29.06.04
23:53
Zdraveite!
Suvsem skoro se registrirah vuv foruma i iskam otgovor na edin vupros, koito vijdam 4e e obsujdan, no az iskam konkretno da mi se otgovoti.
Ot 5 god. se zanimavam mn. seriozno s fitnes, tae-bo i dr. vidove sport. Biah 64 kg. i s mn. usilia i lishenia uspiah da promenia korenno tialoto si, za koeto sum mn. dovolna. No tuk idva i problem, koito mn. me pritesniava, a nenamiram kompetenten otgovor.
S techenie na vremeto, trenorovkite i dietite gurdite mi uvisnaha. Znam kakvo shte me posuvetvate, zatova burzam da otgovoria. Pravih uprajnenia za gurdi i to s dosta tejesti, oformiha se, no kato na muj v gornata chast, a nadolu si visiaha. Az imah dosta goliam bust, sega neiskam da go vrushtam, to i nemoje, no kajete kakvo da pravia s uvisnalata koja, razberete gurdite mi prili4at na spukan balon. Neznam kak po-iasno da vi opisha polojenieto si, no tova me kompleksira. Fitnesa i dietata mi pomognaha da namalia raznmera na taliata, hansha i da napravia edno strahotno tialo kato izklu4im gurdite. Ima li niakakvo reshenie na problema?
Честно казано освен хирургическа намеса друго решение на проблема няма .Няма да ти момогнат нито масажи,нито кремове за стягане и т.н.Това си е проблем при трениращите жени за съжаление,неискам да звуча отчайващо,но освен силикон друго спасение няма :)
04.07.04
21:04
Ммм, не съвсем :). Противозачатъчните таблетки - респективно Диане и една диетка с по-висок % мазнини + фитоестрогени (последните вече се продават и у нас) може и да пооправят нещата, изпъвайки гърдите ти.
Скъпа Рени,не си уточнила дали си поддържала бюста си , докато си тренирала.Това е важно, защото ако просто си го забравила няма земна сила ,която да ти върне формите.
Аз също започнах да тренирам по-усилено от 3 години, но паралелно не съм забравяла да мажа, подхранвам и т.н гърдите си.Изчезнаха близа 10 см от гръдната ми обиколка,но благодарение на полаганите грижи бюстът ми е в добро състояние.
Започни да обливаш с ледена вода гърдите си 2 пъти на ден.Мажи го с масло от пшеничен зародиш с нежни движения отдолу-нагоре.Прави си маски с хума 2 пъти седмично.Пиши как се развиват нещата своевременно.Успех!!
11.07.04
12:22
Присъединявам се към мнението на Имидж.
Наистина, проблемът ти, комбиниран с орелефяването, за което говориш, навеждат направо на мисълта за загуба на мазнини от окръжението на млечната жлеза. В следствие на което гърдите висват.
Искам една забележка да направя само: Това падане на гърдите се образува най - често не пряко от спорт. Спортът засилва нормалната обмяна, но не прави такива чудеса. По-вероятната причина за положението са спартанските диети, абсолютно без мазнини например, при които организмът, който все пак има нужда и от това, атакува всички ресурси, до които може да се добере.
Според мен, скъпи жени, избягвайте такива диети....
Действително, малко повече мазнини в храната и жертване на релефа вероятно ще те пооправят, но може би няма да е 1:1 с изходното положение.....
Blagodaria za otgovorite! Za sujalenie ne sa uspokoitelni, no tova e polojenieto. Shte otgovoria na Mortisha, che za gurdite si sum polagala nai-mnogo griji i to s nai-skupi produkti. Problemut ne e v tova , 4e sum zagubila obikolkata si, a pulneja.
Za hormonalni tabletki i protivoza4atu4ni mislia, 4e zvu4i neseriozno, zashtoto tova triabva da se reshi ot lekar imash li nujda ili ne.
Priemam mnenieto za ttrupane na maznini, no kakva e garanziata, 4e shte otidat to4no po prednazna4enieto si, a ne niakude drugade? taka ne se li obezmislia zelia tozi trud. Neiskam da ka4vam otnovo kilogrami. Haresvam se v takava forma. Iavno edinstvenia izhod e hirurgi4eska namesa.
Vse pak blagodaria vi mnogo!
11.07.04
13:53
Ако тренираш и консумираш мазнини имаш шансове да не натрупваш мазнини по местата, които са пряко ангажирани в спорта. Млечните жлези не са такива.
