Мнение за програма

KA

08.08.06
12:06

19 години 181см(горе долу) 80кг(горе долу) 10месеца стаж(преди тях имам още 3 но не бяха на сериозно)
I ден - бицепс и трицепс СС
II ден - гърди(Повечко упражнения щото явно с малко упражнения голями колограми не ми действа - ще пробвам така)
III ден - гръб
IV ден - рамо
Крака не правя мнохо,но си избирам някой ден от програмата или извън нея в който не съм изморен и ги правя.
Само да кажа че искам да акцентирам върху гърдите и ръцете.

Моля кажете си мнението за програмата и ако искате дайте нвкакъв съвет за гърдито щото изостават много! :cry:

08.08.06
12:26

Прави Гърдите първи ден , а ръцете четвърти!Сложи трети ден почивка.

KA

08.08.06
12:27

Тогава мога ли да правя ръцете втори ден и ще се претоварят?

08.08.06
12:30

Според мен е желателно да правиш първите дни големите МГ за да се развият по - добре  :wink:

KA

08.08.06
12:46

Гърди,гръб,рамо,ръце или гърди,гръб,ръце,рамо?

08.08.06
13:44

Първо искам да кажа,че тренировка,която да акцентира в/у едновременно ръце и гърди е  просто невъзможна за изпълнение от един нормален човек,затова ще ти дам тази :

1 ден ГЪРДИ +Крака(ако правиш)
2 ден почивка
3 ден Гръб
4 ден Ръце
5 ден Рамо + Трапец(ако правиш)

KA

08.08.06
13:49

Извинявай ама не схванах.Гърдите са ми слабата група.Би ли ми написалпрограмата така че да наблегна на тях.

08.08.06
13:50

[quote author=“Kambata”]Извинявай ама не схванах.Гърдите са ми слабата група.Би ли ми написалпрограмата така че да наблегна на тях.

Променях мнението,щото обърках  :wink:
Виж го пак...

KA

08.08.06
13:51

Значи това което си написал набляга на гърдите нали?

08.08.06
13:53

[quote author=“Kambata”]Значи това което си написал набляга на гърдите нали?

Това,което съм написал набляга ако го вземем като съотношение между гърди и ръце така :
гърди 40%
ръце 60%

KA

08.08.06
13:54

ОК.Извинявай че та занимавам толкова ама ша може ли да ми дадеш за гърдите повече тъй като ръцете и по точно бицепса си расте непрекъснато - без проблем.

08.08.06
13:59

[quote author=“Kambata”]ОК.Извинявай че та занимавам толкова ама ша може ли да ми дадеш за гърдите повече тъй като ръцете и по точно бицепса си расте непрекъснато - без проблем.

Ами чесно казано,хората съветват ако гърдите ти са изоставащи да ги правиш с по-малка мускулна група например бицепса :
1 ден Гърди+бицепс
2 ден почивка
3 ден рамо+трапец
4 ден крака (например)
5 ден Гръб+трицепс

KA

08.08.06
14:20

Я кажи като правя примерно гърди с бицепс,в суперсерия ли да ги правя или първо едното и после другото и ако първо едното - кое да е то?

08.08.06
16:50

Ако гърдите ти са изоставащи трябва да ги правиш отделно в първия ден!

KA

08.08.06
16:53

Мерси!
Става ли :
Гърди -  горна,горна с дъмбел;долна,долна с дъмбел;кросоувър по 3-4 серии
Гръб
Ръце
Рамо

08.08.06
20:52

[quote author=“Kambata”]Мерси!
Става ли :
Гърди -  горна,горна с дъмбел;долна,долна с дъмбел;кросоувър по 3-4 серии
Гръб
Ръце
Рамо

Ами става , но трябва да махнеш едно от упражненията за гърди и да го заместиш с хоризонтален лег , тъй като това е базово упражнение.

KA

09.08.06
11:45

ОК.А има ли проблем ако някой от другите дни правя малко флайс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1