зареждащият ден при НВД

CR

10.08.06
13:53

освен, че в зареждащия ден е нетренировъчен и трябва да има повече въглехидрати (2-2.5 грама на кг тегло доколкото разбрах), трябва ли калориите за деня да надвишават поддържащите за организма калории?

10.08.06
14:03

Да.

CR

10.08.06
14:11

значи, поддържашите ми (тва е след като умножа по коефициента за активност) са около 2000. аз ям на ден около 1300 (по сметките във www.fitday.com), в зареждащия колко калории да ям, при положение, че го планирам да бъде на 12тия ден след старт на НВД-то?

уфф, объркала съм я тая тема тук. айде някой да я премести в ОБЩИ ТЕМИ ЗА ХРАНЕНЕ или където прецени за добре, че тук не върви.
мерси и сори

Местя ти темата, но не пускай поредни постове  :wink:
manson

10.08.06
14:38

-700 cal отрицателен баланс не ти ли е малко множко?

CR

10.08.06
14:46

не мога и аз да разбера
не съм гладна, даже се насилвам понякога да ям
или има някакъв бъг в изчисляване накалории в тоя фитдей, или във формулата нещо не е ок.
смятам си даже коефициентът, който е за спортуване 1-3 дни седмично, при положение, че правя интервално кардио сутрин и вечер по 30-40 мин и малко упражнения всеки ден , като почивам веднъж седмично.
някъде има нещо сгрешено.
къде другаде мога да си смятам калориите?

21.08.06
16:18

къде другаде мога да си смятам калориите? - http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
В зареждащия ден не надминавй БМР с повече от 200-300 калории.

21.08.06
17:08

Aко питаш мене - +500-600кал.

25.08.06
21:58

добре ами на колко дни трябва да се прави зареждащ ден не ми става ясно!!!

26.08.06
00:02

АКО ТИ Е ЗОР ВСЯКА СЕДМИЦА ЕДИН ДЕН
АКО НЕ МОЖЕШ И НА 10 ДЕНА СТАВА
АЗ СИ ГО ПРАВЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
И ТАКА ПОЛЕСНО ОТКАЗВАМ ПРЕЗ ДРУГИТЕ 6 ИЗКУШЕНИЯТА КАТО ЗАНМ ЧЕ МОГА ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯ СКОРО

26.08.06
07:26

еми не ми е чак толкова зор аз вече 2 седмици и не съм правил никакъв задеждащ ден.Ще е добре ли ако на всеки две седмици правя зареждащ ден пък може и на месец?!И какво може да се хапва в този зареждащ ден какво то ти се ядели?!

26.08.06
22:27

на месец нестава
идеята да излъжеш организма че не е в стрес (диета)
и да не се презапасява  и нарушава процеса на разграждане на мазните
пък от психо точка за теб е подобре да отказвахш някой лакомства за повече време
като може скоро да ис го позволиш

аз мисля че на 10 ти е оптимално

но 30 са много

пък и ти те първа ще изпитваш затруднения
не си изкарал 21 ден аза да ти стане навик
в началото е полесно да се ограничих и издържиш седмица две
важно е постоянството

26.08.06
22:44

аз съм на диета от около месец и половина и до сега съм правил само един ден зареждащ в който си позволих сладолед,сладко абе с една дума каквото ми се хапваше.Незнам аз мисля да го правя на 14 дни защото ми е най-удобно в почивен ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1