24.07.06
22:29
Въпросче
на 21 години 172 см. 85 кг.
Искам да сваля ( направя мускули ) на корема и гърдите най вече, че не мога се гледам с тая сланиана :)
Тренирам от скоро ( 3 седмици по 4 пъти на седмица ) исками се за другото лято да изглеждам добре, ако някой ми даде съвет, който е ефективен получава щайга бира от мен другото лято :)
24.07.06
22:55
Прочети обстойно диетите в сайта и тренировките за изгаряне на мазнини и да знаеш повторения му е майката.
25.07.06
00:32
СТранно!Секи вика повторенията,повече повторениоя,апък в програмата за лежанки и други ми пище 4 х 8!Само по 8 повторения :oops: и аз за тва с повече кила правя до 8!става или,,??
25.07.06
09:27
Сега отначало се прави с повече повторения, защото мускулите трябва да се изчистят
Аре стига с тия повторения!
Толкова ли не научихте, че с много повторения НЕ СЕ чистят мускулите? Мазнини не се горят локално.
4х6-8 си е добре, останалото е въпрос на хранене.
Привет...
И все пак първо не се ли чистят мускулите с минимално количество мазнини. Примерно аз от няколко сед съм на НВР и това, което ми прави впечатление е, че горната част на корема (че и по нагоре) ми е сравнително стегната, като тук таме се забелязват очертания на плочки, докато в долната част на корема все още няма никаква промяна. И вероятно стягането на долната част (да не забравяме също и полегатите мастни складове по-известни като любовни дръжки) ще стане след като се изгорят мазнините от пъпа нагоре. Прав ли см или не?
[quote author=“Stratovarius”]Въпросче
на 21 години 172 см. 85 кг.
Искам да сваля ( направя мускули ) на корема и гърдите най вече, че не мога се гледам с тая сланиана :)
Тренирам от скоро ( 3 седмици по 4 пъти на ден ) исками се за другото лято да изглеждам добре, ако някой ми даде съвет, който е ефективен получава щайга бира от мен другото лято :)
грешката може да е в мен , но тренираш по 4 пъти на ден ... ??
ако е така , в какво се изразява твоята тренировка
25.07.06
12:23
:) грешката е моя
по 4 пъти на седмица
Ето това правя всеки път:
15 минути загрявка ( тичане, не много бързо (1 - 1,5 Км )
След това следват 3 серии по 15кг за гърди ( на едно което се бута напред ), 3 серии по 40кг за гърди на едно което се въртят едни дръжки надолу, 3 серии по 12,7 за гърди на едно което се натиска с лакти. 3 серии по 12 с 40 кг за гръб, 3 серии по 12,5 за трицепс, 1 серия с щанга 25кг за бицепс. 3х 15 с 5кг с гира на всеки бицепс, и след това тичам още полвин час, пак не много бързо около 3 - 4 км.
( ще почна и коремни преси да правя редовно, винаги ги забравям )
( в последната тренировка днес правих преси в почивките между другите упражнения - общо 100 )
Какво означава НВД?