Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

07.08.06
23:28

[quote author=“BB_SenTineL”]Mortos тая ръка не ми изглежда 40 :shock:  :shock:  :shock:  :shock: иначе добре за толкова малко време  :wink:

абе и на мене хич не ми изглежда 40 ама айде.
Не пускай поредни постове !!!
ASTOR

08.08.06
08:21

[quote author=“JohnRambo”][quote author=“BB_SenTineL”]Mortos тая ръка не ми изглежда 40 :shock:  :shock:  :shock:  :shock: иначе добре за толкова малко време  :wink:

абе и на мене хич не ми изглежда 40 ама айде.

Не е оформена дори и 40 да е не седи хубаво мазна е.

08.08.06
15:12

[quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]

Оределено има класа. Интересно ми е по какъв начин точно я е стимулирал тая лудата хипертрофия. И просто от любопитство какво ще покажат едни кръвни изследвания.

Аптекар човека :wink:  :lol:

Аптекар ама поне знае как да зоби. Щот повечето пият, пък изглеждат като цървули

FZ

08.08.06
15:15

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]

Оределено има класа. Интересно ми е по какъв начин точно я е стимулирал тая лудата хипертрофия. И просто от любопитство какво ще покажат едни кръвни изследвания.

Аптекар ама поне знае как да зоби. Щот повечето пият, пък изглеждат като цървули

Така е някой хора са се на зоб пък накрая с 37 см. ръка . :D

08.08.06
23:33

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]

Напълно съм съгласен.  Дано не му дойде на главата само някое усложненийце. Оралните стериди не са ментоси в крайна сметка... :wink:

09.08.06
10:54

B_ball_P браво брато. Колко ти е прасеца бтв ? Иначе гърба ти е добре, краката също, да беше дал няква снимка отпред само...и като, че ли може да поизчистиш малко иначе си ОК. Давай в същия дух.

09.08.06
11:52

B_Ball_P, имаш още база за развитие.

Маса на гърба можеш да качиш. Съветвам те да со включиш яко набирания и хиперекстензии за гръб. И с краката си на добър път.

И за десен прасец си дал снимка на левия... левак!  :wink:  :D

Успех

09.08.06
14:51

b_ball_p добро развитие особено ако стажа които си посочил като фитнес тренировки е верен 4-5 месеца си направил много...

а за оня пича с рамото басии напрао е супер животно и лъки тиим само не казвай че имате еднакви рамена... :lol:  :lol:  :lol:

B_

09.08.06
15:31

topDevil прасеца ми е 45, а бедрото 65 :wink:  ... отпред не съм дал снимки щото няма кво да се снима  :( зле съм много повече отколкото гърба и краката - никви гърди, минимален релеф на корема !

09.08.06
21:45

B_Ball_P Доста добре

09.08.06
23:02

B_Ball_P , добри рамена и ръце. Прасиците са за 6-ца. Има още какво да се желае. Времето ще покаже. Успех!

B_

09.08.06
23:24

мерси за мненията ... почвам яко набирания, здраво релеф на краката и гърди разбира се .... цъкнах си и снимка с неравномерната физиономия  :lol:

понеже сам с широк хват набирания изобщо немога да правя .. има ли смисъл човек постоянно да ми помага???Дали ще започна сам да ги правя? :(

14.08.06
11:56

head_hunter много яка татуировка и още по тяло ! По-здрави :)

17.08.06
09:24

head_hunter

Що да не можеш да позираш ?? Добре си си доста при тва  8)

ПС: Колко стаж??

HE

17.08.06
10:03

[quote author=“TREVATA”]head_hunter

Благодаря. Ами не мога да изкарам всички мускули както ми се иска - просто по някога се получава, а друг път не  :( . Стажа в залата е 4г. след 3 месеца ще станат 5 г. тренировки с прекъсвания всяка година за по 1 месец.

