Коси коремни + гърди

_^

01.05.06
14:51

Аве момчета знает ли имам един проблем :) значи висок съм 1,84 86 кила съм тренирам близо година и 4 месеца ;) на 14 години съм :)
пробелема е че по косите коремни мускули си имам натрупвания които незнам как да махна

освен това гърдите ги тренирам с 3 упражнения + кофички  3 пъти седмично но отдолу си стоят  с доста натрупвания  :oops:
упражненията са  отворен флайс , вдигане от лег и пулоувър
всичкото 4х 10 :)
мерси предварително :)
P.S.
Казаха ми че гърдите се оформяли сами към 15-16 годишна възраст :) имали нещо вярно в това? :?:

01.05.06
15:46

3 пъти седмично за гърди е много.А относно въпроса да ли сами се оформят на 15-16год. това зависи главно от ген

01.05.06
20:28

[quote author=“G_UniTeD”]3 пъти седмично за гърди е много.А относно въпроса да ли сами се оформят на 15-16год. това зависи главно от ген

Алооо ти май искаш да станеш бързо як три-пъти седмично то дори Рони Колман не ги прави толкова колкото ти не стига че си и доста по-малък

01.05.06
23:17

Аз мисля, че имаше впредвид че тренира един път с тези трите упражнения плюс отделно 3 пъти на седмица кофички. Нека той да се изясни все пак де.

А иначе тези мазнини са си като всички останали, дали ще са на гърдите или на корема или където и да е те трябва да се изгорят. А това не се прави на лежанката, а на колелото да кажеме и в кухнята  :) . То си е друг период просто чистенето и има много изписано тука във форума за него.

01.05.06
23:42

[quote author=“_^GEORGE^_”]Аве момчета знает ли имам един проблем :) значи висок съм 1,84 86 кила съм тренирам близо година и 4 месеца ;) на 14 години съм :)
пробелема е че по косите коремни мускули си имам натрупвания които незнам как да махна

освен това гърдите ги тренирам с 3 упражнения + кофички  3 пъти седмично но отдолу си стоят  с доста натрупвания  :oops:
упражненията са  отворен флайс , вдигане от лег и пулоувър
всичкото 4х 10 :)
мерси предварително :)
P.S.
Казаха ми че гърдите се оформяли сами към 15-16 годишна възраст :) имали нещо вярно в това? :?:

Натрупванията се коригират главно с диети, но на твоята възраст избягвай крайни диети...

При мен се оформиха в тази възраст, но си е строго индивидуално.

08.07.06
22:04

ами кардио и диета а и за тва че се оформят на 15-16 години ако си тренираш се оформят по рано и аз съм на 14 ама гърди са ми оформени и на мен са ми малко мазни ама са добре оформени  :wink:

09.07.06
00:10

Брато аз го имам същия проблем! Диета ми е майката и упражнения за “подцепване”. If you know what I mean :wink:

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“G_UniTeD”]3 пъти седмично за гърди е много.А относно въпроса да ли сами се оформят на 15-16год. това зависи главно от ген

Алооо ти май искаш да станеш бързо як три-пъти седмично то дори Рони Колман не ги прави толкова колкото ти не стига че си и доста по-малък

хей! не така! Защо не 3 пъти седмично. програмата за наченаещи е точно по три пъти седмично с едно упражнение. значи не е много! а как се тренират... вече друг въпрос!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1