03.06.06
22:45
Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:
03.06.06
22:54
[quote author=“varneneca”]Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:
Еми няма да чуеш лошо от никой за този протеин,освен високата му цена.Този протеин е най-продавания протеин в Америка :wink: .Това трябва да ти говори,че е мн.добър.Но не забравай,че това е просто протеин и недей да очакваш кой знае какви чудеса. :wink:
Ако целта ти е килограми по-добре си вземи гейнър ;) Иначе за тоя протеин само хубави неща съм слушал
Ако искаш да спестиш 40лв. си земи на Чемпион Нутришан , в америка са на почти еднакви цени и двато протеина , тук 5либри на чемпиан нутришан са 95лв. в америка цените на двато протеина(по точно в bodybuilding.com) са , за Чемпиан нутришан беше 26долара 5либри а Оптимума 5либри 28 и някви центове . Сам си решаваш дали да плашташ дартите надценки на Момчил Милев , не че съм против него портив цените съм му ! ! ! аз сега съм на чемпиан-а поръчах си го от www.silata.com от там можеж да си го вземеш и ти !!
04.06.06
22:37
И все пак дали ще се качи от този протеин мускулна маса не сланина (щото си имам малко запасче) ?
Е ти от протеина ако качваш сланина значи си обречен на затлъстяване. Нема такова нещо от протеин да качиш сланина
С горния си пост изглежда че съм , против оптимум не е така както казах и по горе , ако парите не са проблем земи си оптимума щото е ИЗОЛАТ , 40лв. не са малко пари аз затова минах на Чемипан Нутришан !!! Секи сам си решава !!!
04.06.06
23:16
Дори мисля да го комбинирам с креатин на същата марка... :lol: !
Еми от много гейнари каквото не успее да се натрупа като мускул отива за сланина нали ?
05.06.06
08:11
Докато суроватката цялата си отива за мусколи понеже си е малко количество (30гр дозата) пък и е високо протеинна значи по малко калорий.
Това че съм на 14 години и с 3 месеца стаж е единствената причина поради която се замислям но понеже търся ефекта възможно най бързо без химий дори и цикъл с креатин ще направя :wink:
Твърде млад ли съм или не чак толкова :D ?
Неусвоения протеин и той се отлага като мазнини :wink:
За твоята възраст най-добре хапвай повечко месо, яйца и т.н. протеинчето на прах след някой друг месец.
05.06.06
22:12
[quote author=“emzo”]Неусвоения протеин и той се отлага като мазнини :wink:
За твоята възраст най-добре хапвай повечко месо, яйца и т.н. протеинчето на прах след някой друг месец.
Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини,а протеина от една доза се усвоява ня 100%.И не си малък за протеин и дори за креатин.Това са хранителни добавки и не вредат,само помагат,стига да не се прекалява де :wink: .Взимай си протеинче и въобще да не ти пука.
Може да не е малък но има малко стаж така че по-добре да не избързва а да се научи да прави упражненията правилно да си направи добър хранителен режим а след 6 месеца да почне да мисли за добавки
Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини
Мммне, не ми се търси, но имаше наскоро дискутиран този въпрос.
[quote author=“emzo”]
Неусвоения протеин тялото го изхвърля не го превръща в мазнини
Мммне, не ми се търси, но имаше наскоро дискутиран този въпрос.
emzo тои е близко до акъла че от протеина мазно не се качва а се изхварля при положение че не се усвоил , от каде измисли че от протеин се качва мазно :D !
Hmm не знам кое близко и кое не, но се разрових, ето темата :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16016
конкретно този пост
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=148702#148702
[quote author=“emzo”]Hmm не знам кое близко и кое не, но се разрових, ето темата :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16016
конкретно този пост
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=148702#148702
Мм нз така твърдят някои потребители но това не значи че е така , според мен белтък се изхвърля макар да не съм много сигурен , но досега кадето и да съм чел , това съм разбрал . както и да е стига толкоз че доста ОФФТОПИК стана темата !
