Problem s gurdite!Pomognete1

Темата е заключена.

29.06.04
23:53

Zdraveite!
Suvsem skoro se registrirah vuv foruma i iskam otgovor na edin vupros, koito vijdam 4e e obsujdan, no az iskam konkretno da mi se otgovoti.
Ot 5 god. se zanimavam mn. seriozno s fitnes, tae-bo i dr. vidove sport. Biah 64 kg. i s mn. usilia i lishenia uspiah da promenia korenno tialoto si, za koeto sum mn. dovolna. No tuk idva i problem, koito mn. me pritesniava, a nenamiram kompetenten otgovor.
S techenie na vremeto, trenorovkite i dietite gurdite mi uvisnaha. Znam kakvo shte me posuvetvate, zatova burzam da otgovoria. Pravih uprajnenia za gurdi i to s dosta tejesti, oformiha se, no kato na muj v gornata chast, a nadolu si visiaha. Az imah dosta goliam bust, sega neiskam da go vrushtam, to i nemoje, no kajete kakvo da pravia s uvisnalata koja, razberete gurdite mi prili4at na spukan balon. Neznam kak po-iasno da vi opisha polojenieto si, no tova me kompleksira. Fitnesa i dietata mi pomognaha da namalia raznmera na taliata, hansha i da napravia edno strahotno tialo kato izklu4im gurdite. Ima li niakakvo reshenie na problema?

30.06.04
09:28

Честно казано освен хирургическа намеса друго решение на проблема няма .Няма да ти момогнат нито масажи,нито кремове за стягане и т.н.Това си е проблем при трениращите жени за съжаление,неискам да звуча отчайващо,но освен силикон друго спасение няма :)

ВН

04.07.04
21:04

Ммм, не съвсем :). Противозачатъчните таблетки -  респективно Диане и една диетка с по-висок % мазнини + фитоестрогени (последните вече се продават и у нас) може и да пооправят нещата, изпъвайки гърдите ти.

11.07.04
11:12

Скъпа Рени,не си уточнила  дали си поддържала бюста си , докато си тренирала.Това е важно, защото ако просто си го забравила няма земна сила ,която да ти върне формите.
Аз също започнах да тренирам по-усилено от 3 години, но паралелно не съм забравяла да мажа, подхранвам и т.н гърдите си.Изчезнаха близа 10 см от гръдната ми обиколка,но благодарение на полаганите грижи бюстът ми е в добро състояние.
Започни да обливаш с ледена вода гърдите си 2 пъти на ден.Мажи го с масло от пшеничен зародиш с нежни движения отдолу-нагоре.Прави си маски с хума 2 пъти седмично.Пиши как се развиват нещата своевременно.Успех!!

Присъединявам се към мнението на Имидж.
Наистина, проблемът ти, комбиниран с орелефяването, за което говориш, навеждат направо на мисълта за загуба на мазнини от окръжението на млечната жлеза. В следствие на което гърдите висват.
Искам една забележка да направя само: Това падане на гърдите се образува най - често не пряко от спорт. Спортът засилва нормалната обмяна, но не прави такива чудеса. По-вероятната причина за положението са спартанските диети, абсолютно без мазнини например, при които организмът, който все пак има нужда и от това, атакува всички ресурси, до които може да се добере.
Според мен, скъпи жени, избягвайте такива диети....
Действително, малко повече мазнини в храната и жертване на релефа вероятно ще те пооправят, но може би няма да е 1:1 с изходното положение.....

11.07.04
13:40

Blagodaria za otgovorite! Za sujalenie ne sa uspokoitelni, no tova e polojenieto. Shte otgovoria na Mortisha, che za gurdite si sum polagala nai-mnogo griji i to s nai-skupi produkti. Problemut ne e v tova , 4e sum zagubila obikolkata si, a pulneja.
Za hormonalni tabletki i protivoza4atu4ni mislia, 4e zvu4i neseriozno, zashtoto tova triabva da se reshi ot lekar imash li nujda ili ne.
Priemam mnenieto za ttrupane na maznini, no kakva e garanziata, 4e shte otidat to4no po prednazna4enieto si, a ne niakude drugade? taka ne se li obezmislia zelia tozi trud. Neiskam da ka4vam otnovo kilogrami. Haresvam se v takava forma. Iavno edinstvenia izhod e hirurgi4eska namesa.
Vse pak blagodaria vi mnogo!

