Кажете проблем ли е !!!!

18.07.06
18:01

Сега момции искам да ми кажете дали е лошо или  :oops: Знaчи понеже сам всяка седмица в различни дни на работа и немога да си тренирам както преди в понеделник сряда и петък ми се налага промерно да тренирам една седмица така но на селдващата ми се пада да тенирам във вторник четвъртак и събота а пак после пак в понеделник сряда и петък.Не чувствам умора даже сам си починал повечко понякога.Та кажете дали има някакв проблем че не тренирам в определените дни а понякога в други има ли нещо лошо.Иначе си ям нормално и си тренирам нормално в залата работата не ми е сварзана с физически труд (охрана сам) само това разминаване в дните ме притеснява нещо  :roll:

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!

Разбира се, че няма проблем.

18.07.06
18:19

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР  :oops: това много ме тревожеше в последните няколко дни и реших да ви попитам  :wink:

18.07.06
21:36

Не се притеснявай изобщо  :D . На мен също ми се случва (и то доста често)
да не си правя тренировките в дните, които трябва, но резултати винаги ще
има, ако човек е постоянен.

18.07.06
21:47

не че нещо, ама на мене почти никога не ми съвпадат, когато се усещам отпочинал от предишната трен, тогава тренирам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1