10.08.06
13:53
освен, че в зареждащия ден е нетренировъчен и трябва да има повече въглехидрати (2-2.5 грама на кг тегло доколкото разбрах), трябва ли калориите за деня да надвишават поддържащите за организма калории?
10.08.06
14:11
значи, поддържашите ми (тва е след като умножа по коефициента за активност) са около 2000. аз ям на ден около 1300 (по сметките във www.fitday.com), в зареждащия колко калории да ям, при положение, че го планирам да бъде на 12тия ден след старт на НВД-то?
уфф, объркала съм я тая тема тук. айде някой да я премести в ОБЩИ ТЕМИ ЗА ХРАНЕНЕ или където прецени за добре, че тук не върви.
мерси и сори
Местя ти темата, но не пускай поредни постове :wink:
manson
10.08.06
14:46
не мога и аз да разбера
не съм гладна, даже се насилвам понякога да ям
или има някакъв бъг в изчисляване накалории в тоя фитдей, или във формулата нещо не е ок.
смятам си даже коефициентът, който е за спортуване 1-3 дни седмично, при положение, че правя интервално кардио сутрин и вечер по 30-40 мин и малко упражнения всеки ден , като почивам веднъж седмично.
някъде има нещо сгрешено.
къде другаде мога да си смятам калориите?
къде другаде мога да си смятам калориите? - http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
В зареждащия ден не надминавй БМР с повече от 200-300 калории.
добре ами на колко дни трябва да се прави зареждащ ден не ми става ясно!!!
АКО ТИ Е ЗОР ВСЯКА СЕДМИЦА ЕДИН ДЕН
АКО НЕ МОЖЕШ И НА 10 ДЕНА СТАВА
АЗ СИ ГО ПРАВЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
И ТАКА ПОЛЕСНО ОТКАЗВАМ ПРЕЗ ДРУГИТЕ 6 ИЗКУШЕНИЯТА КАТО ЗАНМ ЧЕ МОГА ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯ СКОРО
еми не ми е чак толкова зор аз вече 2 седмици и не съм правил никакъв задеждащ ден.Ще е добре ли ако на всеки две седмици правя зареждащ ден пък може и на месец?!И какво може да се хапва в този зареждащ ден какво то ти се ядели?!
на месец нестава
идеята да излъжеш организма че не е в стрес (диета)
и да не се презапасява и нарушава процеса на разграждане на мазните
пък от психо точка за теб е подобре да отказвахш някой лакомства за повече време
като може скоро да ис го позволиш
аз мисля че на 10 ти е оптимално
но 30 са много
пък и ти те първа ще изпитваш затруднения
не си изкарал 21 ден аза да ти стане навик
в началото е полесно да се ограничих и издържиш седмица две
важно е постоянството