Бицепс

23.07.06
17:03

Имам странен проблем ако може това да се нарече проблем...
Всичко друго расте ( трицепс,гърди,гръб ) само не и бицепс
за една година и 3-4месеца бицепса ми е пораснал със 3см ( 30.5см ) килата при упражненията се повивашат но
раката не ми расте ? някой може ли да ми помогне /???
( Висок съм 170см 56-7кг на 16 години съм) раката ми изглежда малка на фона на гърба .. http://img213.imageshack.us/img213/3499/grub1lr.png

23.07.06
19:03

Какви упражнения правиш и по колко повторения :?:

23.07.06
19:28

1.Бицепсово сгъване с щанга ( като първо загрявам само с лоста 1х15 ) после почвам вече работни серии 4x6/8
2.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеш 4x8
3.Концентрично сгъване 4x8

Това права за бицепс от 3месеца може би .. като правя на един ден бицепс+трицепс

SP

23.07.06
19:34

Знаеш ли пробвай да намалиш упражненията за бицепса-съвсем сериозно.Мисля си че го претренираш.И един съвет от мене,понеже моите ръце вървят мн(38студена на 162см височина)-НЕ ОБРЪЩАЙ ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ НА РЪЦЕТЕ!
Наблегни на базови упр като лег,набиране,клек и ръцете ще ти тръгнат :wink:
Не казвам изобщо да не ги тренираш,прави по 2упр по 3 серии-по едно базово и едно изолирано.

DO

23.07.06
21:27

аз имах подобен проблем и трябва да отбележа че колкото повече оставям ръцете на заден план и по-специално бицепса толкова по-добре така че можеш да пробваш да комбинираш бицепс с гърди например и да правиш за него две упражнения в две серии по десет повторения и по същия начин за трицепс него го комбинираш с гръб да кажем и готово

23.07.06
22:20

Благодаря ви момчета за бързите и надявам се ефективни отговори :)

23.07.06
23:21

По принцип щом силата расте значи всичко е наред, освен ако не правиш много нисък брой повторения (или прекалено висок)

24.07.06
01:56

Пробвай с 2 основни упражнения с щанга,сиреч,скотово и прав с щанга,което виждам,че вече си вкарал.

И аз съм “за” да вкараш 2 упражнения с лост. И определено да пробваш да правиш по 3 серии вместо по 4 на поне 2 от упражненията, мисля че претренираш.

02.08.06
19:02

Да и аз съм много съгласен с останалите че претренираш намали упражненията с 1 или сериите на X3 и мисля че ще имаш ефект. И освен сичко си трябва и килца да качваш де без маса нищо не става :wink:

LU

02.08.06
21:58

Дрън дрън дрън сички говорите напразно!аз нали пуснах тема за тва и са оказа че твърдите че 3 упражнения са много повечето правите по 3!Аз лично правя същите упражнения като тебе и ръката ми смятам че не расте а е пораснала с към 7 см за 10 месеца!Ама зе да расте особено бързо от както почнах супер сериите!Така че не ги слушаи тез неща ми пробваи със супер серии!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1