09.07.06
16:23
здравейте
започнах да се занимавам активно с фитнес преди около месец и преди съм тренирал ,но най-много седмица две и ми омръзваше сега нещата май са различни :lol:
та съм направил около 10 тренировки и реших да започна с добавки...
взех си протейн на Нутрим(който с последствие ми казаха ,че е доста некачествен) и изпих от него около 500гр.
нужен ми е съвет с какъв протейн да продължа ,мисля да го комбинирам с креатин и ел глутамин ,но се колебая за марките ,ако някой може нещо да ми препоръча ще съм много благодарен 8)
За момента нямаш нужда от добавки!!!Знам че както всеки искаш да натрупаш ММ за относително кратко време,но за сега направи 4-5 месеца стаж и чак тогава си давай парите за добавки!За момента гледай да хапваш и почиваш добре,все пак си начинаещ и анаболните ти процеси са засилени за това добавките в началото са излишни :wink:
това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!
[quote author=“weenie”]това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!
Момчето тренира едва от 1-2седмици както казах по-горе анабалните му процеси са много засилени т.e. сега трупа най-бързо ММ и няма нужда от добавки на този етап.И ако хапва добре пак може да си набавя “нужните вещества’’ :evil:
[quote author=“weenie”]а ако не хапва...ти понеже знаеш по колко гр протейн яде на ден...
Няма ли достатъчно храна и сън каквото и да взима нищо няма да направи!!!
Зарежи добавките първите 6 месеца и свикни да се храниш правилно, а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .
[quote author=“ISOISOISO”]Зарежи добавките първите 6 месеца и свикни да се храниш правилно, а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .
Поразгледай внимателно важните теми из форума и пак ще си говорим кой на кого лиже .... :twisted:
[quote author=“weenie”]това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!
Toва което казваш ти са глупости
Начинаещите билдъри качват мускулна маса много по бързо от напредналите , точно за това ефекта от добавките ще е минимален , незбележим , защото начинаещия все още може да си набавя необходимите вещества от храната
че неса много добри българските, неса но все пак стават за основен пълнеж, но само най скъпите им неща, то като се замислиш още 5-10 лв и зимаш нещо американско примерно :wink:
[quote author=“ISOISOISO”] а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .
Нутрим не струват, ти си поредния пре*бан които си ги купува. И аз бях като теб ама ми доиде акъла на време. Е и на тебе щи доиде ама кои знае кога.......
първите 6 месеца та дори и година може без добавки ако храненето е добро. След това гейнери + амино дават много добър резултат. Това съм го пробвал на няколко човека и те останаха мнго доволни.
12.07.06
16:41
вземи си амино 1900 на GENESIS- 325 таблети за 46 лв.