11.07.06
20:36
Преди няколко месеца опитах една диета спазвах я доста дълго време докато в един момент просто усетих,че няма резултат.Беше базирана най-вече на разделно ранене.Може би аз не съм я спазвала като хората,но няма значение сега.
След 1 месец заминавам на море.Искам да сваля в областта на коремчето,ханша най-вече и дупето.Тези зони са ми проблемни от години.Искам в домашни условия да направя нещо.Бях пускала тема и преди.Пробвах казаните там начини,но...умирах от глад и нищо друго.От вчера пак карам на разделно хранене,но искам да питам какви упражнения да правя,но без да смъкна от гръдната обиколка все пак ;)Пробвах с Tae bo,но пак нищо. На 17 год съм тежа 55 кг и съм висока 171.Мерси :D
Ела в Бургас да тренираме заедно :mrgreen:
Пробвай в търсачката НВД и кардио.
карай на повече месо и зеленчуци + кардио тренировки(тичане, велосипед, велоргометър).забрави тестени и сладки храни.ако имаш време прави тренировките двуразово
Вместо вечеря 2 белтъка! Елементарно и ефективно 8) След 6часа нищо друго освен това!
11.07.06
22:05
Мерси.И без това мисля да карам една приятелка да потичаме малко :lol:
11.07.06
23:16
Аз бих ти препоръчал колелото или степера пред тичането.
[quote author=“ISOISOISO”]Вместо вечеря 2 белтъка! Елементарно и ефективно 8) След 6часа нищо друго освен това!
Тва е много ако ако :) човека ако става в 3 часа и спре въглехидратите в 6 кво праиме ;
18 е ориентировъчно, защото се приема, че сериозните и нормални хора към 21 вече се отправят към леглото, за да имат 7-9 часа сън и да могат да станат в 5-6 сутринта. Така че “правилото” (или препоръката) по друг начин ми звучала - никакво ядене 2-3 часа преди лягане. Мен вечерята обикновено ми е голяма салата с някакъв вид протеин - дали ще е риба тон, сьомга, пуешко или извара няма значение. После мога и до полунощ да си отперя, без да чувствам глад.
То неминуемо ще свалиш от гръдната обиколка защото доколкот знам те са от мастни тъкани , или нещо такова...
Да , невъзможно е да не “пострада” и гръдната обиколка. Няма да пострада ако имаш силикон :lol:
Успех с отслабването и никакви газирани напитки. :wink:
[quote author=“diksi”]Да , невъзможно е да не “пострада” и гръдната обиколка. Няма да пострада ако имаш силикон :lol:
Успех с отслабването и никакви газирани напитки. :wink:
Подсети ме да си взема кола :lol: :lol:
На 17 год съм тежа 55 кг и съм висока 171.Мерси
:shock: :shock: :shock:
Момиче мило, извинявай, но ако се имаш за дебела, си за консултация с психиатър! Повярвай-това е психиатричен проблем. На твоите години и за тази височина килограмите са ти напълно адекватни. Имам дъщеря на 14г със същите мерки и изглежда като супер-манекенка с тяло за завист. Слава богу, тя няма подобни скруполи- в противен случай, би си имала сериозно взимане-даване с детски психиатри и психолози.
Виж, независимо от килограмите, има генетична предразположеност към определени форми на тялото, които има верояност да не ти харесват особенно. Коремче, талия, ханш...както си ги отбелязала- напълно е вероятно да не са в идеален вид, НО! Килограмите и отслабването тук нямат НИЩО ОБЩО! Това трябва да го проумееш и да не се занимаваш с никакви диети, защото ще си навредиш СЕРИОЗНО на здравето. Да не кажа повече- това може да има трагични последици за целият ти живот на бъдеща жена и майка, както и на изграждането ти като личност.
Абсолютно сериозно и отговорно ти го казвам не само като лекар, но и като жена, която държи на външния вид не по-малко отколкото на вътрешната същност и здравето по принцип. Най-малкото поради факта, че външността на човек е отражение на неговото здраве.
