Например, вместо якия пич, на гърба да има тарикатска картинка на мускулеста мацка:)
А иначе предполагам, че дамски размери ще има, нали?
Браво пак за идеята и наслукя:))))
09.08.06
12:30
[quote author=“Macata”]Например, вместо якия пич, на гърба да има тарикатска картинка на мускулеста мацка:)
А иначе предполагам, че дамски размери ще има, нали?
Браво пак за идеята и наслукя:))))
Хахаха така и предположих, че е за картинката на гърба, но бях длъжен да попитам - ами ако дамите във форума стигнат до единно мнение за картинката на гърба може да се направи и дамски модел - дори и като кройка на тениските. Вероятно след време може да се направи след консултация с админа и Ванишър. А що се отнася до размерите ще има и S така че проблем няма.
09.08.06
13:07
Дано да станат преди да е свършило лятото че да можем да им се накефим :)
я сложете някоя снимка някои да направи да видим как стои аре че за сега поне 5ще поръчам и ще прая бизнес :)
09.08.06
14:01
Аз искам тениска,като са напълно готови пишете ме и мен,със сигурност взимам една!
09.08.06
16:02
Момчета спрете с това сложете снимки - изобщо четете ли какво съм писал по-нагоре! Казвам за пореден път ЩЕ СЛОЖА СНИМКИ КОГАТО СА ГОТОВИ! Тази анкета беше по-скоро да се види има ли интерес да се прави подобно нещо. Видяхме, че има и са поръчани - срокове няма да обявявам защото изпълнението не зависи от нас. Когато са готови ще ви известим в темата и ще пуснеме снимки на тениските.
@HEAD_HUNTER
Братле може ли примерно без тоя човек само ББ-ТЕАМ да пише ??? Тва ще е най-готино и не е претруфено ... Ако треа и още пари ще дадеме нема проблеми таман ще се засичаме изрудите от форумите :lol:
09.08.06
17:41
[quote author=“TREVATA”]@HEAD_HUNTER
Братле може ли примерно без тоя човек само ББ-ТЕАМ да пише ??? Тва ще е най-готино и не е претруфено ... Ако треа и още пари ще дадеме нема проблеми таман ще се засичаме изрудите от форумите :lol:
Вече са поръчани във вида в който е показано по-горе. И именно за това се правят еднакви на вид за да не се различават от предишните които са правени. След известно време може да се пуснат и разновидности с или без картинки - предполагам ще има по-голямо разнообразие, но за момента е невъзможно. Трябва да се обмислят и направят доста неща, а това съгласете се отнема време. Не мога да се съглася, че е “претруфена” и съм сигурен, че като видиш крайния продукт ще си промениш мнението :wink: .
09.08.06
18:41
Аз предлагам,който е казал,че ще вземе тениска,а в последствие се направи на гъз да бъде бан-нат :wink:
09.08.06
18:48
@Nikito1, баннати биват онези потребители, които са нарушили условията на ползване на форума. Отказването на закупуване на фланелка все още не присъства при тях. :)
засега :)
Абе то 50% от хората дето говорят да си вземат щак ще е добре. Иначе в началото всеки иска по 10 :)
09.08.06
23:35
Много съм надъхан за тениска,когато са готови пишете искам да си поръчам.Обсъждахте и вариянт за тениски GoHard.org или поне Astor спомена нещо такова, но нямам претенций.Чакам с нетърпение тениските :wink:
09.08.06
23:43
Chi - http://www.bourgas.org/radostpharma/img/logo-bg.jpg
е тва ше е на гохард логото ... :lol: :lol: :lol:
10.08.06
00:36
хахаха не се е****й така :lol: аз бих предпочел на GoHard но супер ще се изкефя и на bb-team идеята много ми допада и още докато излязат поръчвам.Незнам за другите но не говоря празни приказки...
10.08.06
09:08
Щом изявихте желание и за GoHard си заслужава да помислим по въпроса, но това там, а тук се придържайте към темата :wink:
10.08.06
19:51
тениските са супер и аз ще си взема;) иначе е интересно да се доуточни дали ще е проблем за тези които сме от провинцията;)
11.08.06
09:49
Не ще има доставки с куриерска служба - за по-малките градове, където не доставят ще ги пращаме по пощата. Така, че всеки който пожелае ще получи :wink: . Имате ли желание ние ще намерим начин.
Не ще има доставки с куриерска служба - за по-малките градове, където не доставят ще ги пращаме по пощата. Така, че всеки който пожелае ще получи :wink: . Имате ли желание ние ще намерим начин.
Ехе дам :lol: :lol: Ще е неква лудница да се излета във фитнеса сас такава фанелка :lol:
Аз понеже работя в София може ли да ми кажете къде тренирате тези които ще продавате фанелките направо да се уговориме къде можем да ви намерим и да избегнем куриерските подробности . Иначе съм твърдо ЗА ! Радвам се че има отговорни хора ( и то не малко! ) .
