manson, ако поръчваш бих те помолил ако си от София , ако можеш да ми поръчаш един Глутамин а именно http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14130 И после ще се опварим с тебе :) Разбирасе ако е възможно.....
Имам един въпрос към хората с голям опит в суплементите- На Universal HARD FAST добър ли е ?? Защото го препоръчват и уш бил много добър и се качвало много, таааа :).....?
14.08.06
15:35
Имаш такса от 15 лева. За всеки килограм над първия плащаш по 7 лева.
Ако поръчката ти тежи 600 грама = 15 лв.
Ако поръчката ти тежи 1200 грама = 15+7=22 лв.
[quote author=“fixer2”]manson, ако поръчваш бих те помолил ако си от София , ако можеш да ми поръчаш един Глутамин а именно http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14130 И после ще се опварим с тебе :) Разбирасе ако е възможно.....
От Търново съм и вече поръчах :) Липо-6 + рибено масло
Hard Fast-a е 3.1 либри, т.е. колко грама е ?? Аз пресметнах около 610 грама, или се бъркам.....
14.08.06
15:41
1 либра я умножавай по 0,45 за да получиш кг.
3,1*0,45=1400 грама
Аз сгреших и разделих на 0.45 и ми се стори доста малко....
А иначе е много добър , препоръчват го , знаеш ли дали е толкова добър колкото хвалбите !!??
Аз от НТ сьм много доволен...сичко дойде както се бяхме разбрали! малко се забавиха нещата ама те не са виновни де. :)
Няма сметка да се поръчват протеини и геинери от нутришан таргет-а идва доста скъпичко маи а примерно 10либри-5кг. от сурватката на оптимум ще ти излеза направо златна(нали си е и Голд стандарт :lol: )!
Знаех си че ще има няква врътка да си бях поръчал в началото без допълнителни такси ама тои като знаеш !
Добре де с каква карта става поръчката от нутишън.ком . Май някаде се беше загатнало за карта от ДСК , ама трябва да съм луд там да си правя карта ... с Виза Електрон от Райфаизен или ЖЕ дали ще стане ?
14.08.06
20:11
[quote author=“Kang”]Няма сметка да се поръчват протеини и геинери от нутришан таргет-а идва доста скъпичко маи а примерно 10либри-5кг. от сурватката на оптимум ще ти излеза направо златна(нали си е и Голд стандарт :lol: )!
Знаех си че ще има няква врътка да си бях поръчал в началото без допълнителни такси ама тои като знаеш !
197 лева излиза. В магазина е 250!
Виза електрон става само за теглене на пари като ти трябват от банкомат.
[quote author=“manson”][quote author=“Kang”]Няма сметка да се поръчват протеини и геинери от нутришан таргет-а идва доста скъпичко маи а примерно 10либри-5кг. от сурватката на оптимум ще ти излеза направо златна(нали си е и Голд стандарт :lol: )!
На 100% ли си убеден?
Мисля,че с такава карта може да се пазари в и-нет.
[quote author=“Mussolini”][quote author=“manson”][quote author=“Kang”]Няма сметка да се поръчват протеини и геинери от нутришан таргет-а идва доста скъпичко маи а примерно 10либри-5кг. от сурватката на оптимум ще ти излеза направо златна(нали си е и Голд стандарт :lol: )!
На 100% ли си убеден?
Мисля,че с такава карта може да се пазари в и-нет.
Само за Европа е, даже дали не беше за Източна Европа.На сайта на Виса пише разгледай там.
Аз си поръчвам от там с Виза Класик от ДЗИ-Банк. Това е най-евтината карта, с мин такса за поддръжка, от сорта на 0,5-1 лв/месец. Мойта е в левове, пазарувам си навсякъде по света, като дадената сума се обръща в съответната валута по международния курс за деня спрямо лева. Понеже тази карта е най-елементарната, не можеш да пазаруваш на кредит от банката и после да им ги връщаш - колкото имаш в нея, с толкова реално и разполагаш, като имаш неснижаем минимум 80 лв, които не можеш да ползваш и си ги вземаш при закриване на картата.
И на мен ми пристигнаха най-сетне нещата... 30тина лв ми излезе доставката.. е..попитаха ме предварително дали съм съгласен
[quote author=“Neo”]И на мен ми пристигнаха най-сетне нещата... 30тина лв ми излезе доставката.. е..попитаха ме предварително дали съм съгласен
За колко дни пристигна ?
[quote author=“emzo”]За колко дни пристигна ?
Около две седмици със всичките му там забавяния
[quote author=“Neo”][quote author=“emzo”]За колко дни пристигна ? Около две седмици със всичките му там забавяния
Иначе какво поръча ако не таина , защото 30лв. не са малко :-) !
15.08.06
21:38
като гледам колко суплементи си копувате ми настръхва косата аз за сега един протеин съм ползвал некав скапан от 15 лева от на майната си ... насипен ... :) и останалото храна .. нема кинти за повече камо ли и поръчки с кредитна карта .
15.08.06
23:02
Някои хора(включително и аз) хвърлят прекалено много пари за добавки, много повече отколкото трябва. Протеинът е напълно достатъчен.
Някои хора(включително и аз) хвърлят прекалено много пари за добавки, много повече отколкото трябва. Протеинът е напълно достатъчен.
Все пак като ни се промие малко мозъка и се забравяме и си викаме без това неможе и тва е важно и накрая излиза че всичко е важно , трябва да хвърлиш доста пари ако искаш да пиеш от сичко , аз няблягам на Протеин и креатин сега за прав път пия амино киселини !!!
17.08.06
20:03
момчета марзи ме да чета цялата тема може ли някой да ме улесни...Ако си поръчам 150гр глутамин за 25.35лв. колко ще ми излезе горе долу с доставката?
благодаря предварително
[quote author=“Sourcemag”]момчета марзи ме да чета цялата тема може ли някой да ме улесни...Ако си поръчам 150гр глутамин за 25.35лв. колко ще ми излезе горе долу с доставката?
благодаря предварително
+ 15 лв доставка. Толкоз глутамин ще го изпърдиш за седмица, седмица и половина някъде. Моето мнение е под 500 гр да не си взимаш, но тво я си работа де.
[quote author=“YODA”][quote author=“Sourcemag”]момчета марзи ме да чета цялата тема може ли някой да ме улесни...Ако си поръчам 150гр глутамин за 25.35лв. колко ще ми излезе горе долу с доставката?
благодаря предварително
+ 15 лв доставка. Толкоз глутамин ще го изпърдиш за седмица, седмица и половина някъде. Моето мнение е под 500 гр да не си взимаш, но тво я си работа де.
+15лв. това е до 1кг. или ? от там натътак на секи кг е 5лв. а ???
17.08.06
21:23
мноо мерси ами то ако е така няма смисъл... горе долу същите пари излиза :wink: може би ако поръчам 500гр креатин 500гр глутамин ще ми излезе далаверата...
Сайта според мен е пълна измама. Според мен. Нищо не се внася от САЩ при поръчка и си имат на склад стока и цените така са ги сметнали, че уж с доставката да ти идва колкото цената във всики един магазин за спортни храни.
В грешка си, за някои продукти цените наистина идват колкото в магазина, но има и много такива на далавера, също така има и такива дето въри ги намери в БГ.
И наистина ги доставят от USA понеже им отнема цяла вечност :twisted: