27.07.06
15:28
A някой ще обясни ли процедурата по която се доставят и кога точно се изпраща стоката към БГ, като достигне определено количество /брой заявки/ или как...?
Аз ги чакам до 11ия ден и им тегля една ...... :twisted:
Няма време дет се вика....
Eй такава фактурка пращат :lol: :
http://img157.imageshack.us/img157/4073/untitledhd6.jpg
Незнам,за мене това е несериозно.Сега като надуха така цените на доставката,ако предплащаш по банков път още ли е 2 лв или и там измислиха някаква простотия?
П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
27.07.06
16:52
[quote author=“Jay_C”]П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
За 2 макс 3 дена и вярно е за 50тте лева. Силата бяха много коректни. :wink:
27.07.06
17:06
[quote author=“emzo”]Аз ги чакам до 11ия ден и им тегля една ...... :twisted:
Няма време дет се вика....
Eй такава фактурка пращат :lol: :
http://img157.imageshack.us/img157/4073/untitledhd6.jpg
На тва фактура ли му викаш, тва не е никва фактура няма никви данни на фирмата и булсат.Тва е обикновенна бележка където няма да ти служи за нищо.
@realityman - eй тоз емотикон :lol: е за това точно :wink:
Ако всичко е наред с поръчката ми бих си поръчал пак.
[quote author=“Sportex”][quote author=“Jay_C”]П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
Кое е това “Силата”, че като джедай не се сещам? Не сериозно, какъв е този сайт?
27.07.06
22:13
[quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“Jay_C”]П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
Кое е това “Силата”, че като джедай не се сещам? Не сериозно, какъв е този сайт?
www.silata.com бре :lol:
28.07.06
00:02
[quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“Jay_C”]П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
работят от няколко години на БГ пазара и досега са били коректни и са доставяли за максимум 3 дни на адрес.
ПП: Aко се бъзикаш не си прав за тоя сайт .
[quote author=“realityman”][quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“Jay_C”]П.С. Момчета,от СИЛАТА за колко време пристигат поръчките и вярно ли е ,че над 50 лв доставката е безплатна?
работят от няколко години на БГ пазара и досега са били коректни и са доставяли за максимум 3 дни на адрес.
ПП: Aко се бъзикаш не си прав за тоя сайт .
Не се бъзикам, не бях чувал за него
БТВ: От нутришънтаргет ми пратиха мейл след мое запитване къде се бави поръчката, това е отговора:
”Както може би знаете, пратката ни с с поръчки включващи вашата, бяха разпилени в Германия. Очаквахме проблемът да се разреши максимално бързо, но за съжаление ни забавиха достатъчно.
Вашата поръчка ще ви бъде донесена в началото на следващата седмица.
Предварително поднасяме извиненията си.”
28.07.06
16:33
хаххаха айде на аутобана за прахчета :lol: Почвам сиииилно да се съмнявам че някога ще си получите поръчките :?
П.П. Питайте ги дали са променили азотния баланс на шосето след инцидента :lol:
[quote author=“manson”]хаххаха айде на аутобана за прахчета :lol: Почвам сиииилно да се съмнявам че някога ще си получите поръчките :?
П.П. Питайте ги дали са променили азотния баланс на шосето след инцидента :lol:
На азотен баланс ще ми станеш!!! :lol: Сигурно и гумите на колите се помпат като мускулите :lol: Очаквайте проишествия по немските аутобани заради спукани гуми! :lol: :lol: :lol:
Както и да е, и да не дойде ми е през сещате се какво, не съм си похарчил парите! Те губят! По здрави
Дам и аз получих същият майл и ми казаха понеделник,вторник най-късно,че ще пристигнат,но лошото е,че аз утре заминавам и няма кой да ми приеме поръчката ако изобщо дойде де :?
Ако ти не им пратиш и те няма да ти пратят,аз съм им пратил общо поне 10 писна ако не и повече
Някои продукти от nutrutiontarget.com са повече от излишно надути........да речем Dermasize-a :roll: , също Retain-a , от цена в бб.ком 27 долара , тук го дават 120 лв. :lol: E a по-добре не :lol:
31.07.06
11:47
според мен тия цени на доставката значат, че поръчват продуктите от САЩ и просто ти идват нещо като посредници по-добре си поръчвайте от bodybuilding.com
Никой ли няма да се похвали вече че си е получил поръчката от тия шушумиги. :roll:
31.07.06
15:05
Доставка:
За момента всяка поръчка се преглежда ръчно от наши служители, за да се пресметне цената за доставка. Съвсем скоро системата ни ще ви показва в реално време цената за доставка на вашата поръчка. Цената за доставка включва, както доставката до вашия дом, така и доставката до нашия офис от USA.
Днес ми отговориха на мое запитване:
Здравейте,
Вашата поръчка е в партидата, която ни разпиляха в Германия. Очакваме днес или утре тя да е тук.
Предварително се извиняваме за неудобството.
Ами утре или най-късно в сряда трябва да пристигне при мен, Yoda и SpUd3r.(явно на един път ще дойде от USA)
[quote author=“emzo”]Днес ми отговориха на мое запитване:
Здравейте,
Вашата поръчка е в партидата, която ни разпиляха в Германия. Очакваме днес или утре тя да е тук.
Предварително се извиняваме за неудобството.
