Добавки

09.07.06
16:23

здравейте
започнах да се занимавам активно с фитнес преди около месец и преди съм тренирал ,но най-много седмица две и ми омръзваше сега нещата май са различни  :lol:
та съм направил около 10 тренировки и реших да започна с добавки...
  взех си протейн на Нутрим(който с последствие ми казаха ,че е доста некачествен) и изпих от него около 500гр.
  нужен ми е съвет с какъв протейн да продължа ,мисля да го комбинирам с креатин и ел глутамин ,но се колебая за марките ,ако някой може нещо да ми препоръча ще съм много благодарен  8)

09.07.06
16:52

За момента нямаш нужда от добавки!!!Знам че както всеки искаш да натрупаш ММ за относително кратко време,но за сега направи 4-5 месеца стаж и чак тогава си давай парите за добавки!За момента гледай да хапваш и почиваш добре,все пак си начинаещ и анаболните ти процеси са засилени за това добавките в началото са излишни :wink:

09.07.06
20:24

това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!

09.07.06
21:38

[quote author=“weenie”]това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!

Момчето тренира едва от 1-2седмици както казах по-горе анабалните му процеси са много засилени т.e. сега трупа най-бързо ММ и няма нужда от добавки на този етап.И ако хапва добре пак може да си набавя “нужните вещества’’ :evil:

09.07.06
21:53

а ако не хапва...ти понеже знаеш по колко гр протейн яде на ден...

09.07.06
22:01

[quote author=“weenie”]а ако не хапва...ти понеже знаеш по колко гр протейн яде на ден...

Няма ли достатъчно храна и сън каквото и да взима нищо няма да направи!!!

09.07.06
22:05

Зарежи добавките първите 6 месеца и свикни да се храниш правилно, а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .

09.07.06
22:23

[quote author=“ISOISOISO”]Зарежи добавките първите 6 месеца и свикни да се храниш правилно, а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .

Поразгледай внимателно важните теми из форума и пак ще си говорим кой на кого лиже .... :twisted:

09.07.06
22:32

[quote author=“weenie”]това са пълни глупости! всеки има нужда от добавки! няма значение стажа! ако не приема нужните вещества и стаж 10г да има няма да качва!

Toва което казваш ти са глупости
Начинаещите билдъри качват мускулна маса много по бързо от напредналите , точно за това ефекта от добавките ще е минимален , незбележим , защото начинаещия все още може да си набавя необходимите вещества от храната

09.07.06
22:33

че неса много добри българските, неса но все пак стават за основен пълнеж, но само най скъпите им неща, то като се замислиш още 5-10 лв и зимаш нещо американско примерно  :wink:

10.07.06
11:47

[quote author=“ISOISOISO”] а това че Нутрим не стават е мнение на някой от ония, които плюят всичко нашо и лижат на американците . . .

Нутрим не струват, ти си поредния пре*бан които си ги купува. И аз бях като теб ама ми доиде акъла на време. Е и на тебе щи доиде ама кои знае кога.......

10.07.06
22:34

първите 6 месеца та дори и година може без добавки ако храненето е добро. След това гейнери + амино дават много добър резултат. Това съм го пробвал на няколко човека и те останаха мнго доволни.

вземи си амино 1900 на GENESIS- 325 таблети за 46 лв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1