Ако тренираш и консумираш мазнини имаш шансове да не натрупваш мазнини по местата, които са пряко ангажирани в спорта. Млечните жлези не са такива.
От противозачатъчни има смисъл само ако имаш постоянен партньор. В общи линии са два вида : базирани на мъжк ии на женски полови хормони; предполагам Имидж имаше предвид вторите; те биха могли да ти помогнат.
Ако се решиш на варианта за противозачатъчни(който ако се обмисли правилно никак не е страшен) попрочети и попитай лекаря си за препарата tri-regol например.

SI

07.09.04
12:23

едно успокоително мнение

в предаването на Митьо Крика имаше един който си показа снимка от преди няколко години и беше супер тлъст
а в предаването изглеждаше добре
на въпроса какво е направил с увисналата кожа, отговори че сама се е свила
дали е истина или не незнам
това каза човека

HO

08.09.04
13:38

Рени, не се притеснявай, както каза Синър, кожата ще се свие с времето. И аз преди бях свалила към 5-6 килограма и гърдите ми се поизгубиха, но после пак се стегнаха, макар и по-малки. Мажи се с някакво масло против стрии и не се притеснявай.
Хормонални таблетки въобще не ти препоръчвам за пиене, защото водят да много странични ефекти и след като спреш да ги пиеш, гърдите ти пак ще увиснат. Ако е нещо за мазане - може.
Зависи и на колко си години.

17.09.04
16:52

Image, много добър съвет! Само че ефекта ще е временнен - само докато се взима Диане-то. .. А после? То не може нон-стоп...

17.09.04
21:55

Малей от това, което чета положението е бая сложничко :)
Сложи си силикон, ако те комплексира толкова...
Не искам да отчайвам момичето, ама това си е ген. Как ще кажеш на тия мазнини да отидат точно там?
Не съм толкова компетентен, просто ми стана интересно и реших да се включа :)

Отговорът на въпроса ти, Гоча е - с хормонални препарати. Натрупването на мастна тъкан точно там е на хормонална основа - жената може и никъде другаде да няма мас, но там да има много(образно казано).
Препоръчах противозачатъчни. Има и други варианти.
Кожата да се изпъне с времето - обещавам, че това не е много сигурно. Зависи колко е спада. Хирурзите нерядко правят отстраняване и на сбръчканата рязко свита кожа. В най - лошия случай положението може да стигне дотам.
Но лично аз те съветвам: ако още четеш форума и не си професионален културист, опитай да си върнеш гърдите.....

ВН

19.09.04
16:10

Фито естрогените нямат странични ефекти и могат да се пият нон стоп!

SI

19.09.04
16:33

и на мен ми стана интересно
кво да кажа на гаджето да пие та да има големи гърди :twisted:

Извън темата:
боза  :lol:
Добре е, ако гаджето ти не чете тоз форум. Радвай се. Че инак ще има мъж под чехъл  :roll:
Нещо, което увеличава женските полови хормони. И т.н.
А също така, ако я направиш слонче, ще има много големи гърди  :wink:

SI

21.09.04
18:23

за бозата съм слушал
ама за слончето не
я кажи как става

Шоколади, боколади, бонибони шарени - бонбони!
Ама после като правите любов, не й разрешавай да се качва отгоре! Опасно е...

11.12.04
06:39

Моля да разпънете малко темата за фито естрогените, ако може да разкажете за някой успешен случай, случил се наистина. Проблема е много голям, на запад има едни хапове Bloussant и доста негови разновидности, дето ФДА (американското ХЕИ+МЗ или нещо отсорта) като прочели и изревали на умряло. Cellegen е друго, дето било безопасно и т.н.  Първо струват много (ама наистина много) и второ - кой, къде иот какво го е произвел - не е ясно. Има и хормонално мазило  Perfect Woman Breast Enlargement Cream на естрогенна основа, ама хормонално е все пак. Много мацки ме питат какво да правят, а аз не знам какво им кажа. Аз им казвам да тренират пекторалисите, ама ефекта не е същия. Професионалните културистки ма запад блъскат яко силикон (повечето), защото са изчистили почти всяка подкожна мастна клетка.

23.12.04
03:50

добре а какво да правим за да не стигаме до там? Аз искам да сваля много кг и имам чувството че и на мен ще ми увиснат?

04.10.06
21:21

Здравейте и от мен! Според мен идеята да се приемат противозачатъчни за оголемяване на бюста е абсурдна. Една от причините за поява на целулита е хормонална като естрогените са с решаващо значение. Противочатъчните таблетки съдържат именно естроген и прогестерон. Известен  е опит, при който на травестити са инжектирани естрогени, в резултат на което при тях се е появил женски целулит. Така че добре си помислете дали си струва да ги ползвате за оголемяване на бюст... :roll:  :D

05.10.06
10:11

А според мен темата е стара, и освен това нарушава правилата. Не изравяйте стари теми, моля!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1