Несъразмерност - HELP!

12.08.06
15:35

Я кажете за 1.83 ръст добре ли е 35 бицепс при положение че гръдната ми обиколка е 105.Дайте мнение плс.като се погледна в огледалото и ми се вижда някво НЕСЪРАЗМЕРНО! кво ще кажете по въпроса?

П.С. - Хапвам си обилно а ръцете като цяло ги тренирам 3 пъти седмично

12.08.06
15:38

Аз съм висок 1,65 и бицепса ми е 36 санта и пак ми се струва малък. Трябва според мене малко да поработиш над тези ръце. Започни серия за маса като за начало

SP

12.08.06
15:40

Аз съм 1,62 и ръцете ми са 38 студени и пак ми се струват малки...Това е нормално защото виждаш че като имаш напредък искаш още и още...иначе от темата няма смисъл просто тренирай ръцете правилно яж много и спи нормално и ги тренирай 1 път седмично със 3 упр по 3 серии за бицепс и толкова за трицепс.

KA

12.08.06
17:06

Четох в едно списание че за да ти е и да изглежда ръката по-голяма трябва да тренираш и брахиалиса(мускула между бицепса и трицепса).
С чукчета или с лостс(ако е с лост - с надхват т.е. с длани надолу).Дават го че трябва с много килограми и с малко повторениял.

SI

12.08.06
21:07

Намали тренировките за ръце на 1 път на седмица. Повече не значи по-добре. Продължавай да се храниш правилно и тренирайки 1 път на седмица резултатите ще дойдат ;). Както е писано по горе, може да вкарваш отвреме на време и упражнения с успореден или надхват.

21.08.06
15:11

[quote author=“Vin Diesel”]Я кажете за 1.83 ръст добре ли е 35 бицепс при положение че гръдната ми обиколка е 105.Дайте мнение плс.като се погледна в огледалото и ми се вижда някво НЕСЪРАЗМЕРНО! кво ще кажете по въпроса?

в П.С. ти е грешката :D определено ги претренираш. пробвай 2-3 месеца да тренираш в една тренировка само ръцете и трябва да има резултат. почвай с трицепса, защото е по-голям мускул от бицепса и не тренирай гърди или гръб 1 ден преди или след деня за ръцете.

21.08.06
18:41

[quote author=“Vin Diesel”]Я кажете за 1.83 ръст добре ли е 35 бицепс при положение че гръдната ми обиколка е 105.Дайте мнение плс.като се погледна в огледалото и ми се вижда някво НЕСЪРАЗМЕРНО! кво ще кажете по въпроса?

Според мен не си задавай тъпи философски въпроси, ами си барни хран. режима и трен. и след  месеца пак се обади.  :wink:

Иначе леко клечест ще да си, но няма от какво да се притесняваш, нещата си идват на мястото с времето.

Успех

JI

21.08.06
18:46

бе ти 3 пъти седмично ръце нормален ли си ?
аз ги тренирам 1 път на седмица ма растат ....

3 пъти седмично ръце?! Мисля, че ги претренираш и то доста. Аз съм 1.78 и ръката ми е 41 студена. Трицепса прави ръката да изглежда по - голяма(така съм чувал). Прави ръцете 1 път седмично в един ден с корем. Ако почват да мърдат както искаш продължавай. Ако ти се появят стрии - ги разменяш да не са в 1 ден. Суперсериите също са вариант, но не много добър според мен.

21.08.06
23:08

мойте са по 34. 163см и ми изглеждат супер малки от горе!

EL

27.08.06
15:55

Vin Disel да ти кажа при мойте ръце преди 2 седмици разликата беше, че дясната е с 3мм по-голяма от лявата. Но тези 2 седмици дясната я тренирах на 2 серии, а лявата на 4 и сега разликата е по-малка от 2мм. Така, че при теб ако тренираш близо 2-3 месеца бицепса, а за гърдите намалиш сериите с 2 може малко да се оправиш  8)
  УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!

FI

27.08.06
18:19

ха 3 пъти седмично. пробвай всеки ден по 2 пъти може да тръгнат

27.08.06
22:39

еми като за начало ги прави веднъж в седмицата сериозно със големи тежести и не мн големи повторения не повече от 3 упр на мускул с не пове4е от 3 серии. ама и другите дни си тренирай сериозно рацете се натоварват винаги... а колкото до диетата обилно не значи нищо ти трябва да зн как точно и кое по колко а и кога за да растеж правилно..... аз съм 181см и 40см студена така че споко не съм мн далече

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1