http://nutritiontarget.com/forum/showthread.php?tid=14 - последното мнение от днес :( :evil: :?
според мене ги поръчват от щатите с бавната пощенска доставка. То FedEx Експрес първата поръчка от бб.ком на мене ми закъсня пък камо ли нормалната .... нормалната доставка е просто много по евтина и БАВНА!
според мене ги поръчват от щатите с бавната пощенска доставка. То FedEx Експрес първата поръчка от бб.ком на мене ми закъсня пък камо ли нормалната .... нормалната доставка е просто много по евтина и БАВНА!
Виждам, че си поръчвал от бб.сом. Интересно ми е как плати, защото не искат с карта. Ако е по друг начин, какъв е той и колко ти излезе + шипинга?
А тези, които са поръчали от нутришънтаргет, ако могат да напишат крайната цена за продуктите. Ще се радвам да сравним нещата.
[quote author=“AC/DC”]Виждам, че си поръчвал от бб.сом. Интересно ми е как плати, защото не искат с карта. Ако е по друг начин, какъв е той и колко ти излезе + шипинга?
А тези, които са поръчали от нутришънтаргет, ако могат да напишат крайната цена за продуктите. Ще се радвам да сравним нещата.
ами аз пиша статии към бб.ком и ако ми изберат статията ми дават Online Supplement Store Credit. Този кредит е на стойност или 50 или 75 долара. И плащам чрез него. Обаче преди това пращам мейл да сменят дължавата на България, защото принципно я няма в списъка както и на модератора там да ми потвърди чека.
избрах по-скъпата доставка Експресна и ми го докараха до 5 работни дни. по скъпо, но пък безпроблемно, иначе много се мотат по митниците
03.08.06
21:06
[quote author=“johnrambo”][quote author=“AC/DC”]Виждам, че си поръчвал от бб.сом. Интересно ми е как плати, защото не искат с карта. Ако е по друг начин, какъв е той и колко ти излезе + шипинга?
ами аз пиша статии към бб.ком и ако ми изберат статията ми дават Online Supplement Store Credit. Този кредит е на стойност или 50 или 75 долара. И плащам чрез него. Обаче преди това пращам мейл да сменят дължавата на България, защото принципно я няма в списъка както и на модератора там да ми потвърди чека.
избрах по-скъпата доставка Експресна и ми го докараха до 5 работни дни. по скъпо, но пък безпроблемно, иначе много се мотат по митниците
Браво това е похвално,че пишеш за такъв сайт и то на английски. :wink:
оффтопик- всички които имат желание мога да им пратя някоя и друга моя статия. да пишат PM
05.08.06
00:00
Кво стана с поръчките бе хора нищо не пишете вече.взехте ли си ги?
Уффф, това е от едно приятелче отговорили са му по мейла:
Здравейте,
Днес пристигна част от пратката, забавена в Германия. За съжаление не цялата.
Очакваме до понеделник да съберем всичко, за да пратим куриерите.
Още веднъж се извиняваме. Колегите обмислят компенсации за потърпевшите ни клиенти.
Също така транспортирането на пратките беше променено и такъв инцидент не би трябвало да се получава повече.
Поднасяме извиненията си и очакваме да ни разберете.Искрено Ваши,
NutritionTarget Team
[quote author=“emzo”]Уффф, това е от едно приятелче отговорили са му по мейла:
Здравейте,
Днес пристигна част от пратката, забавена в Германия. За съжаление не цялата.
Очакваме до понеделник да съберем всичко, за да пратим куриерите.
Още веднъж се извиняваме. Колегите обмислят компенсации за потърпевшите ни клиенти.
Също така транспортирането на пратките беше променено и такъв инцидент не би трябвало да се получава повече.
Поднасяме извиненията си и очакваме да ни разберете.Искрено Ваши,
NutritionTarget Team
Аз понеже не бях много любезен по мейла, затова сигурно не са ми пратили отговор! :lol: :twisted:
Хаха, YODA сега остава да се надяваме нашата час от пратката да не е в Германия, и да ни намалят цените.
Dead end срок - вторник, след това мнооооого здраве и да си въртят бизнеса със здраве :evil:
п.с. абе загубена работа ве, българска при това, да бяха предвидели и експресна доставка :!:
[quote author=“emzo”]Хаха, YODA сега остава да се надяваме нашата час от пратката да не е в Германия, и да ни намалят цените.
Dead end срок - вторник, след това мнооооого здраве и да си въртят бизнеса със здраве :evil:
п.с. абе загубена работа ве, българска при това, да бяха предвидели и експресна доставка :!:
ОК, разбираме се за вторник, после See Ya!!! По здрави
Аи стига ве , толко ефтино ако истина супер ,деаба много късно видях вчера си купих 1кг. креатин на шеметните ни цини в бг 85лв. на АББ и някви аминки керливи 1900 на дженезис , пък кво да приказваме преди 10-на дни си зех и 5либри на Чемпиан за 100лв. мамка му , начуках си го 5ката :( :( :( !!! като му доидат нещата на някои нека сподели ???
05.08.06
11:18
Не “като” му дойдат, а “ако” му дойдат. :lol:
Добре, че никой от вас не се е прецакал да предплаща.
Aз утре ще им пратя емайл да си гледат работата.... при тяхната 5-11 дневна поръчка да закъсняват по 18-20 дни и да не те предупреждават, че има закъснение..... да хващат пътя... :roll:
EDIT: Вече го пратих.... хич нема да се занимавам с тях...