успокойте се малко :)
щом станат всичко ще се уточни черно на бяло. не се притеснявайте.
11.08.06
10:43
Според мен ще бъде по добре тениската да бъде черна, отпреде да бъдетази картинка, а отзад да бъде този надпис
Подписа е мноо добър братле ... Но те вече са изготвили как ще бъде но и така е мноо добре ... Гарантирам ти че ще се получо добро нещо ... Дано повече хора си вземат за да не утиде труда на момчетата напразно ....
11.08.06
11:33
Подписа е мноо добър братле ... Но те вече са изготвили как ще бъде но и така е мноо добре ... Гарантирам ти че ще се получо добро нещо ... Дано повече хора си вземат за да не утиде труда на момчетата напразно ....
Аааа за това няма проблем аз само се опасявам, че няма да стигнат за всички и ще трябва да се поръчват пак. :roll:
Аз със сигурност ще искам да си взема но , все пак ще изчакам да ги видя в истинският им вид , и се чудя кои номер ще е наи добре за мен,по принцип нося С и М но то си зависи и от модела на тениската, пък щом са по вталени маи ще е по добре м-ката , аиде хора като станат бързаите да качите снимки чакам голямо нетърпение да ги видя !!!
11.08.06
12:58
Ами ще се снимам с една от тениските и ще дам подробни данни за себе си нисочина, тегло, обиколка на ръката, гръдна обиколка и талия вече според това всеки ще си прецени сам.
аз предлагам озни който иска да си слага картинки и надписи да на кара да правят цяла партида , а може да си купи тениска и после да си щампова , иначе варианта тениската да е по семпла става понеже секи може да добави нещо от себеди ...
каква ще е цената на тениската без доставка ?
ванишър - като станат тениски би ли дал кординатите на фитнеса кадето транираш ( нали от там може си ги земем без доставка )
видях че накой момчета ( аднимите са от София и по точно от студенски град ) като станат тениските ако е възможно някоя срещичка си направим некаде ...
и другия ми въпрос е - горе доло колко тениски ще има като бройка ?? самота партида колко ще е , понеже аз ще занимава сега и да не се окаже че са свършили ..
П.П.
та сега малко въпроси за бъдещето
относно ако ще има втора партида тениски :
мисли ли сте за това , смисал по конктретно или зависи от това как ще стана работа с първата партида тениски - търсенето им , самото предлагане и печалбата .. която може да доведе до понататъчно развитие ?
Другото което , ако ще има нова щампа (тоест нова партида тениски ) - тя ше подлежи ли на някаква дискуси в форума , има предвид като цвят , щампите по нея и други . разбира се винаги ще има недоволни но какво да се прави.....
има ли нещо направено като патент , някой да не зелее фитнесите с някак подобна щампа ...
11.08.06
20:14
Да почнем по реда на въпросите:
1. След като искате партида и по-семпли тениски остава да го обсъдим - хората с които сме се заели с тази задача и да постигнем консенсус. В случай, че имате голямо желание ще направим всичко възможно.
2. Среща ще можем да организираме - няма проблем.
3. Поръчани са 50 броя тениски, но с Ванишър можем да гарантираме, че всеки поискал ще получи.
4. Мислили сме по въпроса за втората партида - дори се обмисля за женски модел за да могат и момичетата от форума да се сдобият с такива. Евентуално може да се пусне дискусия за тениските във форума, но това може да реши единствено Администратора, както и за патент и т.н.т единствено той може да отговори.
Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен в отговора си.
Аз пък мисля, че тениските са си идеални във вида в който са и нямат нужда от промени :wink: Изобщо не са натруфени... абе супер са :!:
х да е тениските са мн добре, но както написаха по-нагоре в темата ще е някак по-добре ако пише само бб-теам без този здравеняк. :)
а иначе няма да е зле да има някав друг надпис по-нагоре бяха дали 4-5 примерни вида.
Поздрави от морето. :wink:
http://img160.imageshack.us/img160/4906/frontlv7.th.jpg
Аз мисля да си я щамповам така отпред :)
Не поствай картинки !!! Давай само линковете, и не спами темата с глупости
ASTOR
edit: това не е картинка а само съвсем малко изображение колкото аватара ми е в тая форма
а мястото незнам дали е тука ама сега се сетих да ви питам.
мислили сте да правите тениски www.gohard.org или все още не. :roll:
и аз ще си взема тениска.
Като са готови те ще кажат стига сте припирали.Иначе БРАВО за идеаята
Другия път пуснете и няколко потника, мисля че ще има желаещи :)
Аз лично бих предпочел потник. В тези горещини с тениска не се издържа.