07.08.06
00:09
я кажете кви опражнения мога да прая на лостове , тъй като неми остава време за зала , ей така за релефче
примерно единия ден някви набиранки ..
ае се едно опражнения за зала само че за лостове
пимерно 1-я ден за няколко вида мускуна маса
ае вие си знаете се едно програмка за зала само че за лостове
тъй като до нас няма зала а има лостове !!
10х :)
07.08.06
00:23
Здравей. Преди бяха поискали видео ако някой може да даде и бяха дали това:
:arrow: :arrow: :arrow: Bodybuilding - Thug Workout - Fitness From the Streets.mpg
в него сички тренеровки са главно на лостове. Показани са сумати начини на набирания които влияят по арзличен начин на мускулните групи. Но ако все пак неможеш да го намериш ето някои примерни упражнения за лост:
набирания с широк хват, набирания с тесен хват, набирания зад врад, коремно, гръбно, коремни преси, когато висиш с главата на долу [ама тва е много опасно ако си сигурен че няма да ти се изплъзнат краката тогава го прави], кофички, или мисля че mason беше написал в една тема висене на лост отпуска напрежението натрупаноп в прешлените ако се сещам вярно но не съм сигурен за последното.
Просто на филмчето в показано сичко лесно и точно дано го намериш. Успех :)
07.08.06
00:43
А какво представлява гръбното
07.08.06
00:43
[quote author=“someone```”]Здравей. Преди бяха поискали видео ако някой може да даде и бяха дали това:
:arrow: :arrow: :arrow: Bodybuilding - Thug Workout - Fitness From the Streets.mpg
в него сички тренеровки са главно на лостове. Показани са сумати начини на набирания които влияят по арзличен начин на мускулните групи. Но ако все пак неможеш да го намериш ето някои примерни упражнения за лост:
набирания с широк хват, набирания с тесен хват, набирания зад врад, коремно, гръбно, коремни преси, когато висиш с главата на долу [ама тва е много опасно ако си сигурен че няма да ти се изплъзнат краката тогава го прави], кофички, или мисля че mason беше написал в една тема висене на лост отпуска напрежението натрупаноп в прешлените ако се сещам вярно но не съм сигурен за последното.
Просто на филмчето в показано сичко лесно и точно дано го намериш. Успех :)
дърпам го мерси :wink:
07.08.06
01:01
Phenomena
Значи хващаш се за лоста все едно ще се превърташ само че гърбът ти се опира на трабата и тряба да се изтеглиш да седнеш отгоре на лоста. Това е, като го обяснявам може да звучи сложно но иначе е съвсем просто ще се опитам да намеря и видео материал, но не обещавам :roll:
07.08.06
01:04
и на снимки сам доволен.Значи хбащам се за лоста и се набирам така, че лоста то опре във врата ми и от там трябва да седна на лоста така ли само, че как се извъртат рацете ако е това, което съм разбрал де
07.08.06
01:18
Значи маи маи тотално сам те объркал, за което се извинявам. Хващаш се и започваш да се превърташ и когато
д-то ти е отгоре на половината завъртане краката се изправят нагоре и все едно висваш с изправено тяло с надолу главата държащ се само на ръце. След това се изтегля тялото нагоре докато д-то ти не достигне лоста и се завърташ за да седнеш на него.
Edit:Няма ли нялой който може да обясни по добре от мен, мисля че го е разбрал но може и да не е ако някой може да намери снимков материал или филм помогнете му.
07.08.06
01:21
Мисля, че схванах наистена този пат значи като се набирам крака ми минават под лоста и ги изправям и се напира сядам нещо такова ли е аре плс виж за филмче
това филмче съм го гледал и повечето неща съм ги пробвал ...
бих казал че ако не може да направиш поне 10 чисти набирания няма смисал да ги пробваш другите ...
мое мнение ..
И определено си много прав, имаше едно упражнение “Рънинг мен”/Бягащия човек/ - това ми обра точките направо, ама ми изглежда доста трудно за изпълнение. :)
Филмчето го има в www.arenabg.com http://www.arenabg.com/download.php/42021/%5BBODYBUILDING%5D%20-%20Thug%20Workout%20-%20Fitness%20From%20The%20Streets.torrent
На лост според мен най-доброто упражнение е коремното.. да се превърташ на лоста. Ръцете и корема ти стават стомана
15.08.06
15:05
[quote author=“Phenomena”]А какво представлява гръбното
загрявка.....
[quote author=“stan4oho”]я кажете кви опражнения мога да прая на лостове , тъй като неми остава време за зала , ей така за релефче
примерно единия ден някви набиранки ..
ае се едно опражнения за зала само че за лостове
пимерно 1-я ден за няколко вида мускуна маса
ае вие си знаете се едно програмка за зала само че за лостове
тъй като до нас няма зала а има лостове !!
10х :)
абе, във всеки град вече има поне 4-5 зали, така че едва ли ще ти отнеме повече от 10-15 минути от вас до залата:) а пък що се отнася за времето, айде стига с тези глупости “НЯМАМ ВРЕМЕ”. като те мързи, просто си кажи