ON 100% Whey ?

VA

03.06.06
22:45

Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:

03.06.06
22:54

[quote author=“varneneca”]Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:

Еми няма да чуеш лошо от никой за този протеин,освен високата му цена.Този протеин е най-продавания протеин в Америка :wink: .Това трябва да ти говори,че е мн.добър.Но не забравай,че това е просто протеин и недей да очакваш кой знае какви чудеса. :wink:

03.06.06
23:48

Ако целта ти е килограми по-добре си вземи гейнър ;) Иначе за тоя протеин само хубави неща съм слушал

04.06.06
00:11

Ако искаш да спестиш 40лв. си земи на Чемпион Нутришан  ,  в америка са на почти еднакви цени  и двато протеина  ,  тук  5либри на чемпиан нутришан са 95лв.  в  америка цените на двато протеина(по точно в bodybuilding.com) са  , за Чемпиан нутришан беше 26долара 5либри  а Оптимума 5либри  28 и някви центове  . Сам си решаваш  дали да плашташ дартите надценки на Момчил Милев , не че съм против него  портив цените съм му  ! ! !  аз сега съм на чемпиан-а поръчах си го от www.silata.com от там можеж да си го вземеш и ти !!

VA

04.06.06
22:37

И все пак дали ще се качи от този протеин мускулна маса не сланина (щото си имам малко запасче) ?

04.06.06
22:56

Е ти от протеина ако качваш сланина значи си обречен на затлъстяване. Нема такова нещо от протеин да качиш сланина

04.06.06
23:02

Добър е протеина!! Вземай смело - няма да сгрешиш!!

04.06.06
23:13

С горния си пост изглежда че съм  , против оптимум не е така както казах и по горе ,  ако парите не са проблем земи си оптимума щото е ИЗОЛАТ  , 40лв. не са малко пари аз затова  минах на Чемипан Нутришан !!! Секи сам си решава !!!

VA

04.06.06
23:16

Дори мисля да го комбинирам с креатин на същата марка... :lol: !

Еми от много гейнари каквото не успее да се натрупа като мускул отива за сланина нали ?

04.06.06
23:35

Да!

VA

05.06.06
08:11

Докато суроватката цялата си отива за мусколи понеже си е малко количество (30гр дозата) пък и е високо протеинна значи по малко калорий.

Това че съм на 14 години и с 3 месеца стаж е единствената причина поради която се замислям но понеже търся ефекта възможно най бързо без химий дори и цикъл с креатин ще направя :wink:

Твърде млад ли съм или не чак толкова :D ?

05.06.06
08:41

Неусвоения протеин и той се отлага като мазнини :wink:
За твоята възраст най-добре хапвай повечко месо, яйца и т.н. протеинчето на прах след някой друг месец.

05.06.06
22:12

[quote author=“emzo”]Неусвоения протеин и той се отлага като мазнини :wink:
За твоята възраст най-добре хапвай повечко месо, яйца и т.н. протеинчето на прах след някой друг месец.

Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини,а протеина от една доза се усвоява ня 100%.И не си малък за протеин и дори за креатин.Това са хранителни добавки и не вредат,само помагат,стига да не се прекалява де :wink: .Взимай си протеинче и въобще да не ти пука.

05.06.06
22:34

Може да не е малък но има малко стаж така че по-добре да не избързва а да се научи да прави упражненията правилно да си направи добър хранителен режим а след 6 месеца да почне да мисли за добавки

06.06.06
00:15

Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини

Мммне, не ми се търси, но имаше наскоро дискутиран този въпрос.

06.06.06
14:11

[quote author=“emzo”]

Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини

Мммне, не ми се търси, но имаше наскоро дискутиран този въпрос.

emzo тои е близко до акъла че  от протеина мазно не се качва а се изхварля  при положение че не се усвоил ,  от каде измисли че от протеин се качва мазно  :D !

06.06.06
14:56

Hmm не знам кое близко и кое не, но се разрових, ето темата :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16016
конкретно този пост
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=148702#148702

06.06.06
18:08

[quote author=“emzo”]Hmm не знам кое близко и кое не, но се разрових, ето темата :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16016
конкретно този пост
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=148702#148702

Мм нз  така твърдят някои потребители но това не значи че е така , според мен белтък се изхвърля макар да не съм много сигурен , но досега кадето и да съм чел , това съм разбрал .  както и да е  стига толкоз че  доста ОФФТОПИК стана темата !

Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

DU

08.06.06
13:54

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15210&highlight=

08.06.06
14:02

[quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

Банана и ванилията са супер! Не се съмнявам и за другите им вкусове, несъмнено са добри, макар че за мен това е последното, което гледам.
Я ми кажи, има ли при вас 10 либри и на каква цена са. Пред алтернативата да взема две кутии ЧН за /2х95/ 190лв, май ще предпочета ОН за около 220лв - излиза под 50 лв килото.

ON вече е 250 лева след увеличението  :D

Не знам за цените, ама скоро трябва да питам, че вече ми свършва протеина. Ще видя колко са 2 кила. По-голяма разфасовка май няма  :roll:

08.06.06
14:30

[quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

Аз в момента пия с вкус на Ванилия  идеален е по принцип не обичам ванилията но такъв ми изпратиха  и ми харесва повече от Скитек протеин делите малина  ,Шоколада ми е мн интересно кво ше излезне  но за сега  , някои ако е пил да сподели как е !

SP

08.06.06
16:43

[quote author=“Neo”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

Банана и ванилията са супер!

мене винилията не ми харесва... много е силен вкуса. :?

08.06.06
19:04

[quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

Аз в момента пия с вкус на Ванилия  идеален е по принцип не обичам ванилията но такъв ми изпратиха  и ми харесва повече от Скитек протеин делите малина  ,Шоколада ми е мн интересно кво ше излезне  но за сега  , някои ако е пил да сподели как е !

Добър е ! Като студен “горещ шоколад” на НЕСКАФЕ :) На Унивърсал е УЖАС !

11.06.06
23:03

[quote author=“KOKOTAISUNA”][quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри  8)

Добър е ! Като студен “горещ шоколад” на НЕСКАФЕ :) На Унивърсал е УЖАС !

Значи следващия път маи ще съм на ШОКОЛДЧЕ пак на ЧН 95лв.2300гр. чиста работа,чиста сурватка  :wink:

12.06.06
14:35

Аз днес си чакам ЧН-а, помолих в поръчката да е ванилия, пък да видим... не за друго, ами защото мен 500г ако е с някакъв вкус ми писва накрая адски, пък ванилията поне по-лесно може да се смесва с плодове и други овкусители.

15.06.06
00:17

ON 100% Whey - перфектен е!

SP

15.07.06
17:08

Кой вкус е най-добър за тези, които са пили?

15.07.06
17:18

Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм
Chokolate Mint - next on the list :wink:

[quote author=“emzo”]Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм

Към списъка на емзо добавям:
Бисквити и крем - ужасен

SP

15.07.06
17:33

Говоря с вода, не с мляко. Значи шоколад е най-добре според вас? 8)

15.07.06
17:45

[quote author=“Sportex”]Говоря с вода, не с мляко. Значи шоколад е най-добре според вас? 8)

Aз само с вода го пия :) пусто му НВД :mrgreen:
Ами според някои Chocolate Mint бил най-вкусен.

15.07.06
18:00

Всички вкусове на оптимум са хубави... вече зависи според вкуса на човека...  Мен с вода не ме кефят много, но ако ще го правиш само с вода може би е най добре да заложиш на някои от видовете шоколад... поне аз така бих направил... а ако ще се меша с мляко - Delicious Strawberry

Единствено бисквитите са всепризната издънка, макар да познавам хора които и тях ги харесват и то много...

15.07.06
18:09

[quote author=“emzo”]Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм

В момента пия Chokolate Mint и не е лош!!! :wink:

SP

15.07.06
19:03

Мерси на всички шоколад ще е. :D

TR

26.07.06
09:21

абе какво значение има вкуса?
навремето гълтах едни аминота на universal и се налагаше
да ги режа на две с ножа_ голяма мъка беше докато ги преглътна

FZ

26.07.06
11:04

[quote author=“varneneca”]Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:

Тоя протеин няма грешка . Най- добрия .  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1