упражнения за стягане на корем

18.08.06
20:07

нагоре от корема съм добре
искам малко да го стопя и да го стегна
кажете ми какво да правя?!
някакви серии нещо и да става за вкъщи.
засега правя само коремни

18.08.06
20:18

[quote author=“phantasm”]нагоре от корема съм добре
искам малко да го стопя и да го стегна
кажете ми какво да правя?!
някакви серии нещо и да става за вкъщи.
засега правя само коремни

Ми единственото нещо което може да стопи мазнините е диетата и тренировките. Само тренировки ще го стегнеш но какво от това като нищо няма да се вижда. Коремни преси стигат засега. Ако не можеш да правиш накланяне встрани с тежест прав!

18.08.06
20:22

Само тренировки ще го стегнеш но какво от това като нищо няма да се вижда.

Какво имаш впредвид?
И ми кажи колко серии с по колко повторения, почивки между сериите и тк. аз съм на 15 правя ги от месец и правя на серия 50, от 45 нагоре с бая зор.
и още 1 въпрос, как е по правилно да се правят - с опънати крака или свити?

И какво е това накланяне?

18.08.06
21:57

[quote author=“phantasm”]

Само тренировки ще го стегнеш но какво от това като нищо няма да се вижда.

Какво имаш впредвид?
И ми кажи колко серии с по колко повторения, почивки между сериите и тк. аз съм на 15 правя ги от месец и правя на серия 50, от 45 нагоре с бая зор.
и още 1 въпрос, как е по правилно да се правят - с опънати крака или свити?

И какво е това накланяне?

Ами нищо няма да се вижда ако не ги изчистиш със една диета. Може да имаш най-добрия корем на света, но ако е скрит под хубав пласт от подкожна мазнина няма да се разбере дори че тренираш! На твоята възраст обаче е рано за диети принципно. Още не ти е укрепнал организма достатъчно. По добре тренирай цялото тяло, не само корема, но това си е твоя работа. 3 серии по 20 повторения най-много с тежест не е лоша идея. Почивка около 2 мин примерно. Както ти е удобно за краката, важен е коремът.
Ти какво разбираш под накланяне? Накланяш се настрани с тежест, така натоварваш косите мускули при гръдния кош които са, но само с коремни преси няма да минеш, трябва цялостна тренировка! Само лигавене с преси не си е работа.

18.08.06
22:04

ае ще вкарам аз един глад това не е проблем. иначе наистина треа да сваля малко.
като цяло си тренирам да, дигам за ръцете, лицеви и такива неща.
а тва накланянето от изправено положение се накланям с тежест? кво ши рече тва с тежест?

19.08.06
20:00

коремни преси .Можеш цам да си избериш  колко серии и  повторения да правиш.По принцип  се  прави  едно упражнение  3 серии но 20 повторения, но не забряваи да дишаш правилно.  Правилното дишане  помага  за по-бърз релеф.

19.08.06
20:45

правилно дишане, демек?
като се дигам трябва да издишам нали?
или как?

NE

19.08.06
20:49

да

20.08.06
09:46

[quote author=“phantasm”]ае ще вкарам аз един глад това не е проблем. иначе наистина треа да сваля малко.
като цяло си тренирам да, дигам за ръцете, лицеви и такива неща.
а тва накланянето от изправено положение се накланям с тежест? кво ши рече тва с тежест?

Ти го вкарай тоя глад,ама след глад най-малкото ще си върнеш мазнинките след около месец след гладът.

20.08.06
10:41

Недей гладува. Само не яж тесто (вместо бял хляб си вземи бонус-6 зърна), сладко (ако харесваш сладко хапвай едно квадратче шоколад, защото като спреш диетата веднага ще се втурнеш кам слдкото, но ако можеш и без - още по-добре). Също така избягвай газираните напитки и алкохола. Наблегни на яйцата и месото. Вечеряй до 18-19 часа.

20.08.06
12:54

[quote author=“phantasm”]правилно дишане, демек?
като се дигам трябва да издишам нали?
или как?

Като е най-голямо напрежението тогава издишваш ... А докато се връщаш в изходна позиция вдишваш ... Трябва да свикнеш дишането ти е много важно

LC

20.08.06
13:42

dragon flags !!!! потърси из гугъл за правилно изпълнение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1