Програма

11.07.06
02:34

Здравейте искам да Ви попитам скоро направих 18г и мисля да почна сериозно с фитнес,но дали не е късно :) Така значи работата е там,че нямам никаква програма и не мога да си намеря такава,гледах тук в сайта,но аз искам програма,която да не е за качване на маса или сваляне на маса,защото имам маса, искам да превръщам в мускули тази маса  :roll: . Досега ходил съм на фитнес,но не е нещо сериозно. В нас си тренирам всяка вечер лицеви и други тренировки в които има дъмбели ;) Скоро ми идва бала и мисля да пооформя до него :) Също така нямам и представа от диетата нито с какво да се храня докато тренирам така,че моля помогнете,дори и да не е нещо конкретно поне към какво да се съсредоточа или някоя примерна програма,която би ми помогнала ;)

11.07.06
07:25

ами аз мога да ти препоръчам да започнеш с програмка за начинаещ поне за седмица-две колкото да свикнеш т.е.
:arrow: започни с това за една седмица
:arrow: после мини на тази за около два месеца
после сам ще можеш да си направаш консултирайки се с форума :wink:
а за диета - мисля че не ти трябва щом не си дебел. . .
яж си хубаво :
месо , зеленчуци и плодове , житни продукти , пълновърнест хляб. . .

аз така мога да те посъветвам :wink:

11.07.06
09:39

[quote author=“ReeSe”]Така значи работата е там,че нямам никаква програма и не мога да си намеря такава,гледах тук в сайта,но аз искам програма,която да не е за качване на маса или сваляне на маса,защото имам маса, искам да превръщам в мускули тази маса  :roll: .

Масата, дето я имаш не можеш да я превърнеш в мускули.

11.07.06
22:07

[quote author=”Петко К”][quote author=“ReeSe”]Така значи работата е там,че нямам никаква програма и не мога да си намеря такава,гледах тук в сайта,но аз искам програма,която да не е за качване на маса или сваляне на маса,защото имам маса, искам да превръщам в мускули тази маса  :roll: .

Масата, дето я имаш не можеш да я превърнеш в мускули.

Ами дай повече обяснение тъй като имам нали малко така да кажа сланина на гърдите и искам най-вече там да оформям  :oops:  :)

11.07.06
22:28

Виж мой , сланините и мазнините дето ги имаш немогат да станат на мускул :lol:  трябва да свалиш мазното и след това да качваш чиста мускулна маса.То ако сланините ставаха на мускули не мислиш ли че всеки щеше да има хубаво тяло.

11.07.06
23:35

Момче, сплитовете за качване на маса се отнасят за покачване на мускулна маса, а не просто телесна маса...

12.07.06
00:55

[quote author=“de3pkeeper”]Момче, сплитовете за качване на маса се отнасят за покачване на мускулна маса, а не просто телесна маса...

Ами така кажете де :D Аз нали не разбирам и за тва питам  :roll: Мерси много на всички :P

12.07.06
10:03

[quote author=“DaMp370”]ами аз мога да ти препоръчам да започнеш с програмка за начинаещ поне за седмица-две колкото да свикнеш т.е.

да не мислиш че за седмица/две човека вече ще напредне?

12.07.06
15:17

DaMp370 написа:
ами аз мога да ти препоръчам да започнеш с програмка за начинаещ поне за седмица-две колкото да свикнеш т.е.
започни с това за една седмица

да не мислиш че за седмица/две човека вече ще напредне

?

е нали не е съвсем начинаещ, тренира си у тях и т.н.

13.07.06
00:27

[quote author=“Nazgul”][quote author=“DaMp370”]ами аз мога да ти препоръчам да започнеш с програмка за начинаещ поне за седмица-две колкото да свикнеш т.е.

той каза че си тренира у тях . . . а пък и тая трен за начинаещ е толкова “тежка” . . .

13.07.06
00:29

[quote author=“DaMp370”][quote author=“Nazgul”][quote author=“DaMp370”]ами аз мога да ти препоръчам да започнеш с програмка за начинаещ поне за седмица-две колкото да свикнеш т.е.

той каза че си тренира у тях . . . а пък и тая трен за начинаещ е толкова “тежка” . . .

В нас си тренирам всяка вечер всичко както си е за гърди бицепс и трицепс само че упражненията които има дъмбели :) И горе долу не съм абсолютен начинаещ :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1