Суперсерия...

06.07.06
12:47

Да ва питам...правя 3 упражнения за гърди и трите ги завършвам със суперсерия...тва правилноли е ??? добре ли е да се прави??

аз бих завършвал само последното упражнение със суперсерия, за да завърша подобаващо тренировката,иначе ако още след 1вото упражнение започнеш да се мъчиш така мое и да не ти останат сили за следващите.

06.07.06
14:05

Аз питам защото едно аверче прави така и има много красиви(така да са изразя) гърди и ми каза и аз така да правя...обаче исках да са опитам и до вас.. :)

ми нека моито мнение не е решаващо  :wink: . Според мен тва как се оформя самия мускул зависи 80% от гена,примерно моите гърди са некви по топчести и не моа да оформя канала,докато на един мои приятел,макар че има по-малко маса са му като плочки и канал и сичко си има.При всеки различно..

08.07.06
20:42

2% е от гена да ти каа ли а пък и тък почти сички сме на под18 така че сичко вътре се размества постояно ако ма разбираш, с правилните упр.и диета сичко може да се постигне. а по темата само на последното упр. суперсерия или да отказ

[quote author=“teodo_92”]2% е от гена да ти каа ли а пък и тък почти сички сме на под18 така че сичко вътре се размества постояно ако ма разбираш, с правилните упр.и диета сичко може да се постигне. а по темата само на последното упр. суперсерия или да отказ

егати изречението...

[quote author=“teodo_92”]2% е от гена да ти каа ли а пък и тък почти сички сме на под18 така че сичко вътре се размества постояно ако ма разбираш, с правилните упр.и диета сичко може да се постигне. а по темата само на последното упр. суперсерия или да отказ

генът играе много по голяма роля :!:

10.07.06
22:48

2% малко ли е ?

11.07.06
10:01

[quote author=“teodo_92”]2% малко ли е ?

То така става като бягаш от час по биология и пиеш водка в барчето през учебно време :D Ако от гена зависеха само 2 процента които ти даваш нямаше да съществува понятието гено инженерство например.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1