крака - намаляване

02.08.06
23:33

незнам дали е подходящо заглавието на поста но мисля че не може да се каже по друг начин , та въпроса ми е , смисал дилемата.
искам да намяля обема на краката си  в общи линии. те се развиха добре и сравнение с цялото ми тяло излеждат малко по големички .
-единия вариант е да спра да ги тренирам
-другия  да не спирам да ги транирам , понеже иначе ще се по отпуснат  малко ...
а идеята е да не качвам маса ...

пак и да не поствам друга тема.-  относно седалишните мускули ...както се казва моя задник е малко щръткал но стегнат .. и отстрани излежда не добре .. смисал сравнение с крата е екстра малък , ама  с горната част понеже е
щтръкнал е млако некак си страноо ..

07.08.06
14:32

Аз бих ти препоръчал да не спираш да ги тренираш защото ще изгубиш постигнатото. Не разбрах има ли мазно или за чист мускул?? Ако си мазен вкараи едно кардио и ще започнеш да стапяш навсякаде. Тринираи ги с малки тежести с 8 до 10 поторения и готово. Наблегни на горната част от тялото си за да изравниш навсякаде и готово. Успех 8)

10.08.06
18:09

е да де , крата не са ми мазни , но не са и изчистени  , имам щоо годе некав релеф , мога да видя главите на мускулите ..ама мисля 1 -2 месеца да не  ги тренирам че горанта част да дръпне ммалко и зимата да почна пак ..

ВН

10.08.06
21:59

Тренирай ги с 50-60% от макс с 15-20 повторения и никакви откази. Тренирай ги в отделен ден, прави с тях и кардио - най-добре степер - това е машинката за изгаряне на мускулна тъкан в бедрената м-ра...

11.08.06
18:06

ok. смисал аз не исках да правя кардио , понеже се пак да качва и да свалям ...
аз мисля както написах малко да по тренирам така , да речем до октомври месец , ше права трен без крака  ...ръце в един ден , гърди , гръб и може в отделен рамо , че да поразвия горната част от тялото ( се пак да сме здвари и силни , но и млако естетика да има ... :D )
и после  пак включвам краката ,и некаде април месец може да почна да чистя .. ( понеже се пак да напрупам малко ММ и после да чися , а не след няколко месеца в залата  , още леко зеленичак да почвам да чистя )
и така и аз да стана човек
до сега не съм праил диетно , верно е по омазних се малко , ама няма как  , всичко иска жертви
какво мислите като цяло ?

П.П.
относно макса-значи за сегашния макс , смисал да вика колко ми е макса, дали съм свалил доста или със старите постижения ???

12.08.06
19:50

Според мен ще е грешка, ако спреш да ги тренираш. По-добре промени тренировката. Можеш да правиш повече упражнения-4-5, че и повече. Примерно замени нормалния клек с такъв на смит машина или преден, такъв, който да изолира квадрицепса повече. Прави бедрените разгъвания вместо с два, с един крак. Така ще се оформят краката без да губиш маса.

SI

12.08.06
21:03

Моя съвет е да не спираш да ги тренираш. Това ще е най-голямата грешка. Аз я направих за 3-4 месеца и сега изобщо не съм доволен. Мислех си, че с ходене и футбол от време на време се тренират, но не е така.

21.08.06
15:22

[quote author=“PaTriK”]незнам дали е подходящо заглавието на поста но мисля че не може да се каже по друг начин , та въпроса ми е , смисал дилемата.
искам да намяля обема на краката си  в общи линии. те се развиха добре и сравнение с цялото ми тяло излеждат малко по големички .
-единия вариант е да спра да ги тренирам
-другия  да не спирам да ги транирам , понеже иначе ще се по отпуснат  малко ...
а идеята е да не качвам маса ...

пак и да не поствам друга тема.-  относно седалишните мускули ...както се казва моя задник е малко щръткал но стегнат .. и отстрани излежда не добре .. смисал сравнение с крата е екстра малък , ама  с горната част понеже е
щтръкнал е млако некак си страноо ..

пич, като изключим частта за задника, все едно аз съм я постнал тази тема :D и на мен краката ми по принцип дърпат лесно, но от няколко месеца правя по-интензивни тренировки за тях и нещата взеха да се нормализират. в смисъл поне 15-20 повторения в серия и около минута почивка между сериите. и полека-лека ще намалеят. може да правиш и кардио след тренировката за крака, така ще им намалиш способността за възстановяване и растеж (което всъщност ти е целта :wink: )

22.08.06
20:53

бягай всяка сутрин на гладно , започни с по къси разстояния и след това бягай колкото можеш , аз за по малко от месец ми паднаха както мазнините така и се стопи малко и от мускулната маса на краката и ся пък са ми малки  :lol:

28.08.06
11:16

е там е проблема .. смисал искам да покача маса , поставил съм си я за цел и тва кардио ... излишен разход на енергия ..
но незнам може и да почна  , на кръсто път съм

29.08.06
10:52

Моето мнение е, че не трябва да спираш да тренираш.
По-редно ми се вижда да промениш начина на трениране - да намалиш тежестите и да увеличиш сериите и повторенията.

Мисля, че това ще сработи за изчистване и малко разграждане.

EL

29.08.06
11:05

Аз бягам всяка събота сутрин като прая 7-8 обиколки на стадиона и това достатъчно ми стяга краката! Пробвай така  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1