абе и на мене хич не ми изглежда 40 ама айде.
Не пускай поредни постове !!!
ASTOR
08.08.06
08:21
абе и на мене хич не ми изглежда 40 ама айде.
Не е оформена дори и 40 да е не седи хубаво мазна е.
[quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]
Оределено има класа. Интересно ми е по какъв начин точно я е стимулирал тая лудата хипертрофия. И просто от любопитство какво ще покажат едни кръвни изследвания.
Аптекар човека :wink: :lol:
Аптекар ама поне знае как да зоби. Щот повечето пият, пък изглеждат като цървули
08.08.06
15:15
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]
Оределено има класа. Интересно ми е по какъв начин точно я е стимулирал тая лудата хипертрофия. И просто от любопитство какво ще покажат едни кръвни изследвания.
Аптекар ама поне знае как да зоби. Щот повечето пият, пък изглеждат като цървулиТака е някой хора са се на зоб пък накрая с 37 см. ръка . :D
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“tpd”]
Аптекар ама поне знае как да зоби. Щот повечето пият, пък изглеждат като цървулиНапълно съм съгласен. Дано не му дойде на главата само някое усложненийце. Оралните стериди не са ментоси в крайна сметка... :wink:
B_ball_P браво брато. Колко ти е прасеца бтв ? Иначе гърба ти е добре, краката също, да беше дал няква снимка отпред само...и като, че ли може да поизчистиш малко иначе си ОК. Давай в същия дух.
B_Ball_P, имаш още база за развитие.
Маса на гърба можеш да качиш. Съветвам те да со включиш яко набирания и хиперекстензии за гръб. И с краката си на добър път.
И за десен прасец си дал снимка на левия... левак! :wink: :D
Успех
09.08.06
14:51
b_ball_p добро развитие особено ако стажа които си посочил като фитнес тренировки е верен 4-5 месеца си направил много...
а за оня пича с рамото басии напрао е супер животно и лъки тиим само не казвай че имате еднакви рамена... :lol: :lol: :lol:
09.08.06
15:31
topDevil прасеца ми е 45, а бедрото 65 :wink: ... отпред не съм дал снимки щото няма кво да се снима :( зле съм много повече отколкото гърба и краката - никви гърди, минимален релеф на корема !
B_Ball_P , добри рамена и ръце. Прасиците са за 6-ца. Има още какво да се желае. Времето ще покаже. Успех!
09.08.06
23:24
мерси за мненията ... почвам яко набирания, здраво релеф на краката и гърди разбира се .... цъкнах си и снимка с неравномерната физиономия :lol:
понеже сам с широк хват набирания изобщо немога да правя .. има ли смисъл човек постоянно да ми помага???Дали ще започна сам да ги правя? :(
14.08.06
11:56
head_hunter много яка татуировка и още по тяло ! По-здрави :)
head_hunter
Що да не можеш да позираш ?? Добре си си доста при тва 8)
ПС: Колко стаж??
17.08.06
10:03
[quote author=“TREVATA”]head_hunter
Благодаря. Ами не мога да изкарам всички мускули както ми се иска - просто по някога се получава, а друг път не :( . Стажа в залата е 4г. след 3 месеца ще станат 5 г. тренировки с прекъсвания всяка година за по 1 месец.
[quote author=“head_hunter”][quote author=“TREVATA”]head_hunter
Благодаря. Ами не мога да изкарам всички мускули както ми се иска - просто по някога се получава, а друг път не :( . Стажа в залата е 4г. след 3 месеца ще станат 5 г. тренировки с прекъсвания всяка година за по 1 месец.
Добре е особено трицепса си го очертал :wink:
head_hunter, за твоята костна структура има още почва за развитие.
Можеш да оправиш пресата.
И нещото което ще ти е окаже най-добро влияние- пробвай някоя добра методика за подобряване на стойката. Трябва да си по-изправен. Стойка се подобрява също и със стречинг упражнения.
Поздрави
Head_Hunter колко СМ ти е ръката ако може да попитам ??? Доста добре изглежда в гърдите има какво да се желае но ръцете доста добре седят :wink:
21.08.06
08:42
По последни измервания от събота - ръката ми е 42. Диети не пазя просто защото нямам време и възможност поради естеството на работата ми. За гърдите смея да кажа, че са най-добре развитата ми мускулна група :D .
21.08.06
08:46
42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .
21.08.06
09:39
[quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .
42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично :D и то не заради друго просто не обичам месо.
21.08.06
10:17
[quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично :D и то не заради друго просто не обичам месо.
тоя пост ме закопа
21.08.06
10:20
[quote author=“JiVk0”][quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
тоя пост ме закопа
Защо нещо тъпо ли изръсих? :roll:
Хаха, май двамата с JiVk0 ти завиждаме за метаболизма.
Браво ! и да хапваш повечко месце :mrgreen:
21.08.06
10:34
Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:
21.08.06
10:39
Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.
21.08.06
17:13
Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.
ам затова ставаше въпрос чеее не обичаш месо щото е доста странно за трениращ човек и се зачудих от къде си добвяш белтъците , но ясно :).
БРаво за резултатите чакам апаратчето и аз да си дръпна едни фотоси :)
Аз също не обичам месо, не, по-скоро НЕ ПОНАСЯМ МЕСО.
Мога да търпя само пилешко, луканка и разни неща от кайма. Но въпреки това за 2 год.(откакто почнах фитнес) съм качил 20 кг.
27.08.06
14:56
_MuSa6I_
доста добре за 69 кг.Само наблегни повече на гърба.
27.08.06
16:24
_MuSa6I_ за тия кг си перфектен просто.Драснете и едно коментарче за меене :oops:
head_hunter , трицепсът ти погледнат отстрани много ме кефи.
DunevmotorSport , още има какво да се желае.
_MuSa6I_ , добре си , ама мен ми изглеждаш повече килограми.
29.08.06
00:33
bezstrashen Много добре я кажи стаж ръст килограми
[quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат отстрани много ме кефи.
Аз мисля че към 75 не му мърдат та и повече, иначе добре ;)
29.08.06
01:53
[quote author=“fixer2”][quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат отстрани много ме кефи.
А може и краката му да са клечки ;)
29.08.06
10:51
мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец :cry:
29.08.06
13:15
Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.
29.08.06
18:38
Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.
кой е казал ,че не ги тренирам...просто са ми слабата мускулна група :?
качи и ти някоя снимка и особено на краката да се надъхам
29.08.06
18:40
Е няма кво да качвам , просто защото няма какво да се види , а на краката като си направя ще ти покажа ;]