Губи ли се ефекта ако често сменяш упражненията ?

03.08.06
00:28

Губи ли се ефекта ако всяка трениравка сменяш упражненията ?

ST

03.08.06
01:42

Офф: И аз в началото като влязох вьв форума ги засипах с хиляди вьпроси  :D

Вьпреки, че си се регистрирал преди мен  :roll:

03.08.06
06:27

Глупости точно обратното трябва да се разнообразява,...

03.08.06
11:17

[quote author=“StronG™”]Офф: И аз в началото като влязох вьв форума ги засипах с хиляди вьпроси  :D

Вьпреки, че си се регистрирал преди мен  :roll:

Човек се учи цял живот  8) 10х за отговорите  :wink:

04.08.06
12:36

Наистина е точно обратното, ако всеки път стресираш по различен начин мускула, той ще расте повече :wink:

FI

17.08.06
23:22

а Рони Колман е казал точно обратното: когато започнеш с една тренировка ти изграждаш една основа и продължаваш.Когато смениш тренировката тотално ти разваляш тази основа и започваш наново...
помислете...аз лично не съм си сменял тренировката никога и нямам и намерение защото според мен са глупости

FI

18.08.06
02:02

Не се губи ефекта, даже напротив.

FZ

18.08.06
14:49

[quote author=“Go6kU”]Наистина е точно обратното, ако всеки път стресираш по различен начин мускула, той ще расте повече :wink:

Абсолютно вярно  :wink:

18.08.06
20:29

Рони Колман да си спре стероидите и другите екстри и тогава да говори  :twisted:

Точно обратното  :wink:  но може би не всяка тренировка а през определен период от време.

21.08.06
23:50

Точно всяка тренировка не е най добрата идея поне 3 нека бъдат

NE

22.08.06
10:07

аз през  3 седмици сменям упражненията , не всичките ама важното да сменяш поне едно упражнение за всяка мускулна група

JI

22.08.06
10:40

не е нужно да променяш целия репертуар едно малко разместване в упражнениеята е достатъчно или да замениш само едно от упражненията.
просто базовите и това е .

28.08.06
15:35

[quote author=“FIREBLADE”]а Рони Колман е казал точно обратното: когато започнеш с една тренировка ти изграждаш една основа и продължаваш.Когато смениш тренировката тотално ти разваляш тази основа и започваш наново...
помислете...аз лично не съм си сменял тренировката никога и нямам и намерение защото според мен са глупости

Хохооо...
Не го слушай ти чичо ти Рони, щото ако и ти зобиш като него, колкото и зле да тренираш, все ще станеш голям :)

Разбира се, че е добре, да сменяш упражненията, защото така стресираш мускула по-добре и създаваш по-добри стимули за растеж.

05.09.06
10:55

Здравейте, интересно ми е как можете да се сравнявате с Рони, или който и да е професионалист. Има едно нещо наречено възстановяване. Това е страшно сложен процес, който никой в България не може да си позволи, дори така наречените наши профита както може да си го позволи Рони и компания. Средства, време, добавки, начин на живот. Затова съвета ми е не слушайте какво ви казват Те. Няма да проработи при нас. Истината е да се експериментира. Каквото работи за мен може да не работи за вас и обратното. Влезте в залата и усещайте. Упражненията се сменят на 3-4 седмици, но базовите трябва да си остават. Всички знаем кои са те.

05.09.06
12:37

:shock:

05.09.06
17:58

[quote author=“Mortos”]Губи ли се ефекта ако всяка трениравка сменяш упражненията ?

Не,напротив увеличава се.

13.09.06
13:19

по-добре е да се сменят
се пак има хора които викат “писна ми секи ден едно и същО” и се отказват щото наистина само едни и същи упр години .. затова сменяй постоянно това е моя съвет

[quote author=“FIREBLADE”]а Рони Колман е казал точно обратното: когато започнеш с една тренировка ти изграждаш една основа и продължаваш.Когато смениш тренировката тотално ти разваляш тази основа и започваш наново...

ся!
ако си говорим за методика е добре да се променя през определен интервал спрямо стажа и напредъка. това е за разпределението на мускулните групи и тренировъчните дни.
НО ако става реч за упражненията в самата тренировка може да се променя всеки ден, дори и Арнолд казва че е обичал да изненадва мускулите. примерно ако днес имаш да правиш скотово а направиш концентрирано - така става.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1