17.08.06
11:17

[quote author=“head_hunter”][quote author=“TREVATA”]head_hunter

Благодаря. Ами не мога да изкарам всички мускули както ми се иска - просто по някога се получава, а друг път не  :( . Стажа в залата е 4г. след 3 месеца ще станат 5 г. тренировки с прекъсвания всяка година за по 1 месец.

Добре е особено трицепса си го очертал  :wink:

17.08.06
21:24

head_hunter, за твоята костна структура има още почва за развитие.

Можеш да оправиш пресата.

И нещото което ще ти е окаже най-добро влияние- пробвай някоя добра методика за подобряване на стойката. Трябва да си по-изправен. Стойка се подобрява също и със стречинг упражнения.

Поздрави

17.08.06
21:43

head_hunter Добър напредък браво

20.08.06
12:32

Head_Hunter колко СМ ти е ръката ако може да попитам ??? Доста добре изглежда в гърдите има какво да се желае но ръцете доста добре седят  :wink:

HE

21.08.06
08:42

[quote author=“TREVATA”]Head_Hunter колко СМ ти е ръката ако може да попитам ??? Доста добре изглежда в гърдите има какво да се желае но ръцете доста добре седят  :wink:

По последни измервания от събота - ръката ми е 42. Диети не пазя просто защото нямам време и възможност поради естеството на работата ми. За гърдите смея да кажа, че са най-добре развитата ми мускулна група  :D .

JI

21.08.06
08:46

42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .

HE

21.08.06
09:39

[quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .

42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично  :D и то не заради друго просто не обичам месо.

JI

21.08.06
10:17

[quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.

42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично  :D и то не заради друго просто не обичам месо.

тоя пост ме закопа

HE

21.08.06
10:20

[quote author=“JiVk0”][quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.

тоя пост ме закопа

Защо нещо тъпо ли изръсих?  :roll:

21.08.06
10:33

Хаха, май двамата с JiVk0 ти завиждаме за метаболизма.
Браво ! и да хапваш повечко месце :mrgreen:

21.08.06
10:34

Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

HE

21.08.06
10:39

[quote author=“introducer”]Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.

JI

21.08.06
17:13

[quote author=“head_hunter”][quote author=“introducer”]Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.

ам затова ставаше въпрос чеее не обичаш месо щото е доста странно за  трениращ човек и се зачудих от къде си добвяш белтъците , но ясно :).
БРаво за резултатите чакам апаратчето и аз да си дръпна едни фотоси :)

21.08.06
18:02

Аз също не обичам месо, не, по-скоро НЕ ПОНАСЯМ МЕСО.
Мога да търпя само пилешко, луканка и разни неща от кайма. Но въпреки това за 2 год.(откакто почнах фитнес) съм качил 20 кг.

22.08.06
08:44

Head_Hunter Браво !!! Продължавай в същия дух  :wink: Доста добра ръка  8)

RE

27.08.06
14:56

_MuSa6I_
доста добре за 69 кг.Само наблегни повече на гърба.

DU

27.08.06
16:24

_MuSa6I_ за тия кг си перфектен просто.Драснете и едно коментарче за меене  :oops:

27.08.06
22:27

head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.
DunevmotorSport , още има какво да се желае.
_MuSa6I_ , добре си , ама  мен ми изглеждаш повече килограми.

DU

29.08.06
00:33

bezstrashen Много добре я кажи стаж ръст килограми

29.08.06
01:13

[quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.

Аз мисля че към 75 не му мърдат та и повече, иначе добре ;)

29.08.06
01:53

[quote author=“fixer2”][quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.

Аз мисля че към 75 не му мърдат та и повече, иначе добре ;)

А може и краката му да са клечки ;)

_M

29.08.06
10:51

мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

29.08.06
13:15

[quote author=“_MuSa6I_”]мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.

_M

29.08.06
18:38

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“_MuSa6I_”]мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.

кой е казал ,че не ги тренирам...просто са ми слабата мускулна група  :?
качи и ти някоя снимка и особено на краката да се надъхам

29.08.06
18:40

Е няма кво да качвам , просто защото няма какво да се види , а на краката като си направя ще ти покажа ;]

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1