Има друг начин за решаване на малките проблеми, които те притесняват и това в НИКАКЪВ случай не се постига с диети!!! Не на тази възраст, не с тези килограми! ПОВЯРВАЙ!
Лишаваш организма си от жизнено важни в-ва за нормалното му функциониране, нарушаваш си хормоналния баланс и храносмилателната система и ще се чудиш по-късно от къде са ти се стоварили много по-сериозни проблеми.
НИКАКВИ ДИЕТИ! НИКАКВИ! Ти сама виждаш, че те са неефективни. И това е естествено. Губиш полезни неща за да печелиш проблеми.
Коремчето, ханша и дупето се моделират така както би искала да ги видиш с упражнения- не с диети. Подбери точния комплекс за стягане- без кардио-мардио и глупости. Конкретни упражнения за стягане на проблемните области и това е. Надявам се да си достатъчно разумна и да се вслушаш ако не в компетентен съвет, то поне в собствената си здрава логика!
Да, и да добавя...Гърдите и не само тях, със сигурност ще развалиш с диета, но повярвай...с подходящи упражнения ще имаш гръдната обиколка -мечта.
Никакво тичане (не за друго-просто е безрезултатно), никакво ограничаване в храна! САМО целенасочени упражнения за проблемните места!
Има огромна разлика между “отслабване” и “моделиране на тялото”. Дано да съм помогнала поне от части да я проумееш.
Успех!
[quote author=“Jicky”]
Има друг начин за решаване на малките проблеми, които те притесняват и това в НИКАКЪВ случай не се постига с диети!!! Не на тази възраст, не с тези килограми! ПОВЯРВАЙ!
Лишаваш организма си от жизнено важни в-ва за нормалното му функциониране, нарушаваш си хормоналния баланс и храносмилателната система и ще се чудиш по-късно от къде са ти се стоварили много по-сериозни проблеми.НИКАКВИ ДИЕТИ! НИКАКВИ! Ти сама виждаш, че те са неефективни. И това е естествено. Губиш полезни неща за да печелиш проблеми.
Успех!
И от какво по-точно лишава организмът си с диети ???
:lol: :lol:
От наситени мазнини,никому нужни ??? От допълнителни презасищаши организма захари ??? Е евала ако “лищава” организма си от тях...Това са възможно най-вредните и ненужни в-ва...ако се ограничи от тях това и би донесло само добри ефекти.
А то ако ставаше само с упражнения...ти даже да тренираш като животно,след тренировка като изяждаш 1 кофа пръжки с лук А ОТСЛАБНИ ВИДИМ КАК ЩЕ СТАНЕ !
Стига глупости вече !
Кардио+НВД+тренировки в залата(или някакъв спорт) и проблема ти е решен,поне ще си сигурна,че си свалила 90% мазнини...
[quote author=“Jicky”] ...
Jicky, бъркаш нещо термините май - диета не значи гладуване :lol:
[quote author=“Jicky”]
Момиче мило, извинявай, но ако се имаш за дебела, си за консултация с психиатър! Повярвай-това е психиатричен проблем. На твоите години и за тази височина килограмите са ти напълно адекватни. Имам дъщеря на 14г със същите мерки и изглежда като супер-манекенка с тяло за завист. Слава богу, тя няма подобни скруполи- в противен случай, би си имала сериозно взимане-даване с детски психиатри и психолози.
Виж, независимо от килограмите, има генетична предразположеност към определени форми на тялото, които има верояност да не ти харесват особенно. Коремче, талия, ханш...както си ги отбелязала- напълно е вероятно да не са в идеален вид, НО! Килограмите и отслабването тук нямат НИЩО ОБЩО! Това трябва да го проумееш и да не се занимаваш с никакви диети, защото ще си навредиш СЕРИОЗНО на здравето. Да не кажа повече- това може да има трагични последици за целият ти живот на бъдеща жена и майка, както и на изграждането ти като личност.
