16.07.06
12:14
Започнах да тренирам декември и претренирах до края на януари. След това продължих с програмата за средно-напреднали от сайта до края на юни, качих сила и маса. Но последните 2 месеца бях в голям застой спрях да качвам сила и маса, нямах мотивация да ходя и да се храня както трябва и т.н. Сега искам да продълга с фитнеса, но не знам с каква програма. Дали за начинаещи или пак с тази за средно-напреднали. Дали проблемът ми е бил в програмата или просто е било от слабото хранене и липсата на мотивация.
[quote author=“spllldag”]Започнах да тренирам декември и претренирах до края на януари. След това продължих с програмата за средно-напреднали от сайта до края на юни, качих сила и маса. Но последните 2 месеца бях в голям застой спрях да качвам сила и маса, нямах мотивация да ходя и да се храня както трябва и т.н. Сега искам да продълга с фитнеса, но не знам с каква програма. Дали за начинаещи или пак с тази за средно-напреднали. Дали проблемът ми е бил в програмата или просто е било от слабото хранене и липсата на мотивация.
Липсата на мотивация е много лошо нещо, ти като не отиваш с кеф в залата, естествено, че нищо няма да направиш :idea:
[quote author=“spllldag”]Започнах да тренирам декември и претренирах до края на януари. След това продължих с програмата за средно-напреднали от сайта до края на юни, качих сила и маса. Но последните 2 месеца бях в голям застой спрях да качвам сила и маса, нямах мотивация да ходя и да се храня както трябва и т.н. Сега искам да продълга с фитнеса, но не знам с каква програма. Дали за начинаещи или пак с тази за средно-напреднали. Дали проблемът ми е бил в програмата или просто е било от слабото хранене и липсата на мотивация.
Пич програмата е само основата, важно е как ще я изпълняваш в залата.
Моя съвет е да тренираш по колкото си може по проста/като за начинаеш/ програма и да си я регулираш, като започнеш да натрупваш опит и да разбираш кое как става. Тоест след месеци и години... :wink:
Успех.
П.П. И без мотивация си за никаде. :wink:
момче имаш проблем за решаване , не претренирваш, просто, реши си проблема и желанието да продължиш напред ще дойде отсамосебеси!!!
Мерси за отговорите. Ще се мотивирам, намерил съм супер як начин.
По-здрави.
Най-добрата мотивация е резултатите, които постигаш...(поне за повечето), а също така и начина по които се чувстваш когато
тренираш, т.е. чустваш се здрав, чустваш се тонизиран.....а бе чустваш се добре :D та мислълта ми е, след като си постигнал някакви резултати, (казваш че за няколко месеца си качил сила и маса, което трябва да значи, че си имал видими резултати)
не се ли мотивираше от тях?
[quote author=“spllldag”]...Ще се мотивирам, намерил съм супер як начин...
Тука ми стана любопитно, ще споделиш ли с нас? :D