Все пак според мене си беше ясно че ще стане някои фал да си имат определен срок да карат хранителни добавки от Америка не става туко така тая работа , все пак се надявам да може да докарват добваки пък ако ще и 20-30дни да се бавят подборе 20-30дена от колко да чакам 100години да ми се падне зелена карта или пак някои да земе да внася добавки като типовите от НутришънТаргет !!!
[quote author=“Honzik”]Aз утре ще им пратя емайл да си гледат работата.... при тяхната 5-11 дневна поръчка да закъсняват по 18-20 дни и да не те предупреждават, че има закъснение..... да хващат пътя... :roll:
EDIT: Вече го пратих.... хич нема да се занимавам с тях...
Кажи какво са отговорили, ако въобще отговорят!
06.08.06
20:56
Малее при такова закъснение трябва да си поискате добавките да ви ги дадът на една 4етвърт от цената или направо безплатно, така правят в развитите страни.
06.08.06
21:27
[quote author=“3230”]Малее при такова закъснение трябва да си поискате добавките да ви ги дадът на една 4етвърт от цената или направо безплатно, така правят в развитите страни.
То не се знае дали изобщо ще им ги донесат, пък какво остава за обезщетение:?
[quote author=“YODA”]
Кажи какво са отговорили, ако въобще отговорят!
Няма ядове.... само да имат наглостта да ми кажат, че не може да си откажеш поръчката... ще ги направя на 6 без 10….
А, проблема си е техен... аз вече нищо не чакам.... ако се изсилят да го доставят само дето ще разкарат куриера... Да са мислили овреме... ако ме бяха предупредили по някакъв начин овреме.... може би щях да ги изчакам... ама при подобно “обслужване”.... мерси...
07.08.06
10:45
Момчета, неска е вече заветният Понедекник някои нещо да е получил??
Тия яко се оакаха , незнам някой ще поръчали нещо от тях ...
Смешковци ,написали ниски цени да зарибят хората , а доставката не обмислена работа.
Имам чувството че са някои келеши дето въобще си нямат представа от търговия ....
Един път загубиш ли доверие ,после трудно се връща ....Сайт на един месец ,това им са първите поръчки .... и още няма получил нищо ... и те търговия ще рравят ...
И аз им поръчах ,ама да си ги задържат ... няма да я взема ... да ги видя какво ще я правят .... :twisted: :twisted: :twisted:
Отговора на моят емайл за отказване на поръчката:
“Здравейте,
Много съжаляваме за вашето желание. Изглежда, че вие не сте разбрали за причината за забавяне на поръчката ви. Тя беше в партида, която беше разпиляна в Германия.
В петък дойде част от пратката, а днес очакваме другата част.
Също така, транспортирането на пратките беше изцяло променено и повече не би трябвало да има такива инциденти.
Още веднъж се извиняваме.”
07.08.06
23:33
Половин пратка е по-добре от никаква пратка, но да видим дали и половината ще си получите :roll:
[quote author=“manson”]Половин пратка е по-добре от никаква пратка, но да видим дали и половината ще си получите :roll:
dead end срока наближава ;)
Изобщо не мога да си представя как може пратка да бъде разпиляна някъде. Все пак я карат бледолики, а не диваците от нутришън шит.
Тук не съм съгласен с теб.... пратка може да я оплескат разни разносвачи, щото те могат определено да са шит.... не ги защитавам от NT, но ако това е истина (и не си измислят), то в този случай от тях не зависи нищо... ако ме бяха предупредили щях да им влезна в положението... мен лично много ме издразни момента, че никой нищо не ти казва... т.е. тъпият номер със “седи мирен и си чакай...”.
Вашата поръчка е пусната на куриер още днес.
Утре трябва да пристигне.
E ще изчакам още един ден :roll:
Току що ми се обадиха и ми казаха,че пратката е пратена по куриера и ще я получа днес или утре :D :D :D :D :D :D
08.08.06
13:43
[quote author=“SpUd3r”]Току що ми се обадиха и ми казаха,че пратката е пратена по куриера и ще я получа днес или утре :D :D :D :D :D :D
Хахахаха ей да се ненадява човек. Браво честито и да почерпиш :D
08.08.06
15:23
[quote author=“SpUd3r”]Току що ми се обадиха и ми казаха,че пратката е пратена по куриера и ще я получа днес или утре :D :D :D :D :D :D
айде 4акането сварши .! :D
Дано ти дадът и някакъв армаган за търпението, аз нямаше да издържа :)
08.08.06
15:27
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“SpUd3r”]Току що ми се обадиха и ми казаха,че пратката е пратена по куриера и ще я получа днес или утре :D :D :D :D :D :D
Дано ти дадът и някакъв армаган за търпението, аз нямаше да издържа :)
Поне 100 гр. креатин като утешение пак ще е нещо. :D :D
Oхоо мечтайте си за компенсации, някой каталог може да има вътре :P
—-
Да видим втората вълна колко ще чака :twisted:
аз не съм си поръчвал защото знаех че е нов сайта и не са правили доставки преди. Подозирах че ще има някакъв проблем. Мислех да направя поръчка с втората вълна...но като гледам какъв таш*к е тая доставка - НЕ
Днес не дойде,утре ще чакам вече да пристигне :D
А за компенсации не се и надявам да има,но принципно не бих и отказал ако има сложено някое подаръче :)
08.08.06
18:21
Здравейте,
Поръчка #270 е предадена на куриер днес.
Очаквайте я утре в рамките на работния ден.
eto tova mi pratiha na meila na mene uraaa da vidime dali 6e pristigne :P