Абсолютно сериозно и отговорно ти го казвам не само като лекар, но и като жена, която държи на външния вид не по-малко отколкото на вътрешната същност и здравето по принцип. Най-малкото поради факта, че външността на човек е отражение на неговото здраве.
Лишаваш организма си от жизнено важни в-ва за нормалното му функциониране, нарушаваш си хормоналния баланс и храносмилателната система и ще се чудиш по-късно от къде са ти се стоварили много по-сериозни проблеми.
НИКАКВИ ДИЕТИ! НИКАКВИ! Ти сама виждаш, че те са неефективни. И това е естествено. Губиш полезни неща за да печелиш проблеми.
Коремчето, ханша и дупето се моделират така както би искала да ги видиш с упражнения- не с диети. Подбери точния комплекс за стягане- без кардио-мардио и глупости. Конкретни упражнения за стягане на проблемните области и това е. Надявам се да си достатъчно разумна и да се вслушаш ако не в компетентен съвет, то поне в собствената си здрава логика!
Да, и да добавя...Гърдите и не само тях, със сигурност ще развалиш с диета, но повярвай...с подходящи упражнения ще имаш гръдната обиколка -мечта.
Никакво тичане (не за друго-просто е безрезултатно), никакво ограничаване в храна! САМО целенасочени упражнения за проблемните места!
Има огромна разлика между “отслабване” и “моделиране на тялото”. Дано да съм помогнала поне от части да я проумееш.
Успех!
Опалааа тичането било безрезултатно ли?! На базата на какво се изказваш по този начин? Доста си далеч от истината според мен...
[quote author=“Steve”][quote author=“Jicky”]
Успех!
Опалааа тичането било безрезултатно ли?! На базата на какво се изказваш по този начин? Доста си далеч от истината според мен...
Не бе как ще е далеч...лекарите са с 1000 километрово самочувствие,че знаят нещо за фитнеса,а те всъщност знаят едва 1% от информацията... :lol:
Да бе,да тичането било безрезултатно...тичането си е изпитан метод от стотици години за сваляне на мазнини...друг е въпроса,че се топи и доста ММ.
тоз напрао ма заби . Тичането било безрезултатно . Кое е резултатно си буркаш с химикал в дупетона дъщеря си барем стигнесх до 12десетопръстника и да и скапеш усвояването на храната ли . Прая по по 5-6 кардиота по 10 км и съм супер релефен :) Ама мое и да е пласибо резултата кои знае :) Единствено тичане оспя ми свали от 8-9 % телесни мазнини на 4-5 % :)
[quote author=“Cruise”]тоз напрао ма заби . Тичането било безрезултатно . Кое е резултатно си буркаш с химикал в дупетона дъщеря си барем стигнесх до 12десетопръстника и да и скапеш усвояването на храната ли . Прая по по 5-6 кардиота по 10 км и съм супер релефен :) Ама мое и да е пласибо резултата кои знае :) Единствено тичане оспя ми свали от 8-9 % телесни мазнини на 4-5 % :)
То и аз съм неграмотен ма чак пък толкова :)
А това за тичането го е писала жена не е мъж не се бъркайте :)
[quote author=“Batgogo”][quote author=“Cruise”]тоз напрао ма заби . Тичането било безрезултатно . Кое е резултатно си буркаш с химикал в дупетона дъщеря си барем стигнесх до 12десетопръстника и да и скапеш усвояването на храната ли . Прая по по 5-6 кардиота по 10 км и съм супер релефен :) Ама мое и да е пласибо резултата кои знае :) Единствено тичане оспя ми свали от 8-9 % телесни мазнини на 4-5 % :)
То и аз съм неграмотен ма чак пък толкова :)
А това за тичането го е писала жена не е мъж не се бъркайте :)
И то лекар !