изрод!!!

Темата е заключена.

18.07.06
19:45

http://www.thatvideosite.com/view/627.html :twisted:

моля коментирайте

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 10:20.

18.07.06
19:48

Това не е ли Танк Абат от UFC ?

Май изпълнението му хич не е добър пример за лег  :roll:

18.07.06
20:19

272.155422 kilograms не е кой знае какво  :lol:

LU

18.07.06
20:21

Аз като го гледах тоз имах чувството че ще са насере докат ги дига,толкоз бързо я пусна и я дигна че явно си го бе страх да не са затисне!

18.07.06
21:06

270 килограма си е наистина сериозна тежест,като се има предвид,че е вдигната без никаква екипировка.Е,наистина изпълнението е под всякаква критика и е много рисково,от гледна точка на контузии и т.н.,но изродската щанга си е изродска щанга.Още повече,че това наистина е Танка Абът,който не е професионален вдигач или нещо от сорта,а професионален биткаджия,чиято основна цел не е да вдига големи щанги,а да раздава яки тупаници.Наистина изродско клипче.

18.07.06
21:38

Мда ..Танк е... силно е детето...спор няма...обаче мноо го плескат в UFC горкия...иначе удря и вдига здраво..

18.07.06
22:00

А иначе поредното ддоказателство ,че ММ и релеф не са ръка за ръка със силата  :wink: (Тоя е гати корема вади де)

18.07.06
22:30

Бързо? Че напълно нормално си я вдигна. Така тренират тежките атлети, на които не им трябва маса, а експлозивност и бързина.

18.07.06
23:08

Болкерс може ли да ми кажеш защо пусна тая тема

сефте му е  :lol:
Йода

19.07.06
22:03

не ми е първи цикъл.просто искам да кача 10-15тина кг по чисти за друготот лято искам да ставам охрана на 1 място.сега си харесвам тялото нямам грам мазно ама изглеждам мн слаб :wink: и за това .. тренировките,храненето и възтановяването ще са на ниво но незнам дали сам избрал правилните “добавки” ... знам,че само съа стромба се качва малко,а с анаполона доста но задърйа малко и вода ... един приятел зимаше анаполон с рета (през ден по 1 ретаболил) и вдигна доста кг и то стана по релефен .. но ретаболила ми излиза мн скап пак и мн мн неща да зимам от него ... дето викате само за стромбаа да я зема на инжекции ама знам ли ги тея винстроли и станабол и другите с тази саставка ... имам чувството,че сички са ментета ... аиде мерси  :wink:

какво е това мнение в тая тема??? за тия неща има други форуми да пишеш
Йода

19.07.06
22:11

[quote author=“Nask0`”]А иначе поредното ддоказателство ,че ММ и релеф не са ръка за ръка със силата  :wink: (Тоя е гати корема вади де)

Тва си е лично твое мнение.Има много силни хора които са релефни

Като стана дума за UFC някой има ли филмче след 2000г.  :?:

20.07.06
02:10

СПАМ:
[quote author=“kazz”]

Ем аз ги гледам постоянно по MULTIVISION наи-новите. Всеки месец ги дават. Само че не ми се записват защото ми заемат по 4-5 ГБ , пък като тръгна да ги компресирам се нервя че става бавно.

20.07.06
10:03

[quote author=“kazz”][quote author=“Nask0`”]А иначе поредното ддоказателство ,че ММ и релеф не са ръка за ръка със силата  :wink: (Тоя е гати корема вади де)

Тва си е лично твое мнение.Има много силни хора които са релефни

Имах в предвид ,че за да си силен не трябва да си задължително релефени да имаш хармонично тяло.А затова ,че има хора със сила маса и релеф има  :)

21.07.06
12:44

[quote author=“Mr_Muskul”]Бързо? Че напълно нормално си я вдигна. Така тренират тежките атлети, на които не им трябва маса, а експлозивност и бързина.

Именно, иначе просто няма да има добър ефект от тренировката. И не само. че няма да подобрява удъра си ами и ще го забава.

21.07.06
14:24

Именно, иначе просто няма да има добър ефект от тренировката. И не само. че няма да подобрява удъра си ами и ще го забава.

ти представяш ли си какъв тукат ще е , щом успява да вдигне бързо близо 300 кила :) :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1