От противозачатъчни има смисъл само ако имаш постоянен партньор. В общи линии са два вида : базирани на мъжк ии на женски полови хормони; предполагам Имидж имаше предвид вторите; те биха могли да ти помогнат.
Ако се решиш на варианта за противозачатъчни(който ако се обмисли правилно никак не е страшен) попрочети и попитай лекаря си за препарата tri-regol например.
07.09.04
12:23
едно успокоително мнение
в предаването на Митьо Крика имаше един който си показа снимка от преди няколко години и беше супер тлъст
а в предаването изглеждаше добре
на въпроса какво е направил с увисналата кожа, отговори че сама се е свила
дали е истина или не незнам
това каза човека
08.09.04
13:38
Рени, не се притеснявай, както каза Синър, кожата ще се свие с времето. И аз преди бях свалила към 5-6 килограма и гърдите ми се поизгубиха, но после пак се стегнаха, макар и по-малки. Мажи се с някакво масло против стрии и не се притеснявай.
Хормонални таблетки въобще не ти препоръчвам за пиене, защото водят да много странични ефекти и след като спреш да ги пиеш, гърдите ти пак ще увиснат. Ако е нещо за мазане - може.
Зависи и на колко си години.
Image, много добър съвет! Само че ефекта ще е временнен - само докато се взима Диане-то. .. А после? То не може нон-стоп...
Малей от това, което чета положението е бая сложничко :)
Сложи си силикон, ако те комплексира толкова...
Не искам да отчайвам момичето, ама това си е ген. Как ще кажеш на тия мазнини да отидат точно там?
Не съм толкова компетентен, просто ми стана интересно и реших да се включа :)
19.09.04
12:21
Отговорът на въпроса ти, Гоча е - с хормонални препарати. Натрупването на мастна тъкан точно там е на хормонална основа - жената може и никъде другаде да няма мас, но там да има много(образно казано).
Препоръчах противозачатъчни. Има и други варианти.
Кожата да се изпъне с времето - обещавам, че това не е много сигурно. Зависи колко е спада. Хирурзите нерядко правят отстраняване и на сбръчканата рязко свита кожа. В най - лошия случай положението може да стигне дотам.
Но лично аз те съветвам: ако още четеш форума и не си професионален културист, опитай да си върнеш гърдите.....
19.09.04
16:10
Фито естрогените нямат странични ефекти и могат да се пият нон стоп!
19.09.04
16:33
и на мен ми стана интересно
кво да кажа на гаджето да пие та да има големи гърди :twisted:
19.09.04
19:20
Извън темата:
боза :lol:
Добре е, ако гаджето ти не чете тоз форум. Радвай се. Че инак ще има мъж под чехъл :roll:
Нещо, което увеличава женските полови хормони. И т.н.
А също така, ако я направиш слонче, ще има много големи гърди :wink:
21.09.04
18:23
за бозата съм слушал
ама за слончето не
я кажи как става
22.09.04
10:39
Шоколади, боколади, бонибони шарени - бонбони!
Ама после като правите любов, не й разрешавай да се качва отгоре! Опасно е...
Моля да разпънете малко темата за фито естрогените, ако може да разкажете за някой успешен случай, случил се наистина. Проблема е много голям, на запад има едни хапове Bloussant и доста негови разновидности, дето ФДА (американското ХЕИ+МЗ или нещо отсорта) като прочели и изревали на умряло. Cellegen е друго, дето било безопасно и т.н. Първо струват много (ама наистина много) и второ - кой, къде иот какво го е произвел - не е ясно. Има и хормонално мазило Perfect Woman Breast Enlargement Cream на естрогенна основа, ама хормонално е все пак. Много мацки ме питат какво да правят, а аз не знам какво им кажа. Аз им казвам да тренират пекторалисите, ама ефекта не е същия. Професионалните културистки ма запад блъскат яко силикон (повечето), защото са изчистили почти всяка подкожна мастна клетка.
добре а какво да правим за да не стигаме до там? Аз искам да сваля много кг и имам чувството че и на мен ще ми увиснат?
Здравейте и от мен! Според мен идеята да се приемат противозачатъчни за оголемяване на бюста е абсурдна. Една от причините за поява на целулита е хормонална като естрогените са с решаващо значение. Противочатъчните таблетки съдържат именно естроген и прогестерон. Известен е опит, при който на травестити са инжектирани естрогени, в резултат на което при тях се е появил женски целулит. Така че добре си помислете дали си струва да ги ползвате за оголемяване на бюст... :roll: :D