08.06.06
13:45
Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
08.06.06
13:54
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15210&highlight=
[quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
Банана и ванилията са супер! Не се съмнявам и за другите им вкусове, несъмнено са добри, макар че за мен това е последното, което гледам.
Я ми кажи, има ли при вас 10 либри и на каква цена са. Пред алтернативата да взема две кутии ЧН за /2х95/ 190лв, май ще предпочета ОН за около 220лв - излиза под 50 лв килото.
08.06.06
14:07
ON вече е 250 лева след увеличението :D
Не знам за цените, ама скоро трябва да питам, че вече ми свършва протеина. Ще видя колко са 2 кила. По-голяма разфасовка май няма :roll:
[quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
Аз в момента пия с вкус на Ванилия идеален е по принцип не обичам ванилията но такъв ми изпратиха и ми харесва повече от Скитек протеин делите малина ,Шоколада ми е мн интересно кво ше излезне но за сега , някои ако е пил да сподели как е !
08.06.06
16:43
[quote author=“Neo”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
Банана и ванилията са супер!
мене винилията не ми харесва... много е силен вкуса. :?
08.06.06
19:04
[quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
Аз в момента пия с вкус на Ванилия идеален е по принцип не обичам ванилията но такъв ми изпратиха и ми харесва повече от Скитек протеин делите малина ,Шоколада ми е мн интересно кво ше излезне но за сега , някои ако е пил да сподели как е !
Добър е ! Като студен “горещ шоколад” на НЕСКАФЕ :) На Унивърсал е УЖАС !
[quote author=“KOKOTAISUNA”][quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Я кажете какъв вкус е добър на ЧН? Ицо е заредил цялата им гама в залата - протеина, глутамини, креатини, бърнъри и други екстри 8)
Добър е ! Като студен “горещ шоколад” на НЕСКАФЕ :) На Унивърсал е УЖАС !
Значи следващия път маи ще съм на ШОКОЛДЧЕ пак на ЧН 95лв.2300гр. чиста работа,чиста сурватка :wink:
Аз днес си чакам ЧН-а, помолих в поръчката да е ванилия, пък да видим... не за друго, ами защото мен 500г ако е с някакъв вкус ми писва накрая адски, пък ванилията поне по-лесно може да се смесва с плодове и други овкусители.
15.07.06
17:08
Кой вкус е най-добър за тези, които са пили?
Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм
Chokolate Mint - next on the list :wink:
15.07.06
17:23
[quote author=“emzo”]Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм
Към списъка на емзо добавям:
Бисквити и крем - ужасен
15.07.06
17:33
Говоря с вода, не с мляко. Значи шоколад е най-добре според вас? 8)
[quote author=“Sportex”]Говоря с вода, не с мляко. Значи шоколад е най-добре според вас? 8)
Aз само с вода го пия :) пусто му НВД :mrgreen:
Ами според някои Chocolate Mint бил най-вкусен.
Всички вкусове на оптимум са хубави... вече зависи според вкуса на човека... Мен с вода не ме кефят много, но ако ще го правиш само с вода може би е най добре да заложиш на някои от видовете шоколад... поне аз така бих направил... а ако ще се меша с мляко - Delicious Strawberry
Единствено бисквитите са всепризната издънка, макар да познавам хора които и тях ги харесват и то много...
[quote author=“emzo”]Ванилия - ужасен
Ягода - става
Шоколад - амммм
В момента пия Chokolate Mint и не е лош!!! :wink:
15.07.06
19:03
Мерси на всички шоколад ще е. :D
26.07.06
09:21
абе какво значение има вкуса?
навремето гълтах едни аминота на universal и се налагаше
да ги режа на две с ножа_ голяма мъка беше докато ги преглътна
26.07.06
11:04
[quote author=“varneneca”]Какви са ви впечатленията относно този протеин дали ще кача килограми с него защото мисля съвсем скоро да си купя 5 либровата кутия за 135лв :?:
Тоя протеин няма грешка . Най- добрия . :P