако очакваш някой да ти се върже.

Еми работата се изразяваше в лежане или тичане по пясък,  облечен, барабар с брони, щитове, копия и лъкове  :lol:  на температура.... примерно утре там го дават да е 10градуса повече от в България... Общо взето на такава температура на слънце (щото сянка нема) и нищо да не правиш се мориш... ама можеше и много по зле да е работата. Тъи че ти си реши дали е лесно или не

MO

08.07.06
22:32

[quote author=“ASTOR”]Мотивацията  е важна тук

Мотивацията е важна ,но ако човек не знае кога да спре идва претренирането.

09.07.06
12:30

Еми работата се изразяваше в лежане или тичане по пясък, облечен, барабар с брони, щитове, копия и лъкове  на температура.... примерно утре там го дават да е 10градуса повече от в България... Общо взето на такава температура на слънце (щото сянка нема) и нищо да не правиш се мориш... ама можеше и много по зле да е работата. Тъи че ти си реши дали е лесно или не

статист си бил а :wink:  на кой филм?

OM

09.07.06
19:36

[quote author=“Infernaloverkill”]

Еми работата се изразяваше в лежане или тичане по пясък, облечен, барабар с брони, щитове, копия и лъкове  на температура.... примерно утре там го дават да е 10градуса повече от в България... Общо взето на такава температура на слънце (щото сянка нема) и нищо да не правиш се мориш... ама можеше и много по зле да е работата. Тъи че ти си реши дали е лесно или не

статист си бил а :wink:  на кой филм?

Аз залагам на “Троя” в Мексико  :lol: Много народ прибраха от залите тогава да се пържи покрай Брад Пит  :lol: Повечето от моите познати се прибраха бая отслабнали, а и никой не го видяхме на филма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1