Ами утре или най-късно в сряда трябва да пристигне при мен, Yoda и SpUd3r.(явно на един път ще дойде от USA)
Ох, на баткооооооо, свърши чакането. Демек някъде към сряда четвъртък трябва да дойде! Стискайте палци да не се разпилеят сега я в хърватска, я в сърбия, я на границата :lol: :lol: :lol:
Днес ми се обадиха да им потвърдя доставката, както и цената й, не разбрах докрай, но нещо от рода на 7лв/кг от Щатите идвали продуктите. Общо към 30-тина лв за доставка и пак идва супер евтино, ако сравняваш с Бг цените. Поръчах си бялата кутия на ОН-суроватъчния без оцв/консерванти и ВСАА-тата 300г, все продукти, които ги има и в Бг, тъй като ми направи впечатление, че в сайта се предлагат неща, които изобщо ги няма у нас, но ако си пристигне доставката и всичко е точно, ще си поръчам нещо по-екзотично.
31.07.06
21:45
Protein Delite Raspberry 1.1 lb. ::::::производител:::::: SCITEC
Цена: 41.91лв.
Моля, регистрирайте се, за да купите
Искам да ви питам, защо при продуктите на scitec цените не са изгодни. Някъде бъркам ли.
В справочника на форума пише, че на Скайтек протеина Delite e 42 42 лв. нали така а в този саит пак е 42 само че и 7 лв доставка 49.значи по-евтино ми излиза да си го взема от БГ или не е така?
1.1 либри нали са към 0.500 кг?
[quote author=“Neo”]Днес ми се обадиха да им потвърдя доставката, както и цената й, не разбрах докрай, но нещо от рода на 7лв/кг от Щатите идвали продуктите. Общо към 30-тина лв за доставка и пак идва супер евтино, ако сравняваш с Бг цените. Поръчах си бялата кутия на ОН-суроватъчния без оцв/консерванти и ВСАА-тата 300г, все продукти, които ги има и в Бг, тъй като ми направи впечатление, че в сайта се предлагат неща, които изобщо ги няма у нас, но ако си пристигне доставката и всичко е точно, ще си поръчам нещо по-екзотично.
малко тъпо, защото писаха, че доставката е 12, сега ако ми кажат друга цена ще се замисля. Не сме се разбирали за подобно нещо!!!
01.08.06
16:34
[quote author=“emzo”]Очевидно и утре няма да пристигне поръчката :?
Още ли има хора ,които се надяват да получат нещо :?: :wink:
01.08.06
16:55
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“emzo”]Очевидно и утре няма да пристигне поръчката :?
Разбира се, че ще се получат, ти какво очакваш. :shock:
01.08.06
16:59
Ами като гледам бая време никой нищо не е получил ,и вече сериозно се съмнявам ,някой да получи нещо . Дано да не съм прав. :D
[quote author=“YODA”]малко тъпо, защото писаха, че доставката е 12, сега ако ми кажат друга цена ще се замисля. Не сме се разбирали за подобно нещо!!!
О, няма да е 12лв, бъди сигурен. Количествата Бг се изчерпали и сега доставят от Щатите на тези цени, първия кг на еди колко си, всеки следващ кг - 7лв. - цитирам по памет.
Но пак си е добре, само да пристигат пратките. И да не е работата от ден до пладне (или докато ни хванат) :wink:
[quote author=“Neo”][quote author=“YODA”]малко тъпо, защото писаха, че доставката е 12, сега ако ми кажат друга цена ще се замисля. Не сме се разбирали за подобно нещо!!!
О, няма да е 12лв, бъди сигурен. Количествата Бг се изчерпали и сега доставят от Щатите на тези цени, първия кг на еди колко си, всеки следващ кг - 7лв. - цитирам по памет.
Но пак си е добре, само да пристигат пратките. И да не е работата от ден до пладне (или докато ни хванат) :wink:
Ако не е 12 както сме се разбирали, могат да си заврат добавката знаят къде! :evil:
01.08.06
18:40
[quote author=“YODA”][quote author=“Neo”][quote author=“YODA”]малко тъпо, защото писаха, че доставката е 12, сега ако ми кажат друга цена ще се замисля. Не сме се разбирали за подобно нещо!!!
Ако не е 12 както сме се разбирали, могат да си заврат добавката знаят къде! :evil:
Новите такси са от сега нататък! За вашите продукти си важат 12-те лева.
[quote author=“manson”]
В тяхна полза е да е така! :twisted:
[quote author=“YODA”][quote author=“manson”]
В тяхна полза е да е така! :twisted:
Те даже писаха, че вече поръчалите преди дата хххх плащат 12лв , а след дата хххх както там им пишат.
Пристигне ли моята поръчка се запасявам за зимата, че .... зане ли човек :)
02.08.06
02:09
Събраха ли му на някой прахчетата от аутобана ? :)
Тия почват мноо яко дами лазят по нервите, всички мълчат, доставката трябваше да пристигне в БГ във Понеделник или Вторник най-късно.
Само ми губят вемето досега щях да си взема някакъв бърнър от БГ и да съм приключил с чистенето до средата на Август :evil:
02.08.06
22:27
Аз си поръчах креатин и бинтове ще видиме дали ще пристигнат овериха ме че до 12 август ще пристигнат 15милярда процента :) :lol:
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“emzo”]Очевидно и утре няма да пристигне поръчката :?
:lol: и аз тва се питам
някой, нещо да се обади, да има, да са му се обадили...
страх ме е вече да питам. Пратих им мейл, отговор няма, добавка също! Абе направо м****** ***** ******!!!!