17.07.06
09:14
Значи искам да питам дали може да се съчетава така тренировката за гръб да сменям упражненията
Скрипец пред гърди 4х8
Скрипец зад врат 4х8
Дърпане на долен скрипец 4х8
Следващата тренировка:
Чукове 4х8
Набирания 4х8
М.Тяга 4х8
Благодаря предварително :lol:
Идеята за разделянето на гърба е много добра при мен даде супер резултат. Първи ден тренирах ширина - набиране широко 3 до отказ, скрипец тясно 3*10, втората трен. тяга 4* 10-8-6-6, мечка 3*10 и долен скрипец 3*10.
Сплит: 1 гръб ширина + рамо
2 гърди + бицепс
3 почивка
4 почивка
5 гръб плътност + трицепс
6 крака + корем
7 почивка
[quote author=“kiriltanev”]Идеята за разделянето на гърба е много добра при мен даде супер резултат. Първи ден тренирах ширина - набиране широко 3 до отказ, скрипец тясно 3*10, втората трен. тяга 4* 10-8-6-6, мечка 3*10 и долен скрипец 3*10.
Сплит: 1 гръб ширина + рамо
2 гърди + бицепс
3 почивка
4 почивка
5 гръб плътност + трицепс
6 крака + корем
7 почивка
Викаш при тебе дава резултат ??? Треа да пробвам ... От 2-3 тренировки не мога да разбера дали има резултат или не ... А и ако има некои друг да се изкаже по темата .. 8)
22.07.06
11:46
Абе знаете ли аз не съм пробвал да разделям гърба но идеята ми допада,тъкмо се чудех със какво да го стресна ще пробвам тва за 1 месец примерно да видим какво ще стане. :D
Имам един приятел-стана 2ри в кат. до 70кг тая година,той си разделяше гърба така и му вървеше супер.
[quote author=“Sparkito”]Абе знаете ли аз не съм пробвал да разделям гърба но идеята ми допада,тъкмо се чудех със какво да го стресна ще пробвам тва за 1 месец примерно да видим какво ще стане. :D
Имам един приятел-стана 2ри в кат. до 70кг тая година,той си разделяше гърба така и му вървеше супер.
Аз говорих с един приятел фитнес инструктор и вика че на него мноо добре му върви тва :wink: Треа да се пробва :wink: :wink:
а ще е добре ли едната седмица да се прави ширина а другата плътност защото за мен да тренирам мускулна група по 2 пъти ми идва в повече
23.07.06
21:44
[quote author=“Sponge”]а ще е добре ли едната седмица да се прави ширина а другата плътност защото за мен да тренирам мускулна група по 2 пъти ми идва в повече
ми това според мен е по-сполучливия вариант като примерна програма за това може да е : за ширина праиш 1)набирания широк хват 2)чукове 3)гребане на скрипец всичко е 4х8 а за плътност може да сложиш 1)тяга 2)мечка 3)теглене на дъмбел 4)долен скрипец отново всичко е 4х8