Как да поръчвате добавки...

DI

09.07.06
22:40

Значи искам да споделя с вас как да си поръчвате по-евтини добавки. Аз вече направих втората си поръчка от Bodybuilding.com и съм много доволен. Първата ми пристигна миналата седмица и току що направих втора.  Значи добавките са на много по-достъпни цени, а за да си поръчате ви трябва само една дебитна карта.

Ще ви дам няколко примера: 10 паунда 100%уей на Оптимум(който току що поръчах) заедно с пощ. разходи ми излезе 66$, което е някаде към 100 лева за почти 5 кила протеин. Значи по груби сметки 21 лева за кило. Купих си и Supercuts 3 на universal които са към 15 долара, 60 табл. по 1гр пируват за 20$ и 1кило глутамин за 25$. Ако цените ви се виждат приятни четете надолу.

За каратата - както знаете по интернет се пазарува с кредитни карти и ако сте се опитвали да го правите може би сте се разочаровали защото повечето карти в България не стават или са прекалено скъпи за подръжка и т.н. но в ДСК прелагат една карта Виза Спейс, която е кредитна карта, но всъщност банката се разпорежда с нея като с дебитна (първо внасяте пари после си ги харчите), която може да си я направи всеки пълнолетен гражданин, а подръжката излиза 25лв на година, а таксата за международна транзакция ако не се лъжа е 2$ + 1 % от стойността на покупката.

За начина на купуване да ви обясня - значи по принцип БГ я няма в страните, до които доставят по принцип, така че ще трябва да поръчате по email или директно на оператор от сайта (отивате в store—> Contact Us и там има един бутон за чат с оператор, ако има такъв), Аз лично предпочитам втория вариант.

Има и още нещо - За митото и ДДС-то. По принцип знам че за поръчка над 100$ се плащат по 20% ддс и мито, но при моята поръчка такова нещо нямаше (тя беше към 160 без шипинг)и си взех колета направо от пощата. Забави се малко, защото я бяха спряли на митницата, но като говорих с оператор тя каза че ще прати някакъв опис на пратката и след 2-3 дни беше при мен. Така че не мога да ви кажа дали по принцип се избягва това нещо или на мен ми е провървяло.

Надявам се тази тема да бъде полезна на някого и да остане по-дълго време актуална зая да се вижда от всички.

LA

09.07.06
23:24

Е как пък ти излезе 66$... Операторката вика че International Postal Service(7-14Days) ми е единствения избор,като за Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Gold Standard Strawberry го изкарва 39,99$...
Де да знам, не виждам нищо за кредитни карти...

DI

09.07.06
23:46

да и на мен толкова ми го изкарва обаче като го поръчах беше 10 $

SI

10.07.06
00:55

Това е доста интересно... Трябва да се разучи.

SP

10.07.06
01:21

dickhead - браво за усилията. А за колко време пристигат?
А да и за картата - аз нямам трудв договор ще ми издадат ли?

SI

10.07.06
01:41

[quote author=“dickhead”]да и на мен толкова ми го изкарва обаче като го поръчах беше 10 $

Между другото, 10 долара за 10 либри ми се струват малко както и да го погледнеш. На мен една книга ми излезе 14 долара доставката от САЩ...

DI

10.07.06
02:06

знам че е малко 10$ за 10 либри, но втория път толкова ми взеха. а първия за няколко кутии които тежаха 4,5кила ми взеха 26 долара за доставака. може би защото купувам за 2 път.

а за картата не ти трябва друг договор. Ако искате изчакайте докато си получа пратката да видим дали ще плащам мито за да не подведа някой.

10.07.06
07:10

Как ги поръ4ваш на тези цени? Аз поръ4вам от 1г. и такъв шипинг няма! Ина4е за митото си прав няма, не знам защо.

DI

10.07.06
10:10

ти директно на оператора ли ги поръчваш или по друг начин?

SI

10.07.06
15:59

Като казваш оператор, онзи чат в CONTACT US ли имаш предвид ? Аз когато и да съм погледнал, все няма никой онлайн там....

LA

10.07.06
17:10

В по-късните часове има.

Заради часовата разлика е  :wink:

10.07.06
19:51

еми ако искате да правиме партия за нещо ?

10.07.06
20:36

Като направите партия и ще има мито + ддс

11.07.06
08:20

Не на оператора, правя си поръ4ката / между другото е голяма игра защото понякога за едни ръкавици шипинга се ка4ва доста/, пиша си адреса и плащам. Да няма някаква разлика в цените с оператор, въпреки 4е не ми се вярва ?!  П.С. Между другото има и друго място с по евтини цени, но нещо там ме съмнява малко.

DI

12.07.06
19:47

значи доствката си е толкова - 40 долара за около 5 кила. На мене така и не ми обясниха защо са ми взели по-малко.

SP

13.07.06
01:26

[quote author=“dickhead”]прелагат една карта Виза Спейс, която е кредитна карта, но всъщност банката се разпорежда с нея като с дебитна (първо внасяте пари после си ги харчите), която може да си я направи всеки пълнолетен гражданин, а подръжката излиза 25лв на година, а таксата за международна транзакция ако не се лъжа е 2$ + 1 % от стойността на покупката.

В ЦКБ има ВИЗА гарантирана и тя е без такса за подръжка, но има има минимален остатък 50$. Все пак е по-на сметка.

SP

26.07.06
12:12

dickhead - получил си вече 1пъут  неща от bodybuilding.com, така ли?! :roll:

26.07.06
13:16

аз пиша едни статии към бб.ком и ми дават пари под формата на онлайн кредит за суплементи. поръчвал съм 3 пъти безпроблемно през Фед Екс експресни доставки. Кредитна карта обаче не